- 29 Haziran 2010
- 122
- 76
- 298
Canım o sayfalari yazar misin biz de takip edelim
arkadaslar kacinci gunun bittigini yazin lutfen bildirim yaparken
supersin canim tam gaz devam seker yemedigin surece kacamak sayilmaz ben cok sikmayi da dogru bulmuyorum cunku omur boyu kendimizi sikamayiz cok azaltirsak yediklerimizi normal yedigimiz zaman cok kilo aliriz o yuzden ben simdilik sadece sekeri kistim bütün kalbimde 21. güne kilitlendim :))Bugün 6.günüm. Şeker orucu ve karatay diyeti deva ediyorum. Tek sorun cumartesi aksamı biraz patates kızartması yedim yedikten sonra cok pişman oldum nişasta aldım hatta acaba kaçamak olmuş oluyo mu bilmiyorum. Hala pişmanımama onun dışında ne diyetimi nede şekerli bişey yemedim. Meyvede tüketmiyorum ben sadece sabahları aç karnına şekersiz kahveyle 1tane kuru kayısı yiyorum
Canım çektitobosolu_dulcinea adını bilmiyorum tatlının. Ama sütlü irmikli tatlı yi bilirsin onun rulo şeklinde yapmış ama bir kakaolu bir beyaz görüntü sunum harikaydi
Senin anlatırken canın çekmişCanım çektişeker orucu topiğinde tatlı muhabbeti
Gerçekten çok zor bir durum. Bir çatal uzağında ama dokunamıyorsun. KabusSenin anlatırken canın çekmiş
Benim tabagimdaydi dün ve ben yiyemedim
Bende de tartı yok ama tahminen 56 falanım şu an.
Canım 58 benim yazıyor listede
pardon Canım seni dun bildirim yapmadin diye etiketlemistimCanım 58 benim yazıyor listede
Bu arada bugün 7. Gün kaçamaksız .
canim senden de bildirim goremiyoruzBende de tartı yok ama tahminen 56 falanım şu an.
yapmayin etmeyinSenin anlatırken canın çekmiş
Benim tabagimdaydi dün ve ben yiyemedim
tobosolu_dulcinea adını bilmiyorum tatlının. Ama sütlü irmikli tatlı yi bilirsin onun rulo şeklinde yapmış ama bir kakaolu bir beyaz görüntü sunum harikaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?