• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Burada tatlı muhabbeti yapmanız da süper kızlar :KK67:

1 hafta bitti bile kaldı 2 hafta.hiç zorlanmadım ama bu arada misafirliğe gitmedim hiç ondan tatlı ye diye ısrar eden olmadı. Mümkünse 2 hafta daha gitmek istemiyorum :confused:

supersin canim tam gaz devam seker yemedigin surece kacamak sayilmaz ben cok sikmayi da dogru bulmuyorum cunku omur boyu kendimizi sikamayiz cok azaltirsak yediklerimizi normal yedigimiz zaman cok kilo aliriz o yuzden ben simdilik sadece sekeri kistim bütün kalbimde 21. güne kilitlendim :))

Ömür boyu değilde şu 21 gün cidden sıksam şeker çikolata yemeden yaşayabildiğim için gaza gelcem ondan :KK59: canım hiç istemiyor ama gayet iyiyim tam 7.gündeyim veee hiç bi şekilde kriz gelmeden 7günü bitirdim. Mümkün degildi benim böyle dayanmam hergün kesinlikle çikolata yerdim özellikle kahvenin yanında. Ama artk şeker çikolata yok. Çok havalı hissediyorum kendimi:KK68: bideo şiddetli baş agrılarım geçti artk

Iyi akşamlar kızlar
Hepiniz çok güzel tutuyosunuz Şeker orucunuzu:KK73::KK73:
Bugün orucluydum çok rahat atlattım ilk günü :KK49: iftardan sonra 1 elma yedim
Birazdan yoğurt yemeyi düşünüyorum

Kızlar şeker krizlerinde neler yapıyorsun uz paylaşırsaniz sevinirim:KK50::KK50:

Ben girmediysem o krize inan sende girmezsin Ama ben bu şeker orucuna başladıgım günden beri ne olur ne olmaz diye kahvenin yanında sabahları bitane kuru kayısı yiyorum. Artk canım istemiyo 7.gündeyim ama sanki bi eksiklik hissediyorum bazen boş kalıo elim bi gofret bi bisküvi olsa tam olcak gibi oluyor ama hemen su içiyorum. Yani kafada bitirdimde işte dudak tiryakiliği gibi benim ki:-) ama tatlı krizi gelirse hurma kuru kayısı yada meyve yiyebilirsin önceden yapıyordum ben elmayı dilimleyip üzerine tarçın atıyodum oda etkili bence

1 hafta bitti bile kaldı 2 hafta.hiç zorlanmadım ama bu arada misafirliğe gitmedim hiç ondan tatlı ye diye ısrar eden olmadı. Mümkünse 2 hafta daha gitmek istemiyorum :confused:
aynen canim ya anliyoruz ki sadece can sıkıntısından yiyoruz hic canimiz istemedigi halde bu da bize kilo olarak geri dönüyor

Ömür boyu değilde şu 21 gün cidden sıksam şeker çikolata yemeden yaşayabildiğim için gaza gelcem ondan :KK59: canım hiç istemiyor ama gayet iyiyim tam 7.gündeyim veee hiç bi şekilde kriz gelmeden 7günü bitirdim. Mümkün degildi benim böyle dayanmam hergün kesinlikle çikolata yerdim özellikle kahvenin yanında. Ama artk şeker çikolata yok. Çok havalı hissediyorum kendimi:KK68: bideo şiddetli baş agrılarım geçti artk
ne Guzel canim ya gerçekten su 21 günü bi atlatalim her sey güzel olacak ben simdideb hissediyorum hafifledigimi :))

Merabaaa iste aradigim diyet benimki artik tatli sevgisi olmaktan cikti bagimliliga dogru gidiyoo... diyet olarak degilde detoks olarak gercekten ihtiyacim var boyle bisiye. Bi arkadasimin tavsiyesiyle basladim ama 2. Gün bozdum maleseff...sizimle birlikte baslarsam UMARIMM motive olurum:KK49:

Merabaaa iste aradigim diyet benimki artik tatli sevgisi olmaktan cikti bagimliliga dogru gidiyoo... diyet olarak degilde detoks olarak gercekten ihtiyacim var boyle bisiye. Bi arkadasimin tavsiyesiyle basladim ama 2. Gün bozdum maleseff...sizimle birlikte baslarsam UMARIMM motive olurum:KK49:
Aaaa talhayasir gelmiş. Kız sen beni mi takip ediyorsun:KK45::KK19:

Back