arkadaslar inanirmisiniz.....suan rahatim ailem yanimda icimde SIKINTI flnda yok ama kendimi okadar yalniz hissediyorumki...pc deki dügün resimlerimize bakip agliyorum ne hayallerim vardi...hatiralar gözümde canlaniyor.....hic birseyin anlami yok benim icin...onun sevdigi cikolatayi bile agzima koymuyorum o derece oldum..
neyse biraz icimi dökmek istedim
bu arada kibele arkadasim davayi dedigim gibi durdurdum...ama yakin zamanda avukatimla irtibata gececegim...daha dogrusu mihirimi fln aldiktan sonra davayi tekrar acicam...
allaha sükür o paraya ihtiyacim yok ve elimide sürmiyecegim ..ama onlardan o parayi almak istiyorum canlari acir para lafi duyunca...
Canim yanmaz mi? tabi yanar. kader her zaman herkese gulmuyor. ama canim bu sitede cok insan tanidim. ilk evliliklerinden zulum gormusler, dayak, aldatma gormusler, ayrilmislar ama 2. evliliklerinde cok mutlu olmuslar.
yani zor biliyorum ama bakalim o senin icin ayni seyleri dusunuyor mu? kadinlar cok duygusaldir. O annesine inanip ben oglumu yeniden evlendiririm dusuncesine bile girmis olabilir. agladigina deger mi seni boylesine bir durumda birakan adam icin. Seven insan arar, sorardi. en azindan oturur konusurdu. cocuk gibi basini cevirip gitmezdi. canim esin gercekten hic olgun degilmis. sonucta anlasamayabilirsiniz ama nasil evlenirken ortak karar aldiysaniz, eski gunlerin hatirina en azindan konusmaniz gerekirdi. yazik olmus.
burada uzun zamandir devam eden bir konu var. 3,5 aylik evliyim aldatiliyorum diye. O da baska sebepten ayrildi. hatali %100 esiydi ama halinden gayet memnun gorunuyordu esi ayrilirken. ama bosanmanin ertesi gunu kopek oldu kapisinda. affedilmeyecegini bile bile. bazen erkeklerin kafasina dank etmesi icin gercekten gerceklerle yuzyuze gelmesi gerekiyor. Esi beklemiyormus olaylarin bu kadar buyuyecegini.
mihrini nasil alacan bilmiyorum acikcasi. nereden alacaksin ki? bankadaki altinlari kastediyorsan ne sen ne de o dokunabilir. emin misin mihrini alabilecegine.
lutfen dugun resimlerini vs kaldir. Sana onu hatirlatan seylere bakma, okuma. kendine eziyetten baska bir sey olmaz. unutmani geclestirir. emin ol esin olacak bir gidim vicdan azabi cekmiyordur.
Belki simdi babasina gitti ama bosanmayi yemiyor diyorlardir. Zarf atti arkasindan kosacagimizi dusundu ama yanildi diyorlardir. Daha cok bekler diyorlardir. Gercekten donlarina kadar al. parayi da guzelce tatillerde ye. afiyet seker olsun. hic icin acimaz o parayi yerken. genc kizlik hayallerinin mihri olsun o para.