• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekerden Arınmaca Denemesi Bedava :)

Bende başlamak istiyorum nerden başlayacağım bilmiyorum
Kaç kilosunuz?evde misiniz , çalışıyor musunuz?Bence bunlara göre nasıl bir beslenme şekline uyabilirsiniz diye düşünüp adım atmalısınız.Ben de çok zorlanıyırum gelgitler yaşıyorum.Ama arkadaşlarım sayesinde bu sefer devam edeceğim inşallah.

Kaç kilosunuz?evde misiniz , çalışıyor musunuz?Bence bunlara göre nasıl bir beslenme şekline uyabilirsiniz diye düşünüp adım atmalısınız.Ben de çok zorlanıyırum gelgitler yaşıyorum.Ama arkadaşlarım sayesinde bu sefer devam edeceğim inşallah.

6aylık kızım var şuan evdeyim ama çalışmaya başlıcam Ocak 15 te inş 94 kiloyum şekerli gıdaları çok seviyorum

:KK36:
Canım hoşgeldinnn:)) Çok özledimm seni neler yaptın görüşmeyeli nasılsınn
Canım benim :KK200::KK200:
Ben işe başladım ev taşıdık çalıştığım Şubeyi değiştirdim. Gibi gibi bir sürü radikal değişim ama şükür iyiyim düzeni otursana kadar zorlandık biraz ama şimdi daha iyiyim o yüzden toparlanma zamanı
Canımmmm sen nasılsın ne yaptın asıl :KK36:

Daha biraz once kek yapyim bugun kaldi sitede yeniyim bende yarin baslamak istiyorum sadece 1.gun 2. Gunmu yazioruz hic kilo verdim diyen yok :)

Daha biraz once kek yapyim bugun kaldi sitede yeniyim bende yarin baslamak istiyorum sadece 1.gun 2. Gunmu yazioruz hic kilo verdim diyen yok :)
günaydın evet o sekilde hem motive oluyoruz hem burda sohbet ediyoruz

Merhaba kızlar :KK200:

Canım zezeozge zezeozge nasılsın? Nasıl gidiyor hem annelik hem iş kadınlığı :KK68:?
Canım yaa iş bir mesai eve gel cocuk ayrı mesai harcıyorum. ama memnunum Allah sükür evladım olması bende cok başka oldu. iyiki olmuşta :) ama bir o kadar da zor yani parayla yapılacak bir iş değil. işte ara verdikten sonra tekrar başla baya kasıyor
sen ne yapıyorsun var mı değişiklik hayatında

Back