hosbuldumm canimm :))Hoşgeldin canım yeni tur hayırlı olsun .
Devam ediyorum bakalım , sonuna kadar gidebilecek miyim ? 21 gün sonunda tartılmak istiyorum , umarım kilo veririm . Böyle de veremezsem sımsıkı bir diyete girmem gerekecek demektir bu da zor .
mmm cok güzel ve saglikli görünüyor afiyet olsun canimm :))Günaydın kızlar damak tadınıza uyar mı bilmiyorum ama benim gibi ekmeksiz kahvaltı edenlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğüm bir sandviç bu sabah içine marul da koydum bence nefis olduEki Görüntüle 1840114
süpersin canim masallah azmine hayran kaldim tam gaz devam o zaman :))İyi gidiyor tatlım 15 gün oldu hiç şeker yemedim 1 gün açma poğaça 1 gün de dolmanın içinde pirinç yedim bunların dışında devamgeçen komşu teyze hamur işi getirdi bütün gün tabakla bakıştık ama aksam eşime yedirdim o yemese köpeklere verecektim
Afiyet olsun çok güzel gözüküyor .Günaydın kızlar damak tadınıza uyar mı bilmiyorum ama benim gibi ekmeksiz kahvaltı edenlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğüm bir sandviç bu sabah içine marul da koydum bence nefis olduEki Görüntüle 1840114
İnşallah hep beraber veririz inşallahhosbuldumm canimm :))
eminim kilo vericeksin canim ben inaniyorum :))
Hedef kilon kaç 55 bana yeterince zayıf geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabi
Bugün ben de seker orucuna basladim canlarim benim ozledim ve seviyorum sizleri :)
tebrik ederim seni canim :))
hosgeldiiiin canimm :))Merhaba hanimlar. ben de bir seker bagimlisiyim ve ramazan boyunca seker orucunu da isin icine katip saglikli beslenerek bu aliskanliktan kurtulmak istiyorum. su an kilom 67ben de sizinleyim kabul ederseniz
canim alinti yaparken son mesajdan alinti yap olur muC cranial başlangıç kilo :63.2
TanGO 17. Gün bitti
Safir Taht başlangıç kilo:58
@tontik91 başlangıç kilo:70
S sonumud başlangıç kilo: 67.8
serapozcan3343 başlangıç kilo : 70.9
S sonay906 başlangıç kilo:60.6
Surekli_Karisik başlangıç kilo:75
N nesevenezaket Başlangıç kilo: 56.9...... 26. Gün..... Güncel Kilo: 55.6
Ni5AN
A aydogdu06 başlangıç kilo 55.3 12,gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?