3. çocuk

39 yaşında 3 hamilelik ve ikinci gebelik çok sıkıntılı
Hayatinizla kumar oynamayin.
İki evladınizla gezin tozun
Bu yastan sonra ne gerek var

altunizade, eyüp, şişli ev , iş eşim bırakıyor demişsiniz,
sonrada biz gurbetteyiz senede 1-2 gelebiliyoruz demişsiniz ben ona takıldım.

Allah sağlık versin 2 çocuğunuz varmış,
Allah olmayanlara da versin.

Bencede 3ncü çocuk fazla ve hamileliğinizin yine sıkıntılı olup olmayacağını bilemezsiniz.

Uzun vadede düşününce siz haklısınız,kısa vadede eşiniz. 3 çocuk çok değil. İlerde anne babaya da destek kardeşler birbirine de destek. Eşinizin gönlünü yapıp yaş çok geçmeden bir tane daha güzel olur evinize neşe gelir,olunca da iyi ki olmuş der eşiniz benden garanti

Bence eşin haklı. İçinizin gitmesine anlam veremedim zaten iki tane çocuğunuz var. Sizi yormayabilir ama eşinizi yoruyormuş. Getir götür o kadar yol kolay mı?

İki kiz ya da iki erkek olsa anlarim da varmis zaten bi kiz bi erkek. Kocan istemiyosa israrin geregi yok bence bu devirde, hem hayat boyu bebek bakma istegi nedir ki.

Hep eşi düşündük de
O iki çocuğa da haksızlık bence
Anne babalarının onlarla ilgileneceği zaman da bebekle beraber hatrı sayılır şekilde azalacak
Her şey maddiyat değil
korunma yokmuş zaten
Artık olursa olur diyin madem, hayırlısı.. bence büyük risk ama...

sene de 1-2 kez memleketime gidebiliyorum,işe eşim bırakıyor iki çocukla otobüsle gitmek hem zor hem de kızımı okula bırakıyor o yüzden,
bun da anlaşılmıcak ne var ben de onu anlamadım,

ben de eşime aynısını diyorum gör bak hiç pişman olmucaksın diye

Adam hakli.
Burdan bakinca sanki hic cocugunuz yokmus da cocuk ozlemi cekiyormussunuz gibi ve de kardeslerinizle cocuk yapma yarisina girmissiniz gibi gorunuyorsunuz.
Bu devirde 2.cocuk bile luksken bilemiyorum.
Sahsen oglumun bi kardesi olmasini istiyor olsam da 2.cocugu dusunmuyorum.

bir de arkadaşlar genel konuşacağım, çoğu arkadaşlar 39 yaşına gelmişsin zaten ne çocuğu otur oturduğun yerde tarzında konuşmuş, günümüzde 30-35 yaşında evlenildiğini baz aldığımızda 39 yaşı çocuk sahibi olmak için hiçte geç değil bence,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…