• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

slm kızlar, başlığı görünce yazayım dedim, yaklaşık 3 aydır şekersiz besleniyorum, bazen cnm istese de eskisi gibi değilim, hayatımda düzelen noktaları size de yazmak istiyorum;
-dişlerim çok ağrıyordu, bundan kurtuldum
-halsizlik yok
-daha rahat kilo verdim (-10)
-dalgınlık, konsantrasyon eksikliği kalmadı
-tatlı krizi diye bi şey yokmuş aslında bunu öğrendim
-her sebzenin her meyvenin aslında çok da güzel kokusu tadı varmış, şimdi daha rahat algılıyorum
-ani sinir öfke yaşamıyorum
-daha rahat hareket ediyorum, nefes nefese kalmıyorum
-çayımı zaten senelerdir şekersiz tüketirdim artık kahvemi de şekersiz içiyorum tadını kokusunu çok seviyorum
-bi yiyecekte şeker varsa bunu doğrudan algılıyorum ve yemeyi hemen kesiyorum
-vücud hatlarım çok daha düzgün
-selülitlerim çok çok azaldı (tabiki sporda yapıyorum)
-saçlarımın dökülmesi çok azaldı
-tırnaklarım kırılmıyor artık
-paketli denecek herşeyi bıraktım ( sadece tam tahıllı ekmek yiyorum, o da günde 1-2 defa, beslenme programıma göre)
-gazlı içecekleri tamamen çıkardım ( bazen maden suyu içiyorum o bile rahatsız ediyor beni)
-en önemlisi ise kendimi gerçekten çok rahat hissediyorum

evet bazen cnm istiyor yalan değil ama onun da çaresini buldum, ağzıma bi sakız atıp 1-2 dakka çiğnedikten sonra şeker isteğinden eser kalmıyor

kendinizi şartlandırmadan sakince ilerleyin ve bi anda kesin, yoksa yavaş yavaş çıkartmakla olacak iş değil

herkese kolay gelsin ;)

slm kızlar, başlığı görünce yazayım dedim, yaklaşık 3 aydır şekersiz besleniyorum, bazen cnm istese de eskisi gibi değilim, hayatımda düzelen noktaları size de yazmak istiyorum;
-dişlerim çok ağrıyordu, bundan kurtuldum
-halsizlik yok
-daha rahat kilo verdim (-10)
-dalgınlık, konsantrasyon eksikliği kalmadı
-tatlı krizi diye bi şey yokmuş aslında bunu öğrendim
-her sebzenin her meyvenin aslında çok da güzel kokusu tadı varmış, şimdi daha rahat algılıyorum
-ani sinir öfke yaşamıyorum
-daha rahat hareket ediyorum, nefes nefese kalmıyorum
-çayımı zaten senelerdir şekersiz tüketirdim artık kahvemi de şekersiz içiyorum tadını kokusunu çok seviyorum
-bi yiyecekte şeker varsa bunu doğrudan algılıyorum ve yemeyi hemen kesiyorum
-vücud hatlarım çok daha düzgün
-selülitlerim çok çok azaldı (tabiki sporda yapıyorum)
-saçlarımın dökülmesi çok azaldı
-tırnaklarım kırılmıyor artık
-paketli denecek herşeyi bıraktım ( sadece tam tahıllı ekmek yiyorum, o da günde 1-2 defa, beslenme programıma göre)
-gazlı içecekleri tamamen çıkardım ( bazen maden suyu içiyorum o bile rahatsız ediyor beni)
-en önemlisi ise kendimi gerçekten çok rahat hissediyorum

evet bazen cnm istiyor yalan değil ama onun da çaresini buldum, ağzıma bi sakız atıp 1-2 dakka çiğnedikten sonra şeker isteğinden eser kalmıyor

kendinizi şartlandırmadan sakince ilerleyin ve bi anda kesin, yoksa yavaş yavaş çıkartmakla olacak iş değil

herkese kolay gelsin :KK66:
Çok teşekkürler motive edici bir yazı olmuş elinize sağlık.

Şekeri birakmak isteyen herkesi bekliyoruz :)

KURALLAR

-TAZE VE KURU MEYVELER SERBEST

-HER TÜRLÜ PAKETLİ GIDA:CİPS, BUSKİVİ, ÇİKOLATA YASAK

-HER TÜRLÜ GAZLI İÇECEK YASAK:MEYVE SUYU, KOLA,GAZOZ (MADEN SUYU ICILEBILIR)

-HER TÜRLÜ SERBETLİ VE SÜTLÜ TATLI YASAK

-KEK ,KURABIYE,PASTA,REÇEL,BAL YASAK
yenidencan yenidencan

Günaydın kızlar
kahvaltım
1.5 yumurtalı menemen
1 parça peynir
11 zeytin
yarım mayalı bazlama

Back