• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Karatay diyeti yapiyorsan kalori hesabı yapmayın doyana kadar yiyin diyor.ben de kendimce yapmaya çalışıyorum

Canan Hoca, onu insanların gözünü korkutmamak için söylüyor bence. Kalori hesabı yapın dese kimsenin uğraşmayacağını biliyor çünkü. Tabii kalori hesabı derken, sadece kalori saymak yetmez. 1500 kaloriyi börek, çörek, dondurma ile doldurmak var; bir de sağlıklı yağlar, protein, süt ürünleri ve sebze ile doldurmak var. Hoca "doyana kadar yiyin" derken, çaktrmadan kalori hesabı yaptırıyor zaten. 80 kiloluk bir kişi ile 50 kiloluk bir kişinin doyma eşiği nasıl farklı ise, vücutlarının ihtiyacı olan kalori miktarı da farklıdır.

Zaten her gün milimetrik kalori hesabı yapmıyorum. Alıştım artık, yeme tarzım aşağı yukarı belli, porsiyonları aynı tutunca kalori işi de düzene girmiş oluyor.

Safir Taht Safir Taht , sabah tartıldım 1.300 vermişim :rapci:. Artık 55.600 kiloyum :21:. Bugünden itibaren porsiyonlarımı azaltıp, biraz daha insan gibi yersem daha da iyi sonuçlar alırım inşallah. Haftada 1, pazartesi günleri tartılıp listedeki kilomu güncelleyeceğim, çok mutluyum ve enerji doluyum :spor:.

Safir Taht Safir Taht , sabah tartıldım 1.300 vermişim :rapci:. Artık 55.600 kiloyum :21:. Bugünden itibaren porsiyonlarımı azaltıp, biraz daha insan gibi yersem daha da iyi sonuçlar alırım inşallah. Haftada 1, pazartesi günleri tartılıp listedeki kilomu güncelleyeceğim, çok mutluyum ve enerji doluyum :spor:.
Çok sevindim , tebrik ederim . :KK9::KK9::KK9:
Tartıda kilo kaybını görmek muhteşem birşey :KK71::KK71::KK71:İnşallah en kısa zamanda hedef kilon kalıcı olarak ulaşırsın :dua:Darısı bizlerin de başına :dua:

Hedef kilon kaç 55 bana yeterince zayıf geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabi

geldiimm :))
nasilsin canim nasil gidiyor un orucuna da devam mi var mi kilo kaybi
Hoşgeldin canım yeni tur hayırlı olsun .
Devam ediyorum bakalım , sonuna kadar gidebilecek miyim ? 21 gün sonunda tartılmak istiyorum , umarım kilo veririm . Böyle de veremezsem sımsıkı bir diyete girmem gerekecek demektir bu da zor .

hosbuldum canim benim :)) nasılsın nasil gidiyor
İyi gidiyor tatlım 15 gün oldu hiç şeker yemedim 1 gün açma poğaça 1 gün de dolmanın içinde pirinç yedim bunların dışında devam:kk77: geçen komşu teyze hamur işi getirdi bütün gün tabakla bakıştık ama aksam eşime yedirdim o yemese köpeklere verecektim

Günaydın kızlar damak tadınıza uyar mı bilmiyorum ama benim gibi ekmeksiz kahvaltı edenlerin hoşuna gidebileceğini düşündüğüm bir sandviç bu sabah içine marul da koydum bence nefis oldu :kk77:
IMG_20160531_082527.jpg

Back