- 5 Mayıs 2016
- 3.873
- 8.265
- Konu Sahibi carpediem435
Uzun zaman kaldığın kiloda bi müddet takılıyomuş bunu diyetisyenimden mi duymuştum hatırlayamadım ama böyle kalmıs aklımda mantıklı geldi bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bozma moralini yeri gelecek 1 ay belki kilo veremeyeceğiz.arada bünyeyi şaşırtmak gerekiyo sanırım. Değişik şeyler yapmak lazım.sabah akşam sirkeli suyu tavsiye ederim.2 haftanın sonunda bunu içerek 1.400 verdim tabi regli haftamdı onunda etkisi büyükuzun zamandir (yani son 2 ay gibi) 68.9-68.2 arasinda gittim geldim pazartesi sabah 67.5 oldum aksam 6 dan sonra yemiyerek ama bugun bozdum ... anladimki aksam yemezsem veriyorum cunku beslenmemin cogu aksam malesf kilo vermesi benim gibi duran varmi yaa canim cok sikildi bu mevzudan ilk aylar gayet guzel olunca bu durmanin sebebini anlamadim o yuzden kacamaklarim artti... kendimi toparlayip hedefe kitlenmeliyimmm
regl doneminde simdiye kadar aman aman kilo verdigim olmadi umarim dedigin gibi olurr
Hiç bozma moralini yeri gelecek 1 ay belki kilo veremeyeceğiz.arada bünyeyi şaşırtmak gerekiyo sanırım. Değişik şeyler yapmak lazım.sabah akşam sirkeli suyu tavsiye ederim.2 haftanın sonunda bunu içerek 1.400 verdim tabi regli haftamdı onunda etkisi büyük
aynen abla hiç sorma ortasını yakalayamadım :)Afiyet olsun.kız bu kezde çok erken yemişsin.bi tuttutamadınn hee.acıkmayacakmısın:))
Sabah uyanır uyanmaz 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyacaksın canım aynı şekilde akşam yatmadan öncecok tesekkur ederim ddestegin icin :) bu arada nasil yapiliyor sirkeli su yani olcu ne tam olarak
Şekerim ben sana yoru
Afiyet olsun şekerimm.sana yakışan bi menü.herzamanki gibi
günaydın arkadaşlar
ben iş yerinde girebiliyorum nete,akşam ev yemek çocuklar eşim derken fırsat bulamıyorum malesef
sabah bu saatlerde önceki günün menüsünü versem olur mu?
bu arada beni de kaydettiniz dimi grubunuza??
olur tabi canım.. kaydettim. zayıflamak isteyen herkese açık kapımız
Ben çok sevdim bu sistemi beeenn inaniyoruuuummmm hepimiz incecik olacağızzzzz gitsin tombiş kadınlar gelsiiiiinnnn çıtırrrrr kızlaaaaaarrrrr Benim hedefim doğum kilolarimdan kurtulmak..... Bebisim büyüdüğü zaman şişko bi annesi olmasın ......ablası sansınlar beni.... Pes etmek yok yola dewam
bnim bugun istedigim giibi bi gun olmadi malum muayyen gunu olunca
kahvalti saat 9 : 2 haslanmis yumurta 1 dilim esmer ekmek bir dilim peynir
oglen 14:00 mozerallali yesil salata (sossuz)..
aksam 19:00 iki dilim pizza ve malesef 2 lokum 1 avuc jelibon
yarin hicbisey yemiyyycemm
Menüm sabah 10.30 da
2 yumurta
Domates salata biber 2 tane
Bir çay bardapı fındık
Zeytin 14 adet
Peynir
Akşam 16.30
Bir tabak dünden kalan kıru fasulye ve yanına bir kase yopurt
Su:2 ye tamamlanacak
Spor :1 saat eliptik yapılacak