- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
Karatay diyeti yapiyorsan kalori hesabı yapmayın doyana kadar yiyin diyor.ben de kendimce yapmaya çalışıyorum
Çok sevindim , tebrik ederim .Safir Taht , sabah tartıldım 1.300 vermişim . Artık 55.600 kiloyum . Bugünden itibaren porsiyonlarımı azaltıp, biraz daha insan gibi yersem daha da iyi sonuçlar alırım inşallah. Haftada 1, pazartesi günleri tartılıp listedeki kilomu güncelleyeceğim, çok mutluyum ve enerji doluyum .
Çok sevindim , tebrik ederim .
Tartıda kilo kaybını görmek muhteşem birşeyİnşallah en kısa zamanda hedef kilon kalıcı olarak ulaşırsın Darısı bizlerin de başına
Hedef kilon kaç 55 bana yeterince zayıf geliyor ama sen daha iyi bilirsin tabiSafir Taht , sabah tartıldım 1.300 vermişim . Artık 55.600 kiloyum . Bugünden itibaren porsiyonlarımı azaltıp, biraz daha insan gibi yersem daha da iyi sonuçlar alırım inşallah. Haftada 1, pazartesi günleri tartılıp listedeki kilomu güncelleyeceğim, çok mutluyum ve enerji doluyum .
Hoşgeldin canım biz de seni özledikBugün ben de seker orucuna basladim canlarim benim ozledim ve seviyorum sizleri :)
hosbuldum canim benim :)) nasılsın nasil gidiyorHoşgeldin canım biz de seni özledik
tebrik ederim seni canim :))Amin canım.
geldiimm :))Devam ettirmeye çalışıyoruz canım, pazartesiye az kaldı bekliyoruz seni de
Hoşgeldin canım yeni tur hayırlı olsun .geldiimm :))
nasilsin canim nasil gidiyor un orucuna da devam mi var mi kilo kaybi
İyi gidiyor tatlım 15 gün oldu hiç şeker yemedim 1 gün açma poğaça 1 gün de dolmanın içinde pirinç yedim bunların dışında devamhosbuldum canim benim :)) nasılsın nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?