- 17 Ağustos 2019
- 7.482
- 8.175
- 28
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Haftayı kaçamaklarla tamamlamama rağmen mutlu oldum yine 1 Kiloda verdiğime. Sağlığım için zayıflamak istiyorum başaracağım inşallah. Diyetisyene gitmeli miyim bilmiyorumSizinle hemen hemen aynı boydayız.
Yapabilirsiniz. Sadece sabretmek ve azimle devam etmek lazım. Bel ağrısı olanlar için oturdukları yerdr hareket ederek egzersiz yaptıranlar var.
Zihninizde ideal bedeni hayal edip alt ve üst bilincinizi ikna ederseniz okur bu iş.
Kendinizi sevin ama bol hareket edin. Bir bardak su için mutfağa gidin bol bol yürüyüş yapın. Daha sonra bel ağrısından kurtulunca kardiı ve hitt ant. Yapın. 2 kiloluk dambıl veya su şişesi ile direnç egzersizleri yapın. Kas kütleniz artınca metabolizma hızlanıyor
Teşekkür ederim ilginiz için
Ahsen555
Bel fıtığı egzersizleri
Abimin sırt kasları güçlü olunca ameliyat da olmadı bol bol egzersizle iyileşdi
Porsiyon küçültün deniz egece videolarını instagram canlı yayından kayıtlı videolarına bakın.Haftayı kaçamaklarla tamamlamama rağmen mutlu oldum yine 1 Kiloda verdiğime. Sağlığım için zayıflamak istiyorum başaracağım inşallah. Diyetisyene gitmeli miyim bilmiyorum
Günaydın sporu seviyorum bırakmıştım . Tekrar başlayacağım ilham oldunuz
Teşekkür ederim çok mutlu oldum. YazıcamMaşallahregli olduğum için yapmıyorum .tekrardan başlayacağım siz hep yazın takipteyim