3 çocukla boşanma

Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Güya bakacak. Yarın fikir değiştirmeyeceginin garantisi yok. Üye orda tek tek yazmış. Hemen avukat bulun, konuşun. Hemen.

Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.
Evliliğinizde aldatma ve kötü muamele yoksa, sizin de eşinizin de birbirinizden vazgeçme ve farklı hayatlar kurma hakkınız var.
Bu siz ya da eşiniz kötü olduğu için olmaz. Bu yüzden böylesi sorgulamalar yapmayın.

Kendinizin ve çocuklarınızın haklarının korunmasını önemseyin elbette.

10 yıl önce birlikte çıktığınız yolda uyumluymuşsunuz ama o uyum artık kaybolmuş demek ki.

Üzülmeyin lütfen ama mevcut hayatı demek ki eşinizi mutlu etmiyor artık. Belki ayrı ayrı hayatlarda her ikiniz daha mutlu olursunuz.

Üzgünüm ama kesinlikle aldatıyor. Onyeni hayatının planını yapmış, en son haberdar olan sen olmuşsun. İnşallah en az hasarla atlatırsın.
3 çocukla kadına acımıyor Allah cezasını versin. Sen de ona acıma. Yukarıda maddeleri yazan arkadaşa katılıyorum. Nafakayı yüksek talep et. 6-7 binden az olmasın. Çocukların kreş, okul, servis, giyim gibi ( özellikle giyim-eğitim) babada olacak yazdır. Ev araba ne varsa bölüşmeyin önceliğiniz evi almak olsun. Ev, tazminat, nafaka. Çatır çatır talep edin ve alın. Siz belki döner umuduyla yumuşak davranırsınız hakkınızı almazsınız belki ama 6 ay sonra evlendiği kadına araba çektiğini duyar pişman olursunuz. Sakın. Senin kadar o da sıkıntı çekecek. Her özgürlüğün bir bedeli var. Cebinde metresine yedirecek para kalmasın bakalım kaç gün devam ediyor o aşk.

Şuan olayın şokuyla duygusal düşünüyorsunuz ama işin maddi kısmi çok önemli.
Eşinizin hayatında çok büyük bir ihtimalle biri var, zaten 8 aydır evden uzaktaymış olmuş o arada birşeyler belli ki.
Madem özgür olmak istiyor 3 çocuğu size bırakıp, bedelini ödesin bir zahmet.
Ev varsa muhakkak isteyin sizre kalsın, nafakayı yüksek isteyin yine.
Siz 3 çocukla mücadele ederken eşiniz keyif süremesin rahat rahat.

Belki döner diye umuyorsunuz ama bu adamdan bir cacık olmaz artık. İlk şoku atlatıp kendinize gelin.

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Aslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
Birini bulmuş. Başkasına koşmanın yolunu yapıyor

Aldatan insanlar vicdanlarını da rahatlatmak için her zamankinden daha iyi davranabilirler. Bu nedenle farkedememiş olabilirsiniz. Ya da sorunları görmek istemediniz, görseniz bile gözünüzde büyütmediniz. Evliliğinizde herşey mükemmel iken birden özgür olmak mı istiyorum? dedi. Hayatında biri olma ihtimali yüksek.

Merhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar
Seni istemeyen adamı sende isteme. Yol ver gitsin dönüp dolasacaklari yer kürkçü dukkani oluyor zaten öyle yada böyle. Şu tür adamlara yalvarmayin kendinizi ona muhtaç hissettirmeyin o rahatlığı yaşatmayın. Annen bakar çocuklarima bende çalışırım sende ne halin varsa gör de. Adamın surati nasıl değişiyor bak gör..

Bu erkeklere herşey ne kolay.
İyi kadında özgürlük istesin, herkes çocuğunu bırakıp özgürlük peşinde koşsun.
Bunca zaman belli ki düşündüğünüz kadar iyi bir baba ve eş değilmiş.
Ve büyük ihtimal hayatına biri girmiş olabilir.
Önünüze bakmanız lazım, evlatlarınızla bu süreci kolaylıkla atlatıp mutluluklar diliyorum.

Konu sahibi ne hissettiniz size eşiniz bunları söylediğinde ve şu an ne hissediyorsunuz? Burada yorum yapanların çoğu eşinize karşı öfke, kızgınlık hissederek yazdılar birşeyler. Sizin hisleriniz nasıl?

Geçmişi eşeleyip hiç kendinizi üzmeyin; bu boşanmadan kendiniz ve çocuklarınız için en iyi durumda çıkmaya çalışın. Evi de alın nafakanızı da. Sakın gurur filan yapmaya çalışmayın o sizin ana sütü gibi hakkınız. Eğer bu hakları almazsanız çocuklarınızın hakkını yedirmiş olursunuz.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim belki genç kadın arkadaşlar okur da bir faydası olur. Sizinki kadar erken yaşta yapılan evliliklerin bir ömür sürme ihtimali çok düşük. Kadınlar gene çocuk sorumluluğu annelik içgüdüsüyle kendini dizginliyor ama erkeklerde böyle bir şuur da yok. Eşiniz daha yeni yeni ayaklarının üstünde durup hayatını yaşamaya başlarken baba olmuş e şimdi başkalarının yeni evlendiği yaşta üç çocuk babası. Hayatı sorgulama başlıyor karakter değişiyor normal olarak. Vicdan ve sorumluluk hissi de üst düzey olmayınca direkt boşanma. Boşanınca erkekler isterse beş çocuk sahibi olsun gene de eski bekar hayatına dönüveriyor ama kadın öyle değil maalesef. Babalıktan boşanılıyor da annelikten de boşanılmıyor. Yukarıda bir arkadaş da demiş e o zaman çocukları da al özgürlüğünü yaşa demek lazım ama diyemiyor işte kadınlar. Erkeklerin ne hali varsa görsün de canım kadınlar genç evlenmesin çalışmayı bırakmasın ve genç yaşta bir de böyle çok çocuk yapmasın. Bu hayata bi kere geliniyor

Zor bir durumdasın ama hayata gerçekçi bakmak lazım eşinizin malasef hayatında başkası var onun için laf oyunları yapıyor.
Eşinize anlaşmalı boşanma istediğinizi söyleyin ve şartlarınızı açıklayın aylık 2 milyar nafaka isteyin çok yüklü miktarta tazminat varsa evlilikte alınan malların yarısını ve 3 çoçuğun velayetini ona vereceğinizi.
Eşiniz kesin tepki verecek ee ozaman ben ne yapayım 18 yaşında evlendim evlilik , çocuk derken kariyer yapamadım sosyal hayattan uzak kaldım onun için coçuklar sende kalacak al sana özgürlük kabul edersen diyeceksin.

Merhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar
nafakanı alır yaşarsın çocuklarınada aylık ödemeler yapar bakmak zorunda çocuklarına seni istemeyeni sende isteme iş bul çalış ayaklarının üzerinde dur kendilerini ne sanıyor bu erkekelr bilmiyorum

Konu sahibi ne hissettiniz size eşiniz bunları söylediğinde ve şu an ne hissediyorsunuz? Burada yorum yapanların çoğu eşinize karşı öfke, kızgınlık hissederek yazdılar birşeyler. Sizin hisleriniz nasıl?
O kadar kafam karışık ki. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Günlerdir ağlıyordum bugün bir sakinlik geldi. Dün saatin pili bitmiş bu durumu paylaşacak kimse olmadığı için bile ağladım. Bu durumu ne zaman atlatacağım bilmiyorum. Bir insan nasıl aynı yataktan kalktığı bir insanı hiç bir şey söylemeden terkeder ve yüzyüze bile değil telefonla bildirir gelmeyeceğini. İyi ki çocuklar var.Yoksa muhtemelen delirecek gibi hissediyorum

O kadar kafam karışık ki. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Günlerdir ağlıyordum bugün bir sakinlik geldi. Dün saatin pili bitmiş bu durumu paylaşacak kimse olmadığı için bile ağladım. Bu durumu ne zaman atlatacağım bilmiyorum. Bir insan nasıl aynı yataktan kalktığı bir insanı hiç bir şey söylemeden terkeder ve yüzyüze bile değil telefonla bildirir gelmeyeceğini. İyi ki çocuklar var.Yoksa muhtemelen delirecek gibi hissediyorum
Ah canım Allah sabır versin, çok üzüldüm. Bazı erkeklerde vefa bu kadar yok işte. Eğer durumun varsa bir psikologdan yardım al çünkü hem süreç kolay değil hem 3 çocuk seni çok zorlar.

Ailen falan arkanda mı, senin yanında olurlar mı?

Aslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
E zaten 8 aydır eve gelmiyormuş doğru dürüst alışma süreci yaşatmış kendince size. Ayrıca bir yorumda hep evliliğimi sürdürmeye çalıştım vs demişsiniz neden? Yürümeyen yolunda gitmeyen bir şeyi neden sürdürmeye çalıştınız ki? Hadi ilk çocuk neyse ama 2. çocuk erkek eşine yardım etmiyorsa maddi-manevi tatmin etmiyorsa ‘mükemmel bir eş’ değilse yapılmamalı, bunu size değil okuyan herkese söylüyorum. Sonra olan çocuğa oluyor. İş imkanlarını değerlendirin çocuklar büyükse okula yazdırın değillerse de boşanma protokolüne çocukların 25 yaşında kadar eğitim, gıda, bakıcı, sağlık, tatil masraflarının babada tarafından karşılanacağı maddesini ekletin. Maddi-manevi tazminat talebinde bulunun çocuklar için de nafaka alın. Artık başkasını mı buldu, ne halt yedi boşverip kendi hayatınıza odaklanın, olan oldu. Haklarınızı almaya bakın. İsteyen de istediğini söylesin boşverin. Siz kendinizi biliyorsunuz onların ne dediği sizin aslında kim olduğunuzu değiştirmez.

Son düzenleme:
Bu yüzden mutlaka kadınlar çalışsın bir güvencesi olsun diyoruz. Çok güveniyorsunuz ama karşınızdakinin insan olduğunu beşer şaşar değişir olduğunu unutuyorsunuz. Aileniz arkanızda ise Allah yardımcınız olsun. Eşinizde aldatıyor muhtemelen ya da rahatlık teklik kolay geldi.

Zor bir durumdasın ama hayata gerçekçi bakmak lazım eşinizin malasef hayatında başkası var onun için laf oyunları yapıyor.
Eşinize anlaşmalı boşanma istediğinizi söyleyin ve şartlarınızı açıklayın aylık 2 milyar nafaka isteyin çok yüklü miktarta tazminat varsa evlilikte alınan malların yarısını ve 3 çoçuğun velayetini ona vereceğinizi.
Eşiniz kesin tepki verecek ee ozaman ben ne yapayım 18 yaşında evlendim evlilik , çocuk derken kariyer yapamadım sosyal hayattan uzak kaldım onun için coçuklar sende kalacak al sana özgürlük kabul edersen diyeceksin.
Emin ol cocuklarini istemez ozgurluk kalmiyor cocukla cunku

X