- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Merabaaa iste aradigim diyet benimki artik tatli sevgisi olmaktan cikti bagimliliga dogru gidiyoo... diyet olarak degilde detoks olarak gercekten ihtiyacim var boyle bisiye. Bi arkadasimin tavsiyesiyle basladim ama 2. Gün bozdum maleseff...sizimle birlikte baslarsam UMARIMM motive olurum
Iste ye gulleri ye tatlilari sonra boyle topik topik diyetler ararsinSen o gül tatlılarıni yap yap sonra böyle şeker diyetine gir hayat mı bu be
Pes etmek yok .4. Günümü de bitirdim hayırlısı ile darısı 5in başına bu arada bayanlar canım acayip tatlı çekiyordu kuru kayısı yedim 3 tane şimdi biraz daha iyiyim
Uzun bir süre yapma bacim o zaman yiyemezsinIste ye gulleri ye tatlilari sonra boyle topik topik diyetler ararsin
Pes etmek yok .
Tarçını denedin mi ?
Tatlı isteğini bir süreliğine engelledi mi peki ?Uzun bir süre yapma bacim o zaman yiyemezsin
Evet canim Çayda pek beğenemedim ama sut ile süper oluyor
Ne güzel maşallah benim ilk günüm dahaGünaydın hanımlar 12 nisan 8. Gün bitti
Aynen bazen sırf can sıkıntısından yiyordum gecenin bir yarısı tatlı yapıp yedigim oluyordu bulundugumuz yerde waffleci yok diye kendim yapmayı öğrendim o dereceaynen canim ya anliyoruz ki sadece can sıkıntısından yiyoruz hic canimiz istemedigi halde bu da bize kilo olarak geri dönüyor
Günler çabuk geçiyor canım merak etmeNe güzel maşallah benim ilk günüm daha
Hamurişi yenilebiliyor muGünler çabuk geçiyor canım merak etme
21 gun malesef yapamicamUzun bir süre yapma bacim o zaman yiyemezsin
Evet canim Çayda pek beğenemedim ama sut ile süper oluyor
Evet canim o an için engel oldu. Bu gün 5. GünüM bakalımTatlı isteğini bir süreliğine engelledi mi peki ?
Çok iyisin canım bende deneyeyim tarçınlı elmayıBen girmediysem o krize inan sende girmezsin Ama ben bu şeker orucuna başladıgım günden beri ne olur ne olmaz diye kahvenin yanında sabahları bitane kuru kayısı yiyorum. Artk canım istemiyo 7.gündeyim ama sanki bi eksiklik hissediyorum bazen boş kalıo elim bi gofret bi bisküvi olsa tam olcak gibi oluyor ama hemen su içiyorum. Yani kafada bitirdimde işte dudak tiryakiliği gibi benim kiama tatlı krizi gelirse hurma kuru kayısı yada meyve yiyebilirsin önceden yapıyordum ben elmayı dilimleyip üzerine tarçın atıyodum oda etkili bence
Niye ki madem beraber başlıyacağız bitiririz de inşallah21 gun malesef yapamicam
Yiyebilirsin sadece şekerli yiyecekler yasak ama yemesen daha iyi olur tabiki yada az ye ben hamur işi ekmek az yemeye çalışıyorumHamurişi yenilebiliyor mu
Tatli yapamicam yani insallah diyete basladimNiye ki madem beraber başlıyacağız bitiririz de inşallah
Allah iyiliğini versin canımTatli yapamicam yani insallah diyete basladim
Yanlış anladım ya boşver tatlıyıTatli yapamicam yani insallah diyete basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?