3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

uzun zamandir (yani son 2 ay gibi) 68.9-68.2 arasinda gittim geldim pazartesi sabah 67.5 oldum aksam 6 dan sonra yemiyerek ama bugun bozdum ... anladimki aksam yemezsem veriyorum cunku beslenmemin cogu aksam malesf :KK43: kilo vermesi benim gibi duran varmi yaa canim cok sikildi bu mevzudan ilk aylar gayet guzel olunca bu durmanin sebebini anlamadim o yuzden kacamaklarim artti... kendimi toparlayip hedefe kitlenmeliyimmm
regl doneminde simdiye kadar aman aman kilo verdigim olmadi umarim dedigin gibi olurr
Hiç bozma moralini yeri gelecek 1 ay belki kilo veremeyeceğiz.arada bünyeyi şaşırtmak gerekiyo sanırım. Değişik şeyler yapmak lazım.sabah akşam sirkeli suyu tavsiye ederim.2 haftanın sonunda bunu içerek 1.400 verdim tabi regli haftamdı onunda etkisi büyük

Hiç bozma moralini yeri gelecek 1 ay belki kilo veremeyeceğiz.arada bünyeyi şaşırtmak gerekiyo sanırım. Değişik şeyler yapmak lazım.sabah akşam sirkeli suyu tavsiye ederim.2 haftanın sonunda bunu içerek 1.400 verdim tabi regli haftamdı onunda etkisi büyük

cok tesekkur ederim ddestegin icin :) bu arada nasil yapiliyor sirkeli su yani olcu ne tam olarak

günaydın arkadaşlar
ben iş yerinde girebiliyorum nete,akşam ev yemek çocuklar eşim derken fırsat bulamıyorum malesef
sabah bu saatlerde önceki günün menüsünü versem olur mu?
bu arada beni de kaydettiniz dimi grubunuza??

gerçi mağlum dönemdeyim,vücudum acayip şiş ve tatlı ihtiyacım çok fazla
aslında bi inat edip kesin karar versem metabolizmam çok hızlıdır,2 gün dikkat etsem hemen fark ediliyorum
bikaç gündür işe yürüyerek geliyorum,ama bundan sonra 2'ye çıkarıyorum yürüyüşlerimi
sabah eşim bırakıyo,öğlen arkadaşım eve götürüyo ama öğlen dönüşte ve akşam iş çıkışı yürümeye karar verdim
3,5 km oluyo toplamda,regl dönemi bitiminde de ip atlamayı düşünüyorum bakalım nolacak

Ben çok sevdim bu sistemi beeenn inaniyoruuuummmm hepimiz incecik olacağızzzzz gitsin tombiş kadınlar gelsiiiiinnnn çıtırrrrr kızlaaaaaarrrrr :KK9: Benim hedefim doğum kilolarimdan kurtulmak..... Bebisim büyüdüğü zaman şişko bi annesi olmasın ......ablası sansınlar beni.... Pes etmek yok yola dewam :KK20:

kesinlikle katılıyorum canım. ileride kızımın benden utanmasını. sosyal hayatının benim yüzümden olumsuz etkilenmesini istemem hiç. düşüncesi bile kabus :KK17:

bnim bugun istedigim giibi bi gun olmadi malum muayyen gunu olunca :KK43:
kahvalti saat 9 : 2 haslanmis yumurta 1 dilim esmer ekmek bir dilim peynir
oglen 14:00 mozerallali yesil salata (sossuz)..
aksam 19:00 iki dilim pizza ve malesef 2 lokum 1 avuc jelibon :KK43:
yarin hicbisey yemiyyycemm

canım kötü bir menü bencede olsun sıkıntı yok... bundan sonra daha dikkatliyiz :KK66:

saat 10 da spora gitcem kızlar.. gribim 2 gündür nefes alamıyorum.. ama ne sporu bıraktım nede kaçamak yaptım... Artık benim bahane yaratmak için nedenlerim kalmadı :KK70: şimdiye kadar yediklerime saysın midem :KK70: Ayrıca regl dönemindeyim.... habire bişeler atıştırmak için şeytan dürtüyo DUR:stop: diyorum. çünkü benim iradem senden daha güçlü...

X