3 çocukla boşanma

Aslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
Hayatında başka biri olabilir mi?

Aslında hep biraz özgürdü ama sanırım evdeyken iyi bir baba olduğunu düşünüyordum. Birden nasil herşeyden vazgeçecek kadar bilinçsiz bir hale geldi anlamıyorum. Tayini başka bir yere çıkmıştı ve son 8 aydır eve doğru dürüst gelemiyordu ev uzak olduğu için. Sanırım yalnız kalma fikri daha cazip geldi. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. Delirecek gibi hissediyorum bazen.
Muhtemelen başka birisini buldu eşiniz maalesef.Gözünüzü açık tutun delil toplayıp tazminat alarak ayrılın. Nafaka muhakkak talep edin.
Yakın bir arkadaşımın eşi de boşanacam işte sevgi bitti. Bekar yaşamak istiyorum vs diye diye ayrıldı. Kadıncağız da yalvar yakar yuvamız da yuvamız boşanmamak için çabaladı durdu. 5 kuruş almadan boşandı. Adam 6 ay sonra evlendi aynı dershanede çalışan öğretmenle. Meğer Bayadır ilişkileri varmış. Çaktırmadan boşandı. Ardına ev aldı altına Mercedes çekti bir de çocuk yaptı. Hiç acımayın ödesin bedelini bekar hayatı nasıl oluyormuş görsün

Hayatında başka biri olabilir mi?
Hayatında başka biri var mı bilmiyorum . Olmadığını söylüyor. Ama bana inandırıcı gelmiyor. Mesele boşanmak değil. Mesele benim boşanmak isteyene kadar doğru dürüst boşanmak istediğini bile bilmemem. Ne kadar saf ve salakmisim anlamıyorum.

Hayatında başka biri var mı bilmiyorum . Olmadığını söylüyor. Ama bana inandırıcı gelmiyor. Mesele boşanmak değil. Mesele benim boşanmak isteyene kadar doğru dürüst boşanmak istediğini bile bilmemem. Ne kadar saf ve salakmisim anlamıyorum.
Bence bir süredir planı dahilindeymis ve yavaş yavaş olmayacagnı düşünerek pat diye söylemiş.Size karşı nasıldı, cinsel hayatınız ne durumdaydı?

9,4,3 10 yıllık evliyim.
En azından en küçüğü bile kreş çağına gelmiş. Aileniz de yardımcı olursa daha kolay atlatırsınız bu süreci.

Dediğim gibi aldattığı kesin, kanıtlarsanız ki bence peşine düşün muhakkak daha karlı çıkarsınız bu işten.

Bence bir süredir planı dahilindeymis ve yavaş yavaş olmayacagnı düşünerek pat diye söylemiş.Size karşı nasıldı, cinsel hayatınız ne durumdaydı?
Bir kere bile bu konu üzerine kavga etmedik. Ama son 1-2 yıldır sürekli hayatından şikayet ediyordu. Bunun dışında gayet normal gibiydi herşey. Mesela gelecekle ilgili birşey söylesem onu zamanı gelince düşünürüz falan diyordu . Düşününce zaten planı dahilindeymiş ama boşanmak için bir neden bulamamış gibi geliyor.

Merhaba arkadaşlar. 3 çocuk annesiyim ve eşim evi 15 gün önce terketti. Kendi evimde oturuyorum ve lisans mezunuyum. Açıkçası şimdiye kadar çocukları kendim büyütmek istediğimden 1sene hariç çalışmayı hiç düşünmemiştim bu yüzden ev hanımıyım. Israrla boşanmak istediğini ve özgür olmak istediğini söylüyor. Psikolojim hiç iyi değil. Napacağımı bilmiyorum. Eşime madem beni istemiyorsun neden 3 çocuk yaptın diyorum haklı olarak. Benim durumumda olup bu süreci sağlıklı atlatan var mı? Bu çocukları ben nasıl büyüteceğim hiç bir fikrin yok. Allah'a sığınmaktan başka çarem yok.Var mi benim gibi olanlar

Merrhaba , hakkinizda hayırlısı olsun.

Evet var benim annem.

18 sene önce babam tarafından aldatıyor ve kendisi hayatını yasamak istedigini söylüyor ve annem de kendisini kendi hayatı ile basbasa bırakıyor, süreç zordu hem annem icin hem bizim için (3 kardeşiz) annem hep calisan bir kadindi. Sizden farkı bosanirken babam evi satti ve anneme 5 kuruş vermeden cekti gitti aldattığı kisi ile evlendi. Kirada ve 3 çocukla yaşadı. Zor muydu dedigim gibi zordu ama şükürler olsun alnının aki ile atlattı bu sureci. Hepimizi evlendirdi, en sonunda kendi de evlendi, babama mi ne oldu, 2 sene önce beynine pihti attı ve felç kaldi (cook üzülüyorum o ayrı bir konu )

Bir şekilde geçecek bu günler emin olun.

Bir kere bile bu konu üzerine kavga etmedik. Ama son 1-2 yıldır sürekli hayatından şikayet ediyordu. Bunun dışında gayet normal gibiydi herşey. Mesela gelecekle ilgili birşey söylesem onu zamanı gelince düşünürüz falan diyordu . Düşününce zaten planı dahilindeymiş ama boşanmak için bir neden bulamamış gibi geliyor.
Tamam deyin.Üç çocuga ve bana nafakamı ver, ev eşyalar bende kalacak, eşyalarını topla ve ayrıl. Bakalım ne yapacak. Bu arada meslegı ya da maaşı ne kadar?

Merrhaba , hakkinizda hayırlısı olsun.

Evet var benim annem.

18 sene önce babam tarafından aldatıyor ve kendisi hayatını yasamak istedigini söylüyor ve annem de kendisini kendi hayatı ile basbasa bırakıyor, süreç zordu hem annem icin hem bizim için (3 kardeşiz) annem hep calisan bir kadindi. Sizden farkı bosanirken babam evi satti ve anneme 5 kuruş vermeden cekti gitti aldattığı kisi ile evlendi. Kirada ve 3 çocukla yaşadı. Zor muydu dedigim gibi zordu ama şükürler olsun alnının aki ile atlattı bu sureci. Hepimizi evlendirdi, en sonunda kendi de evlendi, babama mi ne oldu, 2 sene önce beynine pihti attı ve felç kaldi (cook üzülüyorum o ayrı bir konu )

Bir şekilde geçecek bu günler emin olun.
O evlendigi kadinla evli mi hala?

Takma simdi onu.. maddi olarak
Tazminatini al son kurusuna kadar canim…gecinebileceksen hic takma hemde.. at gibi giden it gibi doner.. ama boylesi donmesin.. neye uzuluyorum biliyo musun? O kadar oku cocuklarini dogur buyutmek icin fedakarlik yapip calisma vs. Ama bir gun yapayanliz birakil cocuklarinla sifir kariyerle.. bu erkekler gercekten acimasiz

Geldik mi Mehmet Aslantuğ'un dediğine... hiçbir kadın kendini erkeğin vicdanına bırakmamalı, daha küçükler görüp okursa diye yazıyorum... evlenirken herşey çok güzel güvenip işi bırakıyorsun ya da çocuk olunca bırakıyorsun, sonra a aaa bi bakmışsın sana bakacagini garantileyen adam yok...nerede? Özgürlüğünü arıyor... kendinizden başka kimseye güvenmeyin bu hayatta...

Konu sahibi umarım sen de çok üzülmeden yipranmadan bu bahsi kapatabilirsin, şans senden yana gülsün... aile desteğin arkandaysa bunu değerlendirip şartları zorla derim...

O evlendigi kadinla evli mi hala?

Evet , bu hayatta kime ne yasatirsaniz tabağıniza aynisi konuyor, 18 sene önce 4 kişiyi(3 cocugu ve esini ) bildiğiniz kapının önüne koydu babam maddi olarak , altlarinda olan evi de satıp hem de , 18 sene sonra ne mi oldu , o 4 kisinin cok şükür bin şükür daireleri oldu , huzurlu yuvalari oldu ama kendisi ve evi satip yedigi kişi ise hala daha kirada , dikili tek bir dallari bile yok, huzurlari da yok

Güya beni zorda bırakmayacakmış filan ama benim derdim o değil. Ben ona ne kötülük yaptım evliliğimi sürdürmeye çalışmaktan başka anlamıyorum. Belki biraz sorunlu olsaydık o zaman içimde farklı duygular olurdu. Şimdi kendimi kurgu bir dünyada piyes oynamışım da oyun bitince kurgu olduğunu yeni farketmişim gibi geliyor.

X