daha once yapmadim canim tatli düşkünü oldugum icin cesaret edememistim ama bu sefer olacak inşallah :) bence kilo kaybi tatmin edici olur cunku bizi yaglandiran karbonhidratlardir aramiza katilmani isterimŞeker orucuyla ne kadar kilo verilir? Daha önce yaptınız mı?? :)) bende mi denesem acaba yaa
aramiza hoşgeldin canim :)Bende hazır karatay diyetine başlamışken şeker orucu yapabilirim sanırım. Canan karataya göre meyvelerde şeker ama o kadar katı olamam sanırım ben yogurtla beraber taze veya kuru meyve bence sıkıntı yok gibi bilmiyorum. Bende başlayım bakalım nasıl olcak.
Hoşbuldummmm inşallah sağlıklı biçimde kilo verebilirizaramiza hoşgeldin canim :)
Merhaba arkadaşlar ben ve birkac arkadaşım dün itibariyle şeker orucuna başladık.
Şeker orucundan kastimiz 21 gün boyunca hicbir paketli gidayi(buskivi, cikolata,gofret) serbetli ya da sütlü tatlilari, kek kurabiye yani icinde şeker olan hiçbir besini yememektir.Kuru meyve ya da taze meyve yenilebilir.
Eğer sizin de benim gibi tatli bagimliliginiz varsa, mutlulugu tatlilarda ariyorsaniz gelin hep beraber tatli egemenliginden kurtulmaya calisalim.Bu yaza daha güzel ve fit girelim :))
Safir Taht TanGO
70.5 ile ilk gune basladim :)6 NISAN ÇARŞAMBA
C cranial 2. GÜN TAMAMDIR :))
TanGO
Safir Taht
Ni5AN
tobosolu_dulcinea
Tip2diyabetli
T tombul cilek
BILDIRIMLERI BEKLIYORUM ARKADASLARR
Bu arada kola meyvesuyu gibi şekerli içecekler de dahil olmalı tabiki çay kahve de sekersiz içilmeli.Merhaba arkadaşlar ben ve birkac arkadaşım dün itibariyle şeker orucuna başladık.
Şeker orucundan kastimiz 21 gün boyunca hicbir paketli gidayi(buskivi, cikolata,gofret) serbetli ya da sütlü tatlilari, kek kurabiye yani icinde şeker olan hiçbir besini yememektir.Kuru meyve ya da taze meyve yenilebilir.
Eğer sizin de benim gibi tatli bagimliliginiz varsa, mutlulugu tatlilarda ariyorsaniz gelin hep beraber tatli egemenliginden kurtulmaya calisalim.Bu yaza daha güzel ve fit girelim :))
Safir Taht TanGO
6 NISAN ÇARŞAMBA
C cranial 2. GÜN TAMAMDIR :))
TanGO 2. Gün
Safir Taht
Ni5AN
tobosolu_dulcinea
Tip2diyabetli
T tombul cilek
Teşekkürler tatlimm :))Konun hayırlı olsun canım kaçamak yapana ceza var mı
aynen kesinlikle kurallarin icinde o da varBu arada kola meyvesuyu gibi şekerli içecekler de dahil olmalı tabiki çay kahve de sekersiz içilmeli.
baslangix kilolarimizi yazalim bence sonra da o gün sadik kalabildik mi onun bildirimini yapacağızKilo bildirimi yapiyor muyuz acaba arkadaşlar yoksa sadece yediklerimizi içtiklerimizi mi yaziyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?