seker orucundayizz kendimize iyilik yapiyoruz ben meyveye abaniyorum valla saglikli en azindan :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seker orucundayizz kendimize iyilik yapiyoruz ben meyveye abaniyorum valla saglikli en azindan :))
arkadaslar kacinci gunun bittigini yazin lutfen bildirim yaparken
supersin canimm masallah azmimize :))en iyisini yapıyosun canım
bu arada crinialcim 3. günü bitirmek üzereyim kazasız belasız inşallah
supersin canimm masallah azmimize :))
Burada a101 yokkiGünaydın canım A101de baskül satıyorlar biz eşimle gidip orda çaktırmadan tartiliyoruz kimse duymasın en sonunda alicam ordaki baskülü
2. GünüM bittiarkadaslar kacinci gunun bittigini yazin lutfen bildirim yaparken
Ne oluyor persembeleri A101 de ?Burada a101 yokki
Olsa perşembeleri a101 günü yapardık
aman Lenay ne cahil sin be bacim.Ne oluyor persembeleri A101 de ?
aman Lenay ne cahil sin be bacim.
Persembeleri yeni ivir zivirlar geliyor a101e
Aynen öyle işte.İyi bişeyler geliyorsa bende gideyim persembeleri . Bim e cumaları bazen güzel seyler geliyor onun gibi sanırım .
helal olsun canimm 21 gün sonunda canimizin daha az tatli cekecegini umuyorum insallah amiiin :))Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti
şu 21 gün dolsun hemen yapacam ondan
6.gün bitti
Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti
şu 21 gün dolsun hemen yapacam ondan