dert etme canim ben de yeni basladim bana eşlik etmiş olursun :))Canlar, ben 25. günü tamamlayamadım. Akşam eşim çok ısrar etti, "Kaç gün oldu yemedin, bir gün ara ver, yaz geldi dondurma siftahı yapmadık daha" diyerek. Ben de koca görünümündeki şeytana uydum . Detoksu epeyce bozdum . Bugün bu " " şarkı eşliğinde 2. turuma başladığımı bildirir, saygılarımı arz ederim. Bu şarkı hepimize gelsin, öperim gözlerinizden .
gel canim gel baslangic kilon nediirrIyi gunler arkadaslar bende sizlere katilmak istiyorum .Beni de araniza alirmisiniz?
Tesekkurler kabul etdiyiniz icin .Tatlim baslangic kilom 75 ama gungel kilomu bilmiyorum 65 falan herhalde tartim bozuldu yarin sabah tartilicam.Hedefimde 55 kilo olmakgel canim gel baslangic kilon nediirr
kilo mu verdin canim nasil verdin tebriklerr :)Tesekkurler kabul etdiyiniz icin .Tatlim baslangic kilom 75 ama gungel kilomu bilmiyorum 65 falan herhalde tartim bozuldu yarin sabah tartilicam.Hedefimde 55 kilo olmak
Evet canim yaklasik 6 ayda 12 kiloya kadar gitti .Ama bu hafta 2 kilo felan aldim sanirim cunki baya cok yedim.Yarindan itibaren tekrar basliyorum.Nasil verdiyimi sormussun.Oyle saglikli beslenerek seker az tukederek ekmek yemeyerek verdim .Gunde 3 l su iciyodum bide spor yapdim bu kadar.kilo mu verdin canim nasil verdin tebriklerr :)
dert etme canim ben de yeni basladim bana eşlik etmiş olursun :))
aman dikkat et ben 33 gün yemedim şeker,
sonra yemeye baslayinca hemen 2 kilo aldim .Yemeyince kilo vermek yok,yemeye baslayinca aninda kilo.
sorarim size where is r
the adalet ?????
Evet canim yaklasik 6 ayda 12 kiloya kadar gitti .Ama bu hafta 2 kilo felan aldim sanirim cunki baya cok yedim.Yarindan itibaren tekrar basliyorum.Nasil verdiyimi sormussun.Oyle saglikli beslenerek seker az tukederek ekmek yemeyerek verdim .Gunde 3 l su iciyodum bide spor yapdim bu kadar.
aynen verelimm seneye mezuniyetim var incecik olmak istiyorum ama boğazıma dur diyemiyorumAh ah, unfortunately, the adalet isn't here.
Biliyorum canım, o yüzden bu akşam sahilde 1 saat yürüdüm, şimdi de sade sodamı içiyorum. 2. turumun ilk günü bitti çok şükür. Hadi canım verelim şu hain kiloları kafasına vura vura.
Ben varım. Ancak salıdan itibaren yapabilirim.kim benimle 6dan sonra yememe diyeti yapar?? :))
superrrr. başlangıç kilon kacti canimBen varım. Ancak salıdan itibaren yapabilirim.
69 kgsuperrrr. başlangıç kilon kacti canim
kac kilo hedefin canim boy kaç vucut tipin nasil
kac kilo hedefin canim boy kaç vucut tipin nasil
ben 1.68 boy 66 ya yakin kiloHedefim 48 50kg boyum 155 vucutlari tipim elma. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?