21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Bende varımm canım çok tatlı istediğinde hurma yiyorum çok sağlıklı
Kilom 59.5
Hedef 50

Sağol canım .

A aydogdu06 tebrik ederim

Tamam mı yoksa devam edecek misin?

Tatlim bugun 8.gunum benim ,diger bahar ark.bitirmis 21.gunu.

Bahar'lar karışmış galiba . Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Devam edeceğim, vücudumun ketosiste olduğunu hissediyorum, damak tadım değişti. Şimdi şeker ya da basit karbonhidrat tüketirsem, yağ yakma modundan çıkacağım. O yüzden devam ...

Bir sey daha sormaknistyrm 2 hafta yemedimiz 2. Hafta kucuk buyuk bir kaxamak yaptiniz bozup basa mi donuyoruz yoksa devam mo ediyrz

Karıştirdim evet
Devam etmeyi düşünmene sevindim , seker orucu dışında özel bir diyet uyguluyor musun ? Kilon da değişiklik oldu mu ?

Ne kadar verdiniz peki 21 günde?

Karıştirdim evet
Devam etmeyi düşünmene sevindim , seker orucu dışında özel bir diyet uyguluyor musun ? Kilon da değişiklik oldu mu ?

Bu detoksa başlamadan önce tartının pilini çıkardım ve saklaması için eşime verdim. Yani 21 gün boyunca hiç tartılmadım. Zaten tartılmış olsam büyük ihtimalle süreci tamamlayamazdım. Çünkü tartıya çıkıp da veremediğimi ya da minik gram artışlarını bile görmek motivasyonumu bozuyor, aptalca olduğunu biliyorum ama böyle .

Karatay yapıyorum ama porsiyonlarım, benim kilomdaki birisi için, biraz fazlaydı. Şeker ve kötü karbonhidrat, hatta meyve bile yemedim bu 21 gün boyunca. Yarın sabah tartılacağım, bakalım sonuç ne çıkacak? Görüntümde ciddi fark var; göbeğim dümdüz oldu ve bedenim daraldı. Yani tartıda ne çıkarsa çıksın, yağ yaktığımdan kesinlikle eminim.

Porsi
Onların biraz fazlaydı diyorsun. Günde ne yiyordum mesela? İki öğün mü yapıyordun? Spor yaptın mı? Bu arada tebrikler :)

Porsi
Onların biraz fazlaydı diyorsun. Günde ne yiyordum mesela? İki öğün mü yapıyordun? Spor yaptın mı? Bu arada tebrikler :)

Merakla kilonu bekliyorum

Porsi

Teşekkür ederim :) Sabahları erken kalkıyorum, o yüzden 3 öğün yaptım. Sabahları Karatay kahvaltısı yaptım. Hani, bol peynirli, cevizli, zeytinli, yumurtalı olandan. Her gün bitkisel ya da hayvansal protein ve yanında sebze yedim. Haftada 1 mutlaka ciğer yedim. Her gün yoğurdu da ihmal etmedim. Genel olarak böyle beslendim.

Porsiyonlarıma gelince; bir gün kalori hesaplaması yaptım 1700 kalori civarı alıyormuşum. Benim kilom için bu kalori fazla. 1300-1400 civarı almam lazım. Spor olarak da yürüyüş yapıyorum, haftada 3-4 kez.

Bakalım yarın sabah bir tartılayım da, yarından itibaren porsiyonlarımı azaltacağım. 21 günde vücudumu bütün zararlı atıklardan temizledim nasılsa, bundan sonra sıra hızlı yağ yakmaya gelsin, ne kadar hızlı yakabilirsem .

Karatay diyeti yapiyorsan kalori hesabı yapmayın doyana kadar yiyin diyor.ben de kendimce yapmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…