- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
- Konu Sahibi mavilimYesilim
Sabah 1 bardak su içine elma sirkesi
Derin bir nefea al.. yola devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba elmayı bende seviyorum lakin diyetteyken aşırı mide kazınması yapıyor sizdede oluyor muSerbest ama şu var ideal bedene ulaşmak hedefin o açıdan yumruğun kadar yiyeceksin. İlk başta 2 yumruk olsun. Tüm duygusal açlıklarını da en sevdiklerine sarılacaksın. Yiyecek takıntıların olabilir. Bunların çözümü sende saklı kendine kızmadan kendini severek Deniz egece ins. Ve youtube videolarına bak. Kitaplarıda çok etkili. 🌶 Çikolata vs şeyler yerine elma koy. Elma da sana endorfin verir. Bana veriyor mesela.
Evet şekeri yükseltiyor o zaman. Ben sirkeli su içiyorum sabahları. Aç tok fark etmiyor elma yanında veya elma sonrası birşeyler yiyorum.Merhaba elmayı bende seviyorum lakin diyetteyken aşırı mide kazınması yapıyor sizdede oluyor mu
Harikasın maşallah bende bişeyler yapmaya çalışıyorum bel fıtığı sıkıntım olduğu için pek ayakta duramıyorumEvet şekeri yükseltiyor o zaman. Ben sirkeli su içiyorum sabahları. Aç tok fark etmiyor elma yanında veya elma sonrası birşeyler yiyorum.
Eti form veya altınbaşak form bisküvi var 2 tane yiyorum. Çörek otlu bisk. Güzel tadı var.
Rejim boyutunda kısıtlama yapmadan yasak koymadan besleniyorum. Yediklerimi eritip depoladıklarım için de daha fazla hareket ediyorum.
Mesela yemek yaparken bekleme modundaysam 3 set squat yapıyorum. Ayaklarımı yan yatarafa uzatıp bel inceltme hareketi yapıyorum. İp atlama modunda sekiyorum.
Kalp atım hızımı az biraz artırıyorum...
Hareket kilo verdirir diyip beynime hareketi kazıyorum..
Geçmiş olsun youtube de vardır hareketler sırt kaslarını geliştirince geçiyor. Benim abimde de vardı bıl yürüyüş yapmak lazım sanirim. korseside vardı galiba bel fıtıgı içünHarikasın maşallah bende bişeyler yapmaya çalışıyorum bel fıtığı sıkıntım olduğu için pek ayakta duramıyorum
Teşekkür ederim Ameliyat falan oldu mu abinizGeçmiş olsun youtube de vardır hareketler sırt kaslarını geliştirince geçiyor. Benim abimde de vardı bıl yürüyüş yapmak lazım sanirim. korseside vardı galiba bel fıtıgı içün
Hayır olmadı egzersiz yaptı her günTeşekkür ederim Ameliyat falan oldu mu abiniz
Doğum yaptım aylardır hastanelerdeyim. Sanırım daha işinin ehli ile karşılaşmadımFizyoterapist vermişti. Bel kaslarınızı kuvvvetlendirmeniz lazım. Fizyoterapi uzm. Görünün.
Bu günde egzersizlerimi yaptim.
Heather robertson programına başladım.
Çok iyi bende doğum öncesi 80 civarındaydım. Porsiyon kontrolü ile 1 yılda 65 oldum sonraki 1 yılda 54 indim. Sporla ve zumbayla. Abimde disk kayması oldu yanlış yazdım. benim attığım egzersizi veriyorlarSüper 1 haftada sadece 1 kilo 10 gr vermişim
Sizin kilonuz gayet güzel bende o kiloya düşmek istiyorum çünkü boyumda çok kısa benimÇok iyi bende doğum öncesi 80 civarındaydım. Porsiyon kontrolü ile 1 yılda 65 oldum sonraki 1 yılda 54 indim. Sporla ve zumbayla. Abimde disk kayması oldu yanlış yazdım. benim attığım egzersizi veriyorlar
Sizinle hemen hemen aynı boydayız.Sizin kilonuz gayet güzel bende o kiloya düşmek istiyorum çünkü boyumda çok kısa benim