Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur nasil istersen :)yeni acsak daha iyi olmaz mi canim temiz bir sayfa acsak :))
benide ekler misiniz? bende başlamak istiyorum. gerçi en fazla 5 gün dayanıp sonra krize girip ufak kaçamaklar yapıorum hep hiç 21 i göremedim hani şeker için kokoin derler ya çok doğru yoksunluk krizie giriorum resmenolur nasil istersen :)
hemen ekliyorum :)benide ekler misiniz? bende başlamak istiyorum. gerçi en fazla 5 gün dayanıp sonra krize girip ufak kaçamaklar yapıorum hep hiç 21 i göremedim hani şeker için kokoin derler ya çok doğru yoksunluk krizie giriorum resmen
beni de ekler misin yeni açılan topiğeyeni acsak daha iyi olmaz mi canim temiz bir sayfa acsak :))
hala devam ediyor musun canım öyle samimi yazmışsın ki yol arkadaşım olursan bende şekersiz hayata yeniden başlamak istiyorum daha önce denedim hatta topiğim var zararlarını anlattığım ama bu şeker öyle bişey ki yine hayatıma girdi ama vazgeçeceğimArkadaşlar kendi yolcugulumdan bahsetmem gerekirse:
Daha önce nisan ayında tam 33 gün şeker orucu yaptim rekorum budur.Sonra hep yapmaya calistim ama 4. 5. günlerde pes ettim çünkü yeterince motive olamiyordum.
Bu 33 günde neler mi oldu?
Kendimi hic olmadigim kadar hafiflemis hissettim.Belim inceldi.Takintilarimdan kurtuldum.Cafeye gittigimde bir maden suyu ya da bir Türk kahvesi icmenin verdigi hafifligi ve huzuru yaşadım. Giydigim düşük belli pantolonda bile simitlerim yanlarım cikmadi.Harika bir 33 gündü.
Arkadaşlar en azindan 21 gün bu güzellikleri deneyimlemenizi istiyorum.Özelikle fazlaliklarindan sikayetci hanımlar.
Ilk günler zorlanabilirsiniz ama ben yaninizda olacagim.Sonra cok mutlu olacaginiza garanti verebilirim:)
Bende baslamak istiyorum şekersiz hayata ama yapamıyorum deli gibi bağımlısıyım şekerin maalesefhala devam ediyor musun canım öyle samimi yazmışsın ki yol arkadaşım olursan bende şekersiz hayata yeniden başlamak istiyorum daha önce denedim hatta topiğim var zararlarını anlattığım ama bu şeker öyle bişey ki yine hayatıma girdi ama vazgeçeceğim
yeni sayfa açtınız mı acabayeni acsak daha iyi olmaz mi canim temiz bir sayfa acsak :))
canım bu topiktekiler yeni konu açmış oraya gel başlayalım bir yerden bende şekerden çok çektim tam bıraktım derken kara sevda gibi yine rahat bırakmıyor beniBende baslamak istiyorum şekersiz hayata ama yapamıyorum deli gibi bağımlısıyım şekerin maalesef
Açmışlar mı ok buldun mu topigicanım bu topiktekiler yeni konu açmış oraya gel başlayalım bir yerden bende şekerden çok çektim tam bıraktım derken kara sevda gibi yine rahat bırakmıyor beni