- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
Bir de eşimin istediği bir şeyi ben bu kadar ısrar etmesine kalmadan ben kabul ederdim, eşimin benim bu kadar istediğim bir şeyi inatla kabul etmemesini bana değer vermiyor olarak değerlendiriyorum ve kendisine de defalarca sözledim
bana da ilginç geldiBen adama hak verdim
Kardeşleriniz çocuklarını severken içiniz niye gidiyor onuda anlamadım
Hani hiç olmasa neyse diyeceğimde
ben de 38 yasındayım tek cocugum bile yokMerhaba arkadaşlar, benim 8 yaşında bir kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var, oğluma hamileliğimde oğlumda sağlık problemleri çıktı, bebeğimin karnında su birikti,kordosentez yapıldı, testler temiz çıktı daha sonra kalbinde ritim bozukluğu olduğu anlaşıldı velhasılı hamileliğim kötü geçti, doğduktan sonra 2. ayında 2 kez ölümden döndü SVT atağı geçirdi,2 kez yoğun bakımda yattı, kalp sıkıntısı 1 yaşında düzeldi çok şükür,ama daha sonra alerji, astım, egzama çıktı, astım krizi ve zatüreden de 3 yaşında yoğun bakımda yattı, çok şükür şimdi iyi sadece egzaması var onunla boğuşuyoruz, Sağlık sorunlarını çok şükür atlattık,
Benim asıl sorunum 3. çocuğu çok istiyorum ama eşim istemiyor, eşimle bu yüzden çatışma halindeyiz, 2 seneye yakın ben ara ara söylesem de eşimin inadını kıramadım, 39 yaşındayım ve yaşım daha fazla ilerlemeden bir çocuğum daha olsun istiyorum, 2. hamileliğim kötü geçtiği için güzel bir hamilelik geçirmek istiyorum, bir kez daha hamile olmak ve o istisna duyguyu bir kez daha yaşamak istiyorum, ve geniş aileleri seviyor ayrıca çok imreniyorum, Biz 6 kardeşiz en büyük benim, benden küçük 2 kız kardeşimin 3 er tane çocukları var ve 4. yü düşünüyorlar,
Bir kamu kurumunda memurum, iki çocuğum çalıştığım kurumun kreşinde büyüdü, kreş ile işyerim aynı avluda emzirme döneminde rahatlıkla gidip emzirebildim, maddi imkanlarımız orta derecede, evimiz arabamız var çok şükür, yani 1 çocuğa hatta 2 çocuğa daha maddi yönden bakabilecek durumdayız elhamdülillah.
Eşimin istememe sebebi ise bizi işe kendisi götürüp getiriyor, işyeri Altunizadede ben ise okmeydanında çalışıyorum, 1 hafta gündüz bir hafta gece çalışıyor, gündüz çalıştığı zaman sıkıntı olmuyor evden hep birlikte çıkıyoruz bize işe bırakıp sonra kendi işe gidiyor, gece çalıştığı zaman onun için yorucu oluyor sabah isten çıkıp Altunizadeden Eyüp Alibeyköydeki evimize gelip bizi alıp şişli okmeydanına bırakıp geri eve gidip yatıyor ve akşam tekrar evden gelip bizi alıyor, yani 6,5 saat civarı uyumuş oluyor ve gündüz uykusu olunca dinlenemediğini ve yorulduğunu söylüyor,çocuklar büyüyünce bizi getirip götürmeyeceğini bir çocukla daha uğraşamayacağını söylüyor. Bir de iki çocuğun var onları yetiştir yeter, sanki hiç çocuğun yok mu diyor.(ehliyete yazılacam bu hafta kendim öğrenip kullanacam inşaallah)
Şimdi arkadaşlar biz gurbetteyiz,memleketimize senede 1 en fazla 2 kez gidebiliyoruz, bir çekirdek ailemiz var ve genişlemesini istiyorum,hangimiz haklıyız sizce, ben hakikaten çok istiyorum ve kardeşlerimin çocuklarını severken resmen içim gidiyor ve eşim de inatla istemiyor, eğer eşimi ikna edemezsem içimde bir uhde ve burukluk olarak her daim kalacak. Bir de eşimin istediği bir şeyi ben bu kadar ısrar etmesine kalmadan ben kabul ederdim, eşimin benim bu kadar istediğim bir şeyi inatla kabul etmemesini bana değer vermiyor olarak değerlendiriyorum ve kendisine de defalarca sözledim,
Eşimle bu yüzden 1 haftadır küsüz ve sizce hangimiz haklıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?