nerden başalayayım nasıl anlatayım bilmiyorum. Dün gece ilk defa eşimle ayrı uyuduk ve bunun belirli bir sebebi yok ama aslında birçok sebebi var. En iyisi baştan kısaca anlatmak.
Evlendikten 2 ay sonra eşimin biz nişanlıyken en yakın arkadaşlarımdan birisiyle mesajlaştığını öğrendim ve dünyam yıkıldı.bu arada objektif olarak baktığımda ben eşime göre her zaman daha dikkat çekici olmuşumdur, o kızla kendimi kıyaslamıyorum bile maymundan bozma bi tip ama her akşam başka başka adamların evinde kalan birisi, yani yollu.
öğrendiğimde eşime çok kızdım yeminler etti sadece bir gün mesajlaştık diye, onu denemek istedim dedi yollu bi tip olduğu için bakalım ona ne cevap verecek diye merak etmiş paşamız, sonra da uğraşmaktan sıkılmış ve daha mesaj atma ben seni denemiştim ama sıkıldım yazmış kıza :95: Allahım ne gerizekalıca bi düşünce ya, niye böle bişeye ihtiyaç duymuş ne gerek var???
Bunu hazmetmek bnm için çok zor oldu gecelerce ağladım, kendimi haksızlığa uğramış hissettim ve en çok da hak etmediğime üzüldüm. Zamanında ailem, dostlarım herkes ondan daha iyi birisini bulabileceğimi, çok güzel olduğumu evliliği aceleye getirmememi söylemişti. Bana göre de güzellik somut bir kavram olamazdı, insanlar bana yakıştırmasa da ben o adama aşıktım ve her koşulda her yerde onu savundum. Bu nedenle yaptığını düşündükçe gene cinlerim tepeme çıkıyor.
Herneyse eşim benden özürler diledi, eşeklik yaptığını kabu etti falan filan biz yine eskisi gibi olmaya başladık, ta ki başka yalanlar başlayana kadar. Bir yakaladım bidaha yapmicam dedi, iki yakaladım söz valla bidaha olmicak dedi, üçüncü yakaladığımda boşanıyorum dedim. Güvenmediğim bi adamla onu çok sevsem de bir ömür geçiremezdim. Bu yine benden özür diledi bu ksımları kısa tutuyorum bildiğiniz hikayeler çünkü. Bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak dedi senin bir dediğini iki etmicem dedi, ben de edemezsin zaten edersen bu iş biter, bundan sonra değil kavga etmek bana sesini dahi yükseltemezsin, bnm sana karşı sabrım kalmadı, artık sana müsamam yok ona göre davran dedim, kabul etti. Daha sonra yine iyi anlaştığımız bir dönem başladı.
Bu arada tüm bu süreç içinde kayınpederim araba aldı ona 3 bin lira verdim, eşimin birikmiş sgk borcu vardı 18 bin lira, onu ödedim. Hiçte gocunmadım bunları yaparken.
Gelelim asıl mevzuya kızlaaar. Dün gece yattık ben tam dalmışım eşimin esneme sesiyle irkilerek uyandım, ama yok böle bi esneme. Uyku sersemi noluyo ya dedim ve sesim yüksekti ama o anın şokuyla o kadar yüksek çıktı kulağımın dibinde berbat bi sesti. Eşim bana bir bağırdı kızlar duvarlar inledi bişey olduğu yok yat uyu diye. Işte o an kafama bişey dank etti. Bu adam yine eskisi gibi olmuştu ama ben yeni fark edebilmiştim. Eşim mizaç olarak sinirlidir, kolay sesini yükseltebilir ama yaşadığımız seylerden sonra kendini frenleyebiliyordu ve beni üzmemek adına gayret gösterdiğinin farkındaydım.
zamanında gözümün içine baka baka defalarca yalan söyleyen adam yine aynı arsızlıkla gözümün içine baka baka bana bağırabiliyodu, hem de bunu o olaylardan sonra ilk defa yapmıyordu ama ben yeni fark edebilmiştim. Ben nerdeyim napıyorum dedim kendime ve ağzımdan sadece yataktan kalk sözleri çıkabildi. Bu saçmalama abartıyosun dedi bana. Ben de ona onu artık alttan almayacağımı, alamayacağımı ona karşı sabrımın kalmadığını, kocasına karşı sabırsız bir bayanla evli kalmayı kendisinin kabul ettiğini hatırlattım. Bana sadece ben senin her istediğini yapamam. Ben senin çocuğun değilim dedi.
Baktım o yataktan kalmıyor ben kalktım bunların hiçbirini hak etmedim dedim. Senin bana yaptıklarından ve onlara rağmen benim sana yaptıklarımdan sonra ben bunları hak etmedim dedim, gittim.