Herkese merhaba. Çok uzun zamandır siteye uğrayamadım. Moral bozukluğu ve endişe, korku getiren sağlık problemlerim yüzünden aktif olamadım. Bu süreç içerisinde mümkün olduğunca yememe içmeme dikkat ettim sadece egzersizi haftada bir veya iki defa yürüyüş olarak yapabildim. Birikmiş çok fazla menüm var. Hepsini yazıp gereksiz bir kalabalık yapmak istemiyorum. Aşağı yukarı daha önceki menülerime benziyor zaten.
Sağlığımla ilgili güzel, artık korkacak bir şeyin olmadığı haberini aldım ve eski düzene dönebilirim. Ayrıca
Bulamiyorum ve diğer arkadaşların aktif olması beni mutlu edip, iyi hissettirdi.
Bu hafta nihayet 58 kiloyu gördüm. Geriye 3-4 kilo kaldı ama o kadar yavaş ilerliyorum ki. Anca ayda 1 kilo gidiyor, o da giderse. Dünkü menümden başlayarak, günlük menülerimi paylaşmaya çalışacağım.
12.03.2020 menüsü
14:00 şekersiz kahve
16:00 1 küçük çorba kasesinde yulaf ezmesi, 1 tane küçük muz, birkaç tane badem ve fındık
19:00 yarım kase yayla çorbası, 3 parça haşlanmış tavuk budu, 2 tane fırında pişirilmiş mantar, birkaç çatal fırında pişirilmiş patates, 1 kase yoğurt.
Gün içinde 2 litre su
50 dk egzersiz ve akşam 5 km yürüyüş.