21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

hosbuldumm canimm :))

eminim kilo vericeksin canim ben inaniyorum :))

süpersin canim masallah azmine hayran kaldim tam gaz devam o zaman :))

Hedef kilon kaç 55 bana yeterince zayıf geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabi

50 kilo olmak istiyorum. Boyum kısa 1.63. O yüzden 55 kiloda zayıf değil, normal oluyorum. Ben de zayıf olmak istiyorum.

Bugün ben de seker orucuna basladim canlarim benim ozledim ve seviyorum sizleri :)

Hoş geldin Şef. Biz de seni özlüyoruz yokluğunda .

tebrik ederim seni canim :))

Sağolasın .

Bende şeker orucuna başlamaya niyetliyim. Şuanda hastanede olduğum için istediğim gibi beslenemiyorum. Ama kesinlikle bir hafta sonra bende buradayım:)

Merhaba hanimlar. ben de bir seker bagimlisiyim ve ramazan boyunca seker orucunu da isin icine katip saglikli beslenerek bu aliskanliktan kurtulmak istiyorum. su an kilom 67 ben de sizinleyim kabul ederseniz

01.06.2016 ÇARŞAMBA

C cranial başlangıç kilo :63.2 1. GÜN TAMAMDIR :) 1 haziran dolayısıyla bastan basladim hedef tam 1 sene sonrasi :))
TanGO 16. Gün bitti
Safir Taht başlangıç kilo:58 16.gün tamam
@tontik91 başlangıç kilo:70
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 başlangıç kilo : 70.9
S sonay906 başlangıç kilo:60.6
Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
N nesevenezaket Başlangıç kilo: 56.9...... 25. Gün..... Güncel Kilo: 55.6
Ni5AN
A aydogdu06 başlangıç kilo 55.3

Canlar, ben 25. günü tamamlayamadım . Akşam eşim çok ısrar etti, "Kaç gün oldu yemedin, bir gün ara ver, yaz geldi dondurma siftahı yapmadık daha" diyerek. Ben de koca görünümündeki şeytana uydum. Detoksu epeyce bozdum . Bugün bu " " şarkı eşliğinde 2. turuma başladığımı bildirir, saygılarımı arz ederim. Bu şarkı hepimize gelsin, öperim gözlerinizden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…