• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

That Sugar belgeselini izle ve benimle ŞEKER ORUCUNA Başla!!

48 2 yada 3 ay gibi 54 den hızla düşmeye başlıyorum, sporum yok tipik ev kızının yapıcağı işler var,beslenmem karbonhidrat et balık ağırlıklı güzel yiyorum ama sanki bana tek yarıyan şey şeker gibi onu kestiğimde hızla kg kaybediyorum... 48 dede kalmıyor ki baktım dahada düşüyor geri başlıyorum buna.. halbıki kansere diyabete sebep kg kaybım olmasa ağzıma koymam..

canım muhtemelen tiroid sorunun başladı. tiroid hızlı çalıştıgı vakitte vücut hızla kilo kaybeder. öutlaka kontrol altına alınması gerekir. şekere vs başlama. o un sana katabileceği hiçbirşey yok. bir an önce doktora gidip tiroid tahlillerini yaptır ve sonuca göre doktoru yönlendirmesine uy.

canım muhtemelen tiroid sorunun başladı. tiroid hızlı çalıştıgı vakitte vücut hızla kilo kaybeder. öutlaka kontrol altına alınması gerekir. şekere vs başlama. o un sana katabileceği hiçbirşey yok. bir an önce doktora gidip tiroid tahlillerini yaptır ve sonuca göre doktoru yönlendirmesine uy.

inan tsh kaç kez bkaıldı hiç bir sorun yok kanımda yüksek feriritnde.. tiroidlerde normal nefret ediyorum şekeri kesince kardan adam gibi erimeye başlıyorum..

bugun nerdeyse bozuyordum ama emeklerime acidim bozmadim.Hem sizi yalniz bırakma dusuncesi bile korkuttu o yüzden devam :)

inan tsh kaç kez bkaıldı hiç bir sorun yok kanımda yüksek feriritnde.. tiroidlerde normal nefret ediyorum şekeri kesince kardan adam gibi erimeye başlıyorum..

bbeğim baktım fotolarına. bana kötü derecede zayıf gelmedin. ben de basenlerim hariç senin gibiyim şuan. biraz basenim var onu da yoga ve pilatesle eriticem. ama kilo vermeye devam etmek ayrı birşey tabi eğer öyle bir sorunun varsa doktoruna bi danış. neden böyle oluyor de. şekerli şeyleri kesince eriyorum dondurma mıyım neyim de :dondurma::dondurma:

Back