Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesajın bir anlamı var mı??
Şayet yoksa lütfen arkadaşa destek olalım..Eğer olmayacaksak geyik bölümüne gidelim arkadaşım.
Bu mesajın bir anlamı var mı??
Şayet yoksa lütfen arkadaşa destek olalım..Eğer olmayacaksak geyik bölümüne gidelim arkadaşım.
eşini boşa rahat edersin....ne saçma bişey bu yaa..kadına etmediğini bırakmamışsın ..napmış kadın senin dedikodunumu yooo, sadece sohbet etmeye çalışmış...sen ne yapmışsın misafirin yanında rezil etmişsin kadını....sonra da sinirliyim diyosun..pes vallahi
eşime annenden nefret ediyorum derken sen benim anneme bu şekilde davransaydın ben kahrolurdum senin yerine koyuyorum kendimi ama bu saygıyı annen oluşturdu bende dedim
eşim hep söyler saygı gösterilmez saygı kazanılır diye lohusalık bitti ve yaşadıklarıma inanamazsınız şükrediyorum yinede daha kötüsü olsaydı diye ben haksızlığa tahammül edemediğim için kaybediyorum hatamın farkındayım ama olayı tam ifade edemediğim için yorumlarınız benim adıma haksızlık gibi geliyor canınız sağolsun umarım benim adıma herşey düzelecek eşim karar versin burdan gitmemiz icap ederse gideriz yok demiycem tekrar teklif ederse gidelim diyeceğim ama ailesinin yanına gelip gitme konusunu düşünmedim o zaman nasıl olur
Aileden kaçınca dertlere bitiyomu zannediyorsunuz öyle zannedyorsunuz yanılıyorsunuz sölim de..
Aklınızın bi köşesinde bulunsun..
o eş her seferinde sizi suçlucak annesinden ayırmış oluyorsunuz çünki..
Şimdi öyle dediğine bakmayın siz yaşayın görün (yine temmennim olmasın tabiki böle şeler ben yaşadıklarımdan pay biçip söyledim sadece umarım böle şeler yaşamazsınız)
evet korktuğum da bu zaten eşimle aramda hep bu sorun olarak kalacak gitmedin gelmediler bunu istemiyorum aslında annesiyle arası açılsın istemiyorum ben ne söylersem boş ama inanın eşim bugün bana boşanalım deseydi badem gözlü ben olurdum k.validenin gözünde ben durumu izah edemediğim müddetçe suçluyum ve bunu kabul ediyorum pes ediyorum çünkü yorgunum çok yorgun hemde
Bence masa muhabbeti dedikodu tuzu biberi olmuş
Sizin (benim düşüncem bu) sorununuz zaten varmışş bence k.valide ile..
Dolmuşsunuz ve bir patlama yaşamışsınız bu kadarcık şeyle birinden nefret edilmez..
Birikim bence içinize atmışsınız bi çok şeyi
İşte yaptığımız yanlışlar içimize atıyoruz yok bişide de patlayıveriyoruz..
Sonrası pişmanlık..
Keşke zamanında yerinde herşeyi söyleseydeniz de biriktirmeseydiniz bu raddeye gelmezdi..
aradaki ince ayrıntıya dikkat edelim topic sahibi arkadaş eşine senden annenden vs nefret ediyorum demiş..
Altında var sorunlar..
Geçmiş olsun bakalım..