21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

seker orucundayizz kendimize iyilik yapiyoruz ben meyveye abaniyorum valla saglikli en azindan :))

supersin canimm masallah azmimize :))

teşekkür ederim canım vallahi maşallah hepimize hatta şu şeker diyetini bitireyim sonra da karbonhidrat daha doğruşu işlenmiş beyaz un ve onlarla yapılan diyete çevirmeyi düşünüorum tabi şekersiz hayatıma devam ederek

9 nisan cumartesi
5. Gün bitti

İyi bişeyler geliyorsa bende gideyim persembeleri . Bim e cumaları bazen güzel seyler geliyor onun gibi sanırım .
Aynen öyle işte.
Bime cuma a101e persembeleri geliyor ürünler. A101e daha güzel ve kaliteli malzemeler geliyor. Eski oturduğumuz yerde vardı her ikiside iyi takip ederdim. Ama burada yok ikiside maalesef

Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti
şu 21 gün dolsun hemen yapacam ondan

Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti
helal olsun canimm 21 gün sonunda canimizin daha az tatli cekecegini umuyorum insallah amiiin :))

Canım nasıl bir tatlıymış o merak ettim adını verir misin bi bakayım araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…