Çogunluk yasına vermıs..
Ama 22 yasında cocuk var 22 yasında adam var..
Her 22 yasındakı ınsan bu durumda degıl burda esınden derdı olan esı 30- 40 yasında olanda var..
dıcegım hersey yas degil..
Fakat esınızın olgunlasmadıgı ortada buyumemıs yada baz seyler ıcınde kalmıs acısını cıkarıyor..
Hem sızı kaybetmek ıstemedı hemde yasayamadıklarını...sizde bunun farkındasınız zaten.
Karsı taraftan bı adım goremedıgınız ıcın elınız kolunuz baglı ama bence dırek bosanmayı dusunmeyın kabul edicegini bilseniz evlilik danısmanına filan giderdiniz?
ama sızle konusmaya bıle 1haftada gelmedıyse terapiste gelır mı tartısılır..
Sız onu o sızı ne kadar sevıyorsunuz bılmıyorum ama belkı sızden mı ılgı beklıyor
ustune dusmenızı mı ıstıyor yada bosanmak mı bu belırsızlık cok zor olmalı
esınıze lafını dınletebılecek kımsede mı yok?ortadan kaybolma fıkrı sıız merak etmesını saglar belkı ama sonradan sizi daha cok uzmesın?.:44:
evet sonuçta bizim anne babalarımız bizim yaşımızda evlenmiş o zaman erkekler büyümüşte şimdi çocukmu..
terapiste gitmez kesinlikle çünkü ne zaman konuşsak kendisinde hiçbişi yok. gayret ediyo çabalıyo ben göremiyorum. yaptıklarını anlattığımda da hatırlamıyo bile çoğunu. hastasın sen diyo.. yani terapiye sanmıyorum gelsin.
ya laf dinler ama etkili olmaz gerçekten değişmesi için önce kendisinin istemesi lazım. bütün aile bireyleri tek tek kalabalık her türlü konuştu ama işte eşimin ağzı o kadar iyi laf yaprki. direk ikna edebilir istediği zaman karşısındakini. değişcem şunu yapcam yok böle aslında diye de konuyu kapattırıyo ama o orda kalıyo.
gitmeyi istiyorum ama aşırı kıskanç biri öle böle diil ondan nolur onuda bilmiyorum bi yandan..