- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
-
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Harikasın egece nin kitaplsrını bende okudum cok mantıklı geldi harika bir insan hergün kendimlr konusuyorum cok faydasını gördüm suan daha hareketliyimPeki nasıl beslemeliyim
Bir çok rejim detoks var.
Rejime karşıyım.
Yasak koymak yok.
Öncelikle zihnimde ideal bedenimi düşleyeceğim.
Deniz Egece kitaplarını okudum.
4 kitabı var. Anlatmak istediği de ideal bedenini zihninde gör. Alt bilincine bunu ikna et. Zihninde hayalin oluşmayacak önce bu hemen olmaya bilir diyor. Kendisi düşünce molası diye bir şey oluşturmuş. Dua ile veya kendini ikna etmek için cümleler kuruyorsun.
Örnek ideal bedenimde daha çekiciyim.
İdeal bedenimde daha sağlıklıyım.
50 kilo benim ideal kilom.
Harekete geçtim kararlıyım....
İnsan sürekli zihninde hareket kilo verdirir dediğinde daha bir enerjik oluyor.
Hareketi çeşitlendirim . Dışarı çıkamıyorsak evde elimizle yer silelim. Cam silelim. Halı silelim.
Bem bunları zaten yapıyorum diyorsan bedenine şunu kabul ettirmiş olabilirsin veya aldığın enerjiyi yakmış olabilirsin. Yediklerini porsiyonu küçült biraz. Zaten miden yumruğun kadar . Yumruğun kadar beslenirsen doyarsın. Acıkırsan sonra tekrar enerji al. Su iç, süt iç, ayran ve ya kefir iç.
Bu günlük kitap özetim bu
Bende çok hareketlendim. Herşeyi yedim belli süre sonra hayalinde ideal beden olunca amaca ulaşmak için diyorsun ki şunları ye enerjin yağlarını daha çok eritsinHarikasın egece nin kitaplsrını bende okudum cok mantıklı geldi harika bir insan hergün kendimlr konusuyorum cok faydasını gördüm suan daha hareketliyim
Diyetkolik bence iyi. Kalori, makro değerleri vb. gösteriyorÖğün olarak bir uygulaman var mı?
Teşekkürler..Diyetkolik bence iyi. Kalori, makro değerleri vb. gösteriyor
Serbest ama şu var ideal bedene ulaşmak hedefin o açıdan yumruğun kadar yiyeceksin. İlk başta 2 yumruk olsun.Öğün olarak bir uygulaman var mı?
Yiyeceklerin enerjisi olduğunu düşünüp bazısı 3 saat bazısı 8 saatDiyetkolik bence iyi. Kalori, makro değerleri vb. gösteriyor
Deneyeceğim.. :)Serbest ama şu var ideal bedene ulaşmak hedefin o açıdan yumruğun kadar yiyeceksin. İlk başta 2 yumruk olsun.Tüm duygusal açlıklarını da en sevdiklerine sarılacaksın. Yiyecek takıntıların olabilir. Bunların çözümü sende saklı kendine kızmadan kendini severek Deniz egece ins. Ve youtube videolarına bak. Kitaplarıda çok etkili. 🌶 Çikolata vs şeyler yerine elma koy. Elma da sana endorfin verir. Bana veriyor mesela.