• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Canlar, ben 25. günü tamamlayamadım :oops:. Akşam eşim çok ısrar etti, "Kaç gün oldu yemedin, bir gün ara ver, yaz geldi dondurma siftahı yapmadık daha" diyerek. Ben de koca görünümündeki şeytana uydum:KK62:. Detoksu epeyce bozdum :oops:. Bugün bu "" şarkı eşliğinde 2. turuma başladığımı bildirir, saygılarımı arz ederim. Bu şarkı hepimize gelsin, öperim gözlerinizden .

dert etme canim ben de yeni basladim bana eşlik etmiş olursun :))

aman dikkat et ben 33 gün yemedim şeker,
sonra yemeye baslayinca hemen 2 kilo aldim .Yemeyince kilo vermek yok,yemeye baslayinca aninda kilo.
sorarim size where is r
the adalet ?????

firindan yeni çıkmış mis gibi kokan elmali kurabiyeye direndim direniyorum ey dostlar.
her seyi götüruyorum bari bu şeker orucunu bozmayim diye . ahh ahh beyaz pantolon hayallerim var benim tayt hayallerim var.anlayamazsiniz :((

kilo mu verdin canim nasil verdin tebriklerr :)
Evet canim yaklasik 6 ayda 12 kiloya kadar gitti .Ama bu hafta 2 kilo felan aldim sanirim cunki baya cok yedim.Yarindan itibaren tekrar basliyorum.Nasil verdiyimi sormussun.Oyle saglikli beslenerek seker az tukederek ekmek yemeyerek verdim .Gunde 3 l su iciyodum bide spor yapdim bu kadar.

dert etme canim ben de yeni basladim bana eşlik etmiş olursun :))

aman dikkat et ben 33 gün yemedim şeker,
sonra yemeye baslayinca hemen 2 kilo aldim .Yemeyince kilo vermek yok,yemeye baslayinca aninda kilo.
sorarim size where is r
the adalet ?????

Ah ah, unfortunately, the adalet isn't here :KK48:.
Biliyorum canım, o yüzden bu akşam sahilde 1 saat yürüdüm, şimdi de sade sodamı içiyorum. 2. turumun ilk günü bitti çok şükür. Hadi canım verelim şu hain kiloları kafasına vura vura.

Evet canim yaklasik 6 ayda 12 kiloya kadar gitti .Ama bu hafta 2 kilo felan aldim sanirim cunki baya cok yedim.Yarindan itibaren tekrar basliyorum.Nasil verdiyimi sormussun.Oyle saglikli beslenerek seker az tukederek ekmek yemeyerek verdim .Gunde 3 l su iciyodum bide spor yapdim bu kadar.

Maaşallah epey kilo vermişsin, kalan kilolarını da burada hep beraber veririz inşallah. Kendini listeye ekle istersen, herkes kendini ekliyor listeye. Hoş geldin.

Ah ah, unfortunately, the adalet isn't here :KK48:.
Biliyorum canım, o yüzden bu akşam sahilde 1 saat yürüdüm, şimdi de sade sodamı içiyorum. 2. turumun ilk günü bitti çok şükür. Hadi canım verelim şu hain kiloları kafasına vura vura.
aynen verelimm seneye mezuniyetim var incecik olmak istiyorum ama boğazıma dur diyemiyorum :((
acaba 6dansonra yememeyi mi denesem ne dersin ??

Hedefim 48 50kg boyum 155 vucutlari tipim elma. Senin?
ben 1.68 boy 66 ya yakin kilo :((
63 kiloydum son 3 kiloyu 3 haftada aldim yaaa şeker orucunu birakinca hooop aldim cok sacma :((

ben de armut tipliyim baldir ust bacak baya kalin oralari eritmek hedefim

Back