ümitsiz yazmak istemezdim ama.
bu tarz erkekler asla degişmez. terapistede gitseniz hatta gitmez sokaga para atamam der.zorla gitsede dalga geçer kısacası değişmez.geçmişi konuşmaya gerek yok aslında artık ama yazdıgın ilk yazıdan seninde erkekler hakkında çok birşey bilmedigin belli oluyor(seni güzel kandırmış,bu tarz erkeklerde şeytan tüyü vardır peşinden çok koşar ,agzı iyi laf yapar)
bebekte olmuş ( yine iyi niyetinden kandırmış hamileyken)
artık sonuça bakma lazım bence. kendini daha fazla üzmeden yoluna bak derim ben. tek şansın ailenin yanına gidebilmen.
eger eşine geri döneceksen şunu kendine kabullenerek dön.
*bu adam asla ne seninle ne de çocuguyla ilgilenmez.
*dogru dürüst asla çalışmaz.
*anca arkadaşlarıyla gezer tozar hatta aldatmalar bile başlar.
*kadınsın kır dizini evde otur der (dayak yiyiyor millet barışıyo demesinden belli)
*vurdumduymazın,sorumsuzun teki hepte böyle kalır.
boşuna çaba sarfetme canım.bebegine daha sıkı sarıl ve mutlu olmaya bak.
süreci başlat kafanda,acı çek,agla,nefret et,hiçbirşey hissetme sonra.
not: sert yazdım kusura bakma ama aynı seninkinden daha beteri başımda var,yıllarca ugraştım ki ben çok sabırlı ve psikoloji özel ilgi alanım olup (psikoloji bölümünü sadece)ünide yarım bırakmama ragmen üzerinde özel çalışma yapmama ragmen düzeltemedim.erkeklerin geneli bencildir ama bu tiplerin bencilligi insanı hasta edebilecek boyuttadır canım
aynen dediğin gibi ağzı o kadar iyi laf yapıyoki.. ama hep laf hep laf sfır icraat... dediğinin farkındayım öle olcanıda biliyorum hiç bi şekilde değişmicek. aynen dediğin gibi zaten oraya para verceğime başka şeyler yaparım dedi.. ona sorsan dünyanın en iyi kocası en iyi babası ben dırdır yapan suratsızın tekiyim.. evlendikk beni değiştirdiler sanki töbe yarabbim.. bende dediin gibi yapıyorum zaten canım. oğluma anneme sarılıyorum ileriye bakıyorum geriyi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince. gerçektende hasta edicek derecede. sn naptın peki kurtulamadım dedin bitmedimi??