3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

maşallah sana canım,darısı benim başıma

eskiden daha istekli ve kararlıydım,galiba kilo artıkça hedef çok uzak oluyo

öyle düşünmemelisin.. diyet ve spor yapmamak dışında hiçbir çaremiz yok... insan bedeninin sınırı yok kaç kilo daha alıcaz. 500 kilo insanlar var onları düşün.. 85 kilo hatta daha fazla kilo veren insanlar var. bizim onlardan neyimiz eksik. her istediğimizi yiyerek güzel olamayız canım hayatta mutlaka bişelerden taviz vermek gerekiyo.. kilo insanı çirkinleştiren ve çok yaşlı görünmesini sağlayan bişe o yüzden en azından kendimize olan saygımızdan dolayı bunu yapmak zorundayız.

kızlar bende gelim dedim karatay yapıyorum benim sorun şu ki sabah 07:30 da kahvaltı yapıyorum haliyle öğlen acıkıyorum 2 öğün olmuyor akşamlarıda dikkat etmeye uğraşıyorum bu yolla 8 kilo verdim şimdi durdu bende pes etmek üzereyim galiba spor yapıyordum bıraktım kaçamaklara başladım ne olur bana yardım edin

çok haklısın canım
benim annem 15 gün önce mide ameliyatı oldu,141 kiloydu ama annemin ciddi sağlık sıkıntıları vardı o yüzden kilosunu kontrol edemiyodu
onu görünce dur dedim kendime,annem kurtuldu çok şükür ama ben o derece kilolu olsam yaşım daha 32,ortada 2 çocuğum var,akıllı ol dedim kendime
umarım sonuç güzel olur,önümüz ramazan,şimdiden başlarsam bayrama kadar çok ciddi ilerlemiş olurum inşallah
yanımda olmanız da ayrı motive ediyo beni,bi yere bağlı kalıp sorumlu hissedersem daha çok motive olcam eminim

Harikasin valla :)
Umarim hepimiz daha karari oluruz
Bu Sabah terminim vardi kahvaltiyi gec yaptim 10:30 gibi 2 yumurta haslanmis ekmek yok 1 dilim mozeralla peynir
Sonra 1 fincan kahve sekersiz sutsuz
Dunun intikamini alcam :)

tabiki yardımcı oluruz canım elimizden geldiğince. ama ilk başta senin bunu istemen lazım

hepimiz şuanda uzun zor ve yorucu bir yoldayız.. iyiki bulduk birbirimizi çünkü bu yolda yalnız yürümek çok zor oluyo. çevremizdeki insanlarda bi süre sonra sürekli kilo diyet ve spordan bahsettiğimiz için sıkılmaya başlıyorlar :) o yüzden kızlar destek.... tam destekkk

Çok erken kalkıyosan 3 öğün yapabilirsin cnm.bu konuda kendini zorlama.

Ayy ne guzel benimle ayni dertten muzdarip arkadaslarim var artik :)

ben sabah 1 dilim kepek ekmek 5 zeytin ve peynir yedim
arada kuru üzüm
öğlen 1 büyük kase tarhana çorba ve salata yedim ekmeksiz
1,7 km de tempolu yürüyerek işe geldim
iş çıkışı yine yürüyüp toplam 3.5 km yürümüş olcam her gün
akşama da çocuklara izmir köfte pilav yapıcam
2 köfte 2 dilim patates ve salata yicem inşallah

Bende az önce 3 kaşık mantı yedim sadece mantı ama bol yoğurtlu ve pul biber ekledim bisey olmaz herhalde ... Bu arada 91 .700 den 88 300 olmusummm hey heyy heyyyyy tey tey tey dewammmm sonuna kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…