21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

C cranial beni kilo bildirimine dahil etmeyin canım hamile olduğum için kilo alicam mecbur.zaten amacım kilo vermek değil şekerden uzak durmak

Cranialcim bu sabah tartılmayı unuttum 58-59 gibi biseyim ama yarın sabah tartılıp net olarak söylerim olur mu ben zaten cayı kahveyi sekersiz iciyorum cok fazla kek gofret filanda tüketmem ama çilolata ve dondurmaya hayır demekte zorlanıyorum maalesef ama şuana kadar ilk günümde hersey yolunda kızlar bakalım devamı nasıl olucak :)

Hu hu bayanlar miriba hayırlı olsun yeni diyetiniz.

Yoğun ısrarlar sonucu aranızdayım.

Herşeyi göze alarak evdekilere Salça olmayı çikolata krizlerini yani aranıza katılıyorum.

Allah gazamızı mübarek etsin

Hosgeldinnnyaparsın canım sen azimlisin biz 3 günü tamamladık bile kaldı 18

Biliyorsundur muhakkak ama yine de yazayım gün içinde ara ara çayına , bitki çayına , olmadı içtiğin suya arada çubuk tarçın koy , öyle iç . Tatlı isteğini kesiyor .

Benim hiç canım şekerli seyler istemiyo ama baş ağrısı var. Geçmek bilmedi 2 gündür internette hep yapanlar baş ağrısından bahsediyo sizdede var mı ağrı ?

caniiimmm hosgeldiiinn inan her sey cok Guzel olacak ben de yapamam diyodum ama bak 4. gundeyizz yeter ki inanalimmm )

Benim hiç canım şekerli seyler istemiyo ama baş ağrısı var. Geçmek bilmedi 2 gündür internette hep yapanlar baş ağrısından bahsediyo sizdede var mı ağrı ?
bende yok canim ama ben de okudum oyle yorumlar kan şekerin dusuyor sanirim meyveni eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…