- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 333
- 30
keşke senin gibi olsam... 64 kg istediğim kadar karbonhidradı kısabilirdim..
Canim keske saglikli goruntude olsam da, 64 kg kasli vucudum olsa:) ama onemli olan yag, kas ve su yuzdeleri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke senin gibi olsam... 64 kg istediğim kadar karbonhidradı kısabilirdim..
48 2 yada 3 ay gibi 54 den hızla düşmeye başlıyorum, sporum yok tipik ev kızının yapıcağı işler var,beslenmem karbonhidrat et balık ağırlıklı güzel yiyorum ama sanki bana tek yarıyan şey şeker gibi onu kestiğimde hızla kg kaybediyorum... 48 dede kalmıyor ki baktım dahada düşüyor geri başlıyorum buna.. halbıki kansere diyabete sebep kg kaybım olmasa ağzıma koymam..
canım muhtemelen tiroid sorunun başladı. tiroid hızlı çalıştıgı vakitte vücut hızla kilo kaybeder. öutlaka kontrol altına alınması gerekir. şekere vs başlama. o un sana katabileceği hiçbirşey yok. bir an önce doktora gidip tiroid tahlillerini yaptır ve sonuca göre doktoru yönlendirmesine uy.
bugun nerdeyse bozuyordum ama emeklerime acidim bozmadim.Hem sizi yalniz bırakma dusuncesi bile korkuttu o yüzden devam :)
aynen canım bozdum tekrar basladimCanim bir sey sorucam ilk sayfada hedef 90 gun demissin, rekor 52.. ama listede 20lilerdesin. Bozmus muydun?
inan tsh kaç kez bkaıldı hiç bir sorun yok kanımda yüksek feriritnde.. tiroidlerde normal nefret ediyorum şekeri kesince kardan adam gibi erimeye başlıyorum..