• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olan oldu sonunda,kayınvalideyle kavga ettik

SIKMA TATLI CANINI HİÇ BİR ŞEY SENDEN ÖNEMLİ DEĞİL BU HAYATTA..
BIRAK ARDINDA OLANLARIII DÜŞÜNME DÜŞÜNDÜKÇE CANIN YANAR
AMANNNNN OLDU OLAN KİM SANA SENİ GERİ VEREBİLİR Bİ DÜŞÜNSENE SANA BİŞİ OLSA SAĞLIĞINA BİŞİ OLSA KİM SANA VERİCEK BUNU BİRDE BEBEĞİN VAR
OLURUNA BIRAK ZAMANA BIRAK SÜKUNET BİRAZ.. BİRAZ SESSİZLİĞİ DİNLE
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN HIDIRELLEZ BUGÜN DUA ET DİLEK DİLE..
iNAN SENİN ÜZÜNTÜNÜ ÇOK İYİ ANLIYORUM BEN YAŞAMIŞ KADAR ÜZÜLDÜM.. YAŞADIM ÇÜNKİ

Ben çook iyi anlıyorum seni.. Ama gerçekten neden izin veriyosun ki Seni Böyle etkilemesine sinirlenirini Bozmasına.. Aldırış etme.. kapat kulaklarını.. Gerçekten " Br telefonla evlendin" diyeBilecek Böyle şeyleri kuyruğuna Bastiğin zaman hemen yüzüne vuracak Bir kadını sevmiyor olman çook normal.. o yüzden Ben Bu kadını neden sevmiyorum diye kendini sorgulama ve suçlama..

Tamam Herşeyi Anladım da..
Pireye Kızıp Yorgan Yakmakta Çok Sağlıklı Gelmedi Bana..

bence eşin çok iyiymiş biraz abartmışsınız gibi geldi bana üstelik o eşinin annesi ölse eşinden can gidicek nasıl mutlu olucaksın öfkeyle kalkan zararla oturur sakin ol iyi düşün derim

eşime senide annenide babanıda istemiyorum ayrılmak istiyorum dedim sevmiyorum seni dedim gidicem dedim bitsin dedim bana sadece destek ver bitsin diyeceksin sende dedim herşeyi planladım dedim sağlıklı düşünüyorum dedim eşim dinlemedi beni hayır sen benimsin biryere bırakmam seni dedi

Sende cnm yani yaaa cok sasırdım anasıyla kavga ediosun neden kocandan bosanmak istiyorsun cok sacma..Ayrıca bana göre misafirin gelebilir, eger işi düşerse bidaha gelir ama sende masada belliki fevri davranmıssın ilk hareketinle.. bence daha sakin olmalıydın kaynana sonucta senden büyük ve onun yanında halanla özel şeler konuscak deilsin.. tamam kaynanandada hata cook ama sende de yok deil..

Arkadaşım daha önce yaşadıklarını bilemeyiz.
Ama belliki yaşananlardan dolayı dolmuşsunuz.
Fakat bu konuda hem kayınvalidenize hem eşinize karşı
hatalı olan sizsiniz.
Çünkü halanızla konuşacaklarınız ve nadir görüştüğünüz halde
kayınvalidenizi eve davet eden sizsiniz.
Belkide kayınvalideniz halanızla nadir görüşüldüğü için
muhabbet açmaya çalışmıştır.
Eşinizde size o kadar saygı ve sevgi dolu davranırken
seni sevmiyorum ve boşanmak istiyorum demeniz eşinize büyük saygısızlık bence.
Kusura bakmayın, biraz sakin olun kafanızı rahatlatıp
sizde bir düşünün.

Demek ki bazı şeyler birikmiş ve patlamışsın gayet insani oğlunuda istemiyorsun sana bunları yaşatıyor diye

Sanırım siz artık şu psikolojiye gelmişsiniz.
İnsan ne kadar eşinden memnun olsa da, ailesi konusunda patladığı noktada, biliyor ki eşi hayatında olduğu sürece bu insanlarda hayatında olacak, eşimizin ailesine bizi bağlayan tek şey eşimiz sonuçta.
İnsan eşini bile gözden çıkarabiliyor galiba, sırf bu insanlardan kurtulmak için.
Çok kolay olmuyor, ister istemez kendi yuvanız etkileniyor ama eşinize yüklenmeyin, görüşmüyorum diye de vicdan yapmayın, kendinizi, sağlığınızı ve yuvanızın huzurunu düşünün sadece, düşünmeye değmeyecek kimseyi düşünmeyin.

ben arkadaşın daha önceki konusunu da biliyorum.

bunların bir çoğu dipdie yaşamakla oluyor. ama k.validede az değil. yanyana oturmakla kalmayıp arkadaşın yaz tatili için ailesinin yanına giderken bile onunla gitmek isteyen bir kayın valide.

azrabebek'e hiç özel hayat bırakmayan birisi. bu yüzden birikmişliklerin patlamasını yaşamış arkadaş. ayrıca bende hiç haz etmem benim misafirimin yanında onun bunun dedikodusunun yapılmasını. gelmişsin madem otur hal hatır sor. başkalarını çekiştirmek yerine.

sakin ol arakdaşım zaman herşeyin ilacı. tabiki eşin ailesine sırt dönmesin ama sen görüşmeyebilirsin istersen. birde ayrı eve çıkın. aynı apartmanda gerçekten çok zor

Şu kaynanaların çoğu dengesiz ailevi ilişkilerini bozan ,sürekli geline laf sokan kendi,kendine mutlu olamayan yetişkin bireyler, en iyisi umursamamak ve kesinlikle samimi olmamak kaynana o kahvaltı sofrasında seni övecek değil ya kıskançlıktan seni karalıyacak hiç birşeyini kıskanmazsa senin gençliğini kıskanacak yazdığın gibi ağrıları varmış çok şaşırıyorum böyle yaşlı olupta kötülük yapanlara

eşimi seviyorum k.pederide babam gibi benimsedim çok rahatım yanında oda bana çok iyi davranıyor ama eşime sizi istemiyorum dememin sebebi şimdiye kadar yaşanılan hiçbir olayda müdahil olmadı ve şimdi birşeyler yapsın istedim inanın bitsin deseydi sadece birkaç ay üzülecektim içim acıyacaktı belki ama kendime olan saygımı kazanacaktım o zaman kaybettiğim benliğime kavuşacaktım ben eşim istedi diye giyim tarzımı değiştirdim istedi diye yanlış oldu belki ama öğretmenim ve eşim istemediği için çalışmıyorum evdeyim bir yaşlı adam ve hiçbir noktada buluşamadığımız bir kadınla akşama kadar zaman öldürüyorum ve benim eşimi beklemekten onun saatini kollamaktan başka bir umudum yok tamam haksızım suçluyum ben akılsız başımın cezasını ödüyorum kızın bağırın gitmek uzaklaşmak istiyorum buralardanailem uzakta ve benim ne kadar yanlız olduğumu kimsem olmadığını ii biliyorlar yazmadım anlatmadım varsayım bende yaşanmamış saymak istiyorum hatta hiç evlenmemiş olmak şimdi herşeyi unutmak yanlız kalmak istiyorum yetkili arkadaş kapatsın konuyu kaçıyorum ben çaresizim ve annemin kucağına uzanıp uyumak uyumak uyumak istiyorum

canım merhaba bence sen eşinlede sorunlar yaşamıssın ciddi anlamda birde kaynanana ve birde lohusa pisikolojisi,ailenin uzakta olması ve eğitimli bir insansın mesleğin var ve baskı yüzünden onuda yapamıyorsun bu etkenlerle ok yıpranmıssın dolup taşmıssın bence senin iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var sağlıklı düşün eşini çok seviyosundur herşey aşılır inan yavrunu düşün gerçekten tabi eşinle aşılmiyacak problem varsa bilemem am ayoksa sadece dinlenmen ve uzaklaşman gerek ailenin yanına gitsen çok iyi olur hava değişimi iyi gelecektir bence sen güçlü ve eğitimli birisin eşini ikna et bebişin ne kadarlık bilmiyorum ama çalışmaya başla herşey daha iyi olur inan

canım merhaba bence sen eşinlede sorunlar yaşamıssın ciddi anlamda birde kaynanana ve birde lohusa pisikolojisi,ailenin uzakta olması ve eğitimli bir insansın mesleğin var ve baskı yüzünden onuda yapamıyorsun bu etkenlerle ok yıpranmıssın dolup taşmıssın bence senin iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var sağlıklı düşün eşini çok seviyosundur herşey aşılır inan yavrunu düşün gerçekten tabi eşinle aşılmiyacak problem varsa bilemem am ayoksa sadece dinlenmen ve uzaklaşman gerek ailenin yanına gitsen çok iyi olur hava değişimi iyi gelecektir bence sen güçlü ve eğitimli birisin eşini ikna et bebişin ne kadarlık bilmiyorum ama çalışmaya başla herşey daha iyi olur inan

bence hiç kimseyi düşünme kendini düşün bu kadar fedakarlığa kölelik denir biz kızlarımızı erkeğe köle olsun diye doğurmuyoruz ki yaşın genç ne yapmak istiyorsan yap eşinde seni seviyorsa yanında olur

bence hiç kimseyi düşünme kendini düşün bu kadar fedakarlığa kölelik denir biz kızlarımızı erkeğe köle olsun diye doğurmuyoruz ki yaşın genç ne yapmak istiyorsan yap eşinde seni seviyorsa yanında olur

bence bukadar küçük bişey için hemen boşanmayı düşünmemek lazım size katılmıyorum ortada abartacak bişe yok eğitimli bir insan çalışır ve biraz uzak yerde oturursan daha iyi olur
benimde bir bebeğim annelik çok farklı bişey tamam kendimiz için yaşamalıyız ama çok büyük sorun yokkennde doğurduğumuz yavruların günahı ne ayrılınca çocuk olunca sorunlar daha farklı mecbur görüşüyosun

Son düzenleme:
kızımı uyuttum tvyi kapadım perdeleri örttüm kendimi dinledim dün eşim gelene kadar ne olursa olsun bana ne yaşatmışsa yaşatsın benim bir büyük olarak ona saygısızlık yapmamam lazımdı bunu kabul ediyorum.
eşimden kızımdan vazgeçmeyi göze alabildiğime göre bana yaşatılanların neler olduğunu siz kestirin yinede benim yaptığım saygısızlığı haketmedi çünkü o bir anne...
ama bana söyledikleri hakaret ederkenki yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor çok basit geliyordur size ne yaşandı ki ne var bunda gibi gelse de birçoğunuza herkes yaşadığını kendi bilir
eşim ne dün akşam ne de bu sabah uğramadı annesine üzülüyorum buna sebep olmak en son isteyeceğim şey ama bunun sebebi ben değilim belkide zaten eşim hergün uğramaz onlara ama şimdi annesi benim buna sebep olduğumu düşünüyordur sabah çamaşırlarımı toplamaya çıktım balkona ordaymış ben görmemiştim ama kendisini gösterdi bana nasıl mı? daha öncede paylaşmıştım bu tip durumlarda nasıl tepki verdiğini bana bakan cama ben ordayken mukavva kutuyu koydu burdayım farket beni ama ben seni görmek istemiyorum dedi yani kendince eşim bana destek ol ben senin yanındayım ama sende benim yanımda dur daha güçlü olalım dedi bir savaş değilim yaşadığımız ama annesinin bu şekilde olması bir evlat olarak onu üzüyordur ve o üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum onu çok seviyorum keşke annesinide bir parça sevebilseydim keşke allahım merhamet

ilk öncelikle neden kendinizi bukadar yargılıyorsunuz bunu anlamış değilim sonuçta kayınvaldeniz anlatımınızla size karşı saygısızlık yapmış ve sizde hakkınızı savunmuşsunuz sizden büyük olması kayınvaldeniz olması sizi ezicek lafları çatır çatır sölücek anlamına gelemez bu konuda kendinizi yargılamamalısınız herkes hakettiğini yaşar çünkü ve kimsede durduk yere bu polimiklere girmez bende olsam aynısını yapardım... ikincisi eşiniz sizden yana duruyor anladığım kadarıyla bu durumdan neden üzülüyorsunuz annesine karşı verdiği tepki gayet normal çünkü eğer tepki vermesse olayların önüne geçemeyiceğini bildiği için yapıyordur hiç bir kimse anneyle evladın arasına giremez aralarına girip aralarının bozulduğunu düşünmeyin çünkü bunu istesenizde yapamassınız bence eşiniz haklıyı haksızı görüp kime ne şekilde tepki vermesini bilen bir kişi gibi.. yuvanızı böle şeylerden dolayı yıkmak hiç sağlıklı düşünce değil farkındaysanız eşinizin annesinle tartıştınız eşinizle değil!!!

arkadaşlar kendimden biliyorum eşinizin annesiyle anlaşamıyorsanız eşinizdende soğuyorsunuz farkında olmadan senin eşin annesine fazla bağlı değilmiş sana hak vermiş birde anneci olanları düşünün eşinii bir hamlede boşar annesinin bir damla göz yaşına... sen yapacağınız tek şey uzağa taşınmak kendini suçlama sen demişin annenin yanına git diye o gitmemiş sen yerden göğe kadar haklısın boşver senin yerinde kim olsa susamazdı saygısızlık etmemişin..

sen aldığın terbiyeden dolayı kendi ailenden böyle gördüğün için en başta kendinden büyük bir insanla böyle bir diyaloğa girmekten dolayı üzülüyorsun sanırım.
ama herkes sen gibi diil ki bazı insanlar çirkef oluyo malesef.
bunlarla iyi anlaşırsan yaranamazsın zaten.
belki bundan sonra aranız daha iyi bile olabilir yani
(deveye diken insana ....... yaranırmış)

Canım seni anlıyorum bu kadar dolmasan böyle bir şeyi yapmazsın, zaten sen de kendine inanamıyorsun nasıl bunu yaptım diye. O yüzden konuyu kapattırmak, gitmek yok, yazmasan bile ara ara oku. Burda herkes objektif yorum yapıyor, gerçekten çok şanslıyız bu sitede içimizi döküp bize doğrumuzu yanlışımızı gösteren yorumcular olduğu için. Diğer konularından yorumlarından bildiğim için bu konuda haksız gibi gözüksen de aslında o olayın bardağı taşıran son damla olduğunu düşünüyorum. Öncelikle kayınvalidenin ne işi var diyen arkadaşlara bir akrabamız geldiğinde kayınvalidem yakınımda oturuyorsa gelmese ben kızardım, tabi gelcek ama usulünce oturup bir süre sonra kalkıp yanlız bırakabilirdi. Kadın belki tek bildiği dedikodu olduğu için gelip onu bunu çekiştirmeye başladı. Keşke bir müddet sabredip sonra konuyu değiştirseydin. Haklıyken haksız durumuna düştün. Ayrıca eşinin bir kabahati yok, erkekler gelin kaynana arasına girmek istemiyor. Tamam seni zamanında yanlız bırakmış olabilir ama bu nedenle boşanmak istemen anlamsız. Herşeyin bitmesini, kapanmasını istiyorsun, çekip gitmek istiyorsun anlıyorum. Ama öfkeyle hareket ediyorsun, sonra pişman olacağın şeyleri yapma lütfen.

eşimde kaçmak yok diyor şeytanın en çok hoşuna giden şeymiş karı koca arasına girmek nikah bozmak şeytanın istediğini yapmam diyor bende artık hiçbirşey olmamış gibi düşünüyorum ama yarın anneler günü hediyesini neyseki almıştım daha önceden vermiştim ama yarın gitmiycem yanına görümcelmler çoluk çocuk gelirler eşimde geçer illaki ama ben kızımı gönderirim babasıyla ben gitmeyi düşünmüyorum eşim karışmaz geçelim demez beni zorlamaz belki kendi bile geçmez bilemiyorum ama görümcem kesin gelir bir iki nutuk çeker

sen aldığın terbiyeden dolayı kendi ailenden böyle gördüğün için en başta kendinden büyük bir insanla böyle bir diyaloğa girmekten dolayı üzülüyorsun sanırım.
ama herkes sen gibi diil ki bazı insanlar çirkef oluyo malesef.
bunlarla iyi anlaşırsan yaranamazsın zaten.
belki bundan sonra aranız daha iyi bile olabilir yani
(deveye diken insana ....... yaranırmış)
ayyy bu lafiniza cok guldum kiz kiz Allah iyiligini versin yaaa:9::9::9::66:

Back