- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
Güya bakacak. Yarın fikir değiştirmeyeceginin garantisi yok. Üye orda tek tek yazmış. Hemen avukat bulun, konuşun. Hemen.Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Evliliğinizde aldatma ve kötü muamele yoksa, sizin de eşinizin de birbirinizden vazgeçme ve farklı hayatlar kurma hakkınız var.Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Şuan olayın şokuyla duygusal düşünüyorsunuz ama işin maddi kısmi çok önemli.Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Birini bulmuş. Başkasına koşmanın yolunu yapıyorAslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
Seni istemeyen adamı sende isteme. Yol ver gitsin dönüp dolasacaklari yer kürkçü dukkani oluyor zaten öyle yada böyle. Şu tür adamlara yalvarmayin kendinizi ona muhtaç hissettirmeyin o rahatlığı yaşatmayın. Annen bakar çocuklarima bende çalışırım sende ne halin varsa gör de. Adamın surati nasıl değişiyor bak gör..Merhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar
Hep böyle olduğunu düşünsem çocuk sahibi olmazdım. Çocukları çok seven ve gerçekten altını değiştirecek kadar ilgilenen bir adamdı. Şimdi tamamen bir yabancı sanki28 yaşında 3cocuk. Gerçekten büyük sorumluluk
Kocanız hep mi böyleydi yoksa sonradan mı değişti?
nafakanı alır yaşarsın çocuklarınada aylık ödemeler yapar bakmak zorunda çocuklarına seni istemeyeni sende isteme iş bul çalış ayaklarının üzerinde dur kendilerini ne sanıyor bu erkekelr bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar
O kadar kafam karışık ki. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Günlerdir ağlıyordum bugün bir sakinlik geldi. Dün saatin pili bitmiş bu durumu paylaşacak kimse olmadığı için bile ağladım. Bu durumu ne zaman atlatacağım bilmiyorum. Bir insan nasıl aynı yataktan kalktığı bir insanı hiç bir şey söylemeden terkeder ve yüzyüze bile değil telefonla bildirir gelmeyeceğini. İyi ki çocuklar var.Yoksa muhtemelen delirecek gibi hissediyorumKonu sahibi ne hissettiniz size eşiniz bunları söylediğinde ve şu an ne hissediyorsunuz? Burada yorum yapanların çoğu eşinize karşı öfke, kızgınlık hissederek yazdılar birşeyler. Sizin hisleriniz nasıl?
Ah canım Allah sabır versin, çok üzüldüm. Bazı erkeklerde vefa bu kadar yok işte. Eğer durumun varsa bir psikologdan yardım al çünkü hem süreç kolay değil hem 3 çocuk seni çok zorlar.O kadar kafam karışık ki. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Günlerdir ağlıyordum bugün bir sakinlik geldi. Dün saatin pili bitmiş bu durumu paylaşacak kimse olmadığı için bile ağladım. Bu durumu ne zaman atlatacağım bilmiyorum. Bir insan nasıl aynı yataktan kalktığı bir insanı hiç bir şey söylemeden terkeder ve yüzyüze bile değil telefonla bildirir gelmeyeceğini. İyi ki çocuklar var.Yoksa muhtemelen delirecek gibi hissediyorum
E zaten 8 aydır eve gelmiyormuş doğru dürüst alışma süreci yaşatmış kendince size. Ayrıca bir yorumda hep evliliğimi sürdürmeye çalıştım vs demişsiniz neden? Yürümeyen yolunda gitmeyen bir şeyi neden sürdürmeye çalıştınız ki? Hadi ilk çocuk neyse ama 2. çocuk erkek eşine yardım etmiyorsa maddi-manevi tatmin etmiyorsa ‘mükemmel bir eş’ değilse yapılmamalı, bunu size değil okuyan herkese söylüyorum. Sonra olan çocuğa oluyor. İş imkanlarını değerlendirin çocuklar büyükse okula yazdırın değillerse de boşanma protokolüne çocukların 25 yaşında kadar eğitim, gıda, bakıcı, sağlık, tatil masraflarının babada tarafından karşılanacağı maddesini ekletin. Maddi-manevi tazminat talebinde bulunun çocuklar için de nafaka alın. Artık başkasını mı buldu, ne halt yedi boşverip kendi hayatınıza odaklanın, olan oldu. Haklarınızı almaya bakın. İsteyen de istediğini söylesin boşverin. Siz kendinizi biliyorsunuz onların ne dediği sizin aslında kim olduğunuzu değiştirmez.Aslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
Emin ol cocuklarini istemez ozgurluk kalmiyor cocukla cunkuZor bir durumdasın ama hayata gerçekçi bakmak lazım eşinizin malasef hayatında başkası var onun için laf oyunları yapıyor.
Eşinize anlaşmalı boşanma istediğinizi söyleyin ve şartlarınızı açıklayın aylık 2 milyar nafaka isteyin çok yüklü miktarta tazminat varsa evlilikte alınan malların yarısını ve 3 çoçuğun velayetini ona vereceğinizi.
Eşiniz kesin tepki verecek ee ozaman ben ne yapayım 18 yaşında evlendim evlilik , çocuk derken kariyer yapamadım sosyal hayattan uzak kaldım onun için coçuklar sende kalacak al sana özgürlük kabul edersen diyeceksin.