• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

tebrikler @mo_ri :KK9: çok iyi bi örneksin sen bizim için inşallah bizde 3 haftanın sonunda bu tatlı zehirden kurtulmayı başarmış oluruz :KK55: C cranial cim çok şükür şu ana kadar iyi gidiyorum ama bazen kendimi oruç gibi hissediyorum :KK48:
seker orucundayizz kendimize iyilik yapiyoruz ben meyveye abaniyorum valla saglikli en azindan :))

supersin canimm masallah azmimize :))

teşekkür ederim canım vallahi maşallah hepimize :nazar::KK9: hatta şu şeker diyetini bitireyim sonra da karbonhidrat daha doğruşu işlenmiş beyaz un ve onlarla yapılan diyete çevirmeyi düşünüorum tabi şekersiz hayatıma devam ederek :KK55:

:KK37: :cool: İyi bişeyler geliyorsa bende gideyim persembeleri . Bim e cumaları bazen güzel seyler geliyor onun gibi sanırım .
Aynen öyle işte.
Bime cuma a101e persembeleri geliyor ürünler. A101e daha güzel ve kaliteli malzemeler geliyor. Eski oturduğumuz yerde vardı her ikiside iyi takip ederdim. Ama burada yok ikiside maalesef :(

Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti :mad::mad:
şu 21 gün dolsun hemen yapacam ondan:KK53::KK53:

Bugün misafirlikte dik arkadaş çok güzel bir kurabiye ve harika bir tatlı yapmıştı hemde en sevdiğimden sütlü bir tatlı ama yemedim. Çok canım çekti :mad::mad:
helal olsun canimm 21 gün sonunda canimizin daha az tatli cekecegini umuyorum insallah amiiin :))

Canım nasıl bir tatlıymış o merak ettim adını verir misin bi bakayım araştırayım :KK55::KK48:

Back