Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar bende şekersiz diyete başladım ve bir haftadır devam ediyorum. bazen oyle bir yeme isteği geliyor ve engelleyemiyorum sekerin acısını başka şeylerden çıkarıyorum galiba
Evet işte yeni başladım Ya if ben de yapmak istiyorum nasıl yapıyorsun hangi saatlerde ve neler yiyorsun ben çok aç kalacakmışım gibi hissediyorum cesaret edemiyorum ne gibi faydalarını gördün
Evet işte yeni başladım ☺ Ya if ben de yapmak istiyorum nasıl yapıyorsun hangi saatlerde ve neler yiyorsun ben çok aç kalacakmışım gibi hissediyorum cesaret edemiyorum ne gibi faydalarını gördün
Ben de yeni başladım 1hafta oldu ve 1 kilo verdim çok aç kalmiyorsun aslında ben 16 -8 saat yapıyorum yani Akşam yemegimi en son 19:30 da yiyorum sonra hiç birşey yemiyorum sabah 11:30 a kadar sadece sıvı alıyorsun sonra 8 saatlik yemek yeme penceren başlıyor oruç takibi diye bir program var onunla kolay oluyor canım Sadece son bir saat aciktigimi hissediyorum çok güzel bence