Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Canım ben de pijamada rahat ediyorum iç bacaklarım pişik oluyor ama fotoğraf çekilmek için biraz süslü gecelik sabahlık takımı aldım mecburen. Pijama da ayrıca aldım.
Benim eksiklerden korse ve emzirme sütyeni kaldı bir de hastane odası için balon vs alabilirim.
Çekim falan hic aklima gelmemişti benim 😁
Ayy benim daha ne eksiklerim varmis sen yazinca buda yok buda yok diye okudum hep hahahaha emzirme sutyeni korse vs bende almadim daha.

Oda için de birkaç c balon ve kapı süsü düşünüyorum sadece hediyelik vs yaptirmicam çünkü annemler ve kvmler haric kimseyi istemiyorum 😁

Eşiniz nerede? Benim eşim gezdiriyor, sabah ve akşam 30-40 dk her gün. Tuvaletini dışarıya yapıyor zaten. Kedilerin tuvalet temizliği eşimde.

Gideceğimiz yerlere yanımızda götürüyoruz emanet edeceğimiz bir arkadaş var ama evlat gibi olduğu için gözüm kapalı kimseye veremem sanırım 8 yıldır hep bizimle.
Eşim çalışıyor sabah baya erken gidiyor bir de sabah akşam yetmiyor 3 kere çıkarmazsak yapıyor tutamıyor henüz 6 aylık olduğu için. Onu da şimdilik ben hallediyorum ama doğumdan sonra muhtemelen tek yapamam özellikle ilk zamanlar uykusuzluk ve yorgunluk sebebiyle.

Gittiğimiz yere biz de götürüyoruz fakat bazı yerlere almıyorlar örneğin geçen gün saatlerce hastanedeydik onu götüremezdik eve bıraktık eve geldiğimizde kötü bir manzara vardı. Gerçekten evlat gibi ama aşırı hareketli bir evlat. Durmuyor bağlanmıyor tutulmuyor cinsinden dolayı sanırım ekstra hareketli ve ben dışında herkese batıyor yavrum

Canım ben de pijamada rahat ediyorum iç bacaklarım pişik oluyor ama fotoğraf çekilmek için biraz süslü gecelik sabahlık takımı aldım mecburen. Pijama da ayrıca aldım.
Benim eksiklerden korse ve emzirme sütyeni kaldı bir de hastane odası için balon vs alabilirim.

Gözün aydın canım çok sevindim 💜 anneciğin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Emzirme sütyenin de alan var mı acaba 🤔
Bende daha almadım hangisi daha iyi olur bilemedim korse de Vaalbara Vaalbara önermişti onu sepete ekledim ama daha almadım 😂 bir kaç eksiklerle beraber toplu sipariş edeyim dedim
Bende hem güzel hemde kullanışlı bir gecelik istiyorum fotoğraf çekilmelik hatıra kalsın hastanede diye sonrasında evde de giymek için bakıyorum arayıştayım ama bulamadım hala

Ben hiç bir şey almadım daha hala bir şey bile 🥹 sanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum 😃
Bir yerden başlamak lazım zaten bir kere de alınmıyor her şey yavaş yavaş ne eksikler var neler alınacak bunlar düşünüldükten sonra alınıyor bir iki parça bebişi kıyafetlerinden almaya başla zaten gerisi gelecektir
Liste yaparsın istersen yazarsın yavaş yavaş tamamlarsın herşeyi 😊

Ben hiç bir şey almadım daha hala bir şey bile 🥹 sanırım benim gibi olan kimse kalmadı ve ne alacağımı bile bilmiyorum 😃
Ben de almadım ben de. İki takım hastane çıkışı var bir kaç da kıyafet var onun dışında bişey yok. Sepete attım bir sürü şeyi Mayısı bekliyorum. Kredi kartım ağlıyor hesap kesimi bekliyorum ahah

selamlar kızlar 🥹 karın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING​
Benim karnım çok büyüdü aslında ama henüz bir çatlak yok olmaz inşallah. Ancak göğüslerimin alt kısmında minik bi çatlama oldu. Hamileliğin ikinci ayından beri bio-oil, incia çatlak kremi kullanmaya başlamıştım. Son iki aydır da bu ikiliye lierac ekledim. Doktorum karnın çok büyük nolur kullan diye ısrar etti 🤣
Oh be çok şükür çok sevindim. Biz burda resmen bi aile olduk herkes iyi insanlar cidden iyi ki bende buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Kadın kadının yurduduru burada gösteriyor canım bacılarım ❤️
çok şükür çok güzel bir aile olduk hem de 😍 en özel anlarımızı birlikte paylaşıyoruz şu an. Bu çok kıymetli 😍
Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm
ikisini de bilmiyorum ne yazık ki . Doktorum gülenay gençosmanoğlu ile anlaşmalıydı ona yaptırdık o yüzden. Biz memnun kaldık.
Herkese günaydın, ben yine aşırı üzgünüm.

Evinde köpek besleyen var mı? Varsa bu süreçte nasıl baş ediyorsunuz yardım eden var mı size?
kuzum köpek değil ama iki kedimiz var. Canımdan çok seviyorum ikisini de. Kedilerimden biri aşırı uzun tüylü ve strese girmiş her yeri topak topak oldu. Veteriner traş etmemiz lazım dedi. Normalde hiç yanaşmıyordum ama evin temizliğine de yetişemiyorum deli gibi tüy döküyorlar şu sıralar. Dün anestezili bi şekilde ikisini de traş ettirdik ben muhtemelen 2-3 ay çok rahat edeceğim ama dünden beri yorganın içinde yatıyorlar kendilerini çıplak mı hissediyorlar anlamadım sesleri solukları çıkmıyor. Canımdan can gitti resmen 😔
Bana da az önce yazdı hemşire. Aynı aşı heralde di mi ? 🤔
Eki Görüntüle 3576909
kuzucum doktorum en başından beri bu 3 lü aşıyı yapacağız diyordu. Çünkü yenidoğanlarda boğmacadan dolayı ölümler hala çok fazlaymış. Biz ücretli alıp yaptıracaktık ama devlet ücretsiz yaptı bir anda 😀 doktorum da çok sevindi. Aile hekimliğinde gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi. İçin rahat olsun 😍

Lady tetanoz ile ayrı mı bu aşı ben aşılarımı oldum çünkü
Kuzum içeriğinde tetanoz defteri ve boğmaca var.
Çok geçmiş olsun yeni okudum iyi oldugun mesajini da gördüm cok sevindim bidaha yaşama insallah gebelik bitene kadar rahat olursun

Ben tatli badem yağı,bhindistan cevizibyagi birde sudocrem aldim bebis için ama simdiden ben kullanmaya başladım karnima vs sürüyorum yumusak tutuyir

Ben hamilelik öncesinden de düşük olabilir miyim please🤚 cunku hamile kalmadan da istedigim kiloya ulasamamistim :( 70 ile hamile kaldım 76 yim suan 80i gecerim diye düşünüyorum 🥹
Amin kuzucuğum Allah razı olsunn inşallah😍

Hanımlar herseyi aldınız mı hazirmisiniz artik. Benim 3-5 eksigim kaldi bu hafta sonu kiyafetleribyikayip hastane çantasını hazirlamaya baslicam artık 7. Aya girdik malum ne olur ne olmaz. ( anne çantası, kanguru, çorap vs ufak tefek şeyler kaldı eksik) aldıklarımı paylasirim birazdan sizede fikir olur belki.

Kendime pijama aldim gecelik de almak istiyorum doğum öncesi muayenelerde kolaylık olsun diye Normalde gecelik tarzı sevmem pek pijama takımı giyerim hep ve gecelikler o kadar pahalı ki bir geceliğe 900-1000 lira vermek zoruma gidiyor Üstelik sonrasında pek giymeyeceğimi düşündüğüm bir şey için Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda.
Ben de baya şeyini aldım sanırım. Bu ay da iyice alır ve iki ay içinde her şeyi tamamlarız diye düşünüyordum ama bu ay kartlara çok yüklenmişiz 😀 biraz ara vermemiz lazım sanırım🤣 gecelik ben de almadım ve almayacağım ya. Kısa boyluyum hiç yakıştırmıyorum kendime. Bi de tesettürlüyüm. Güzel olan gecelikleri de hep kısa boylu yapıyorlar. O yüzden pijama takımından devam edeceğim sanırım.
Kizlar bir güzel haber daha vereyim size.

Annemin bilinci yaklaşık iki haftadır kapalıydı. Geçen salı kemoterapi tedavisine başladılar. Çok riskliydi, vücudu kaldırabilir mi bilmiyoruz demişlerdi. Yoğun bakım hastası normalde ama hematolojide yoğun bakım yok. Risk alıp tedaviye baslayacagiz dedi doktoru.

Bugün bilinci açılmış 🥲 iyiyim demis, babamı sormuş 🙈 daha mutlu olmazdım. Sizinle de paylaşmak istedim çok şükür 🙏🏻
ayyyy çok şükür nasıl güzel bir haber verdinnn. Rabbim iyileşip hastaneden yürüyerek çıktığı günleri de gösterecek ben inanıyorum arkadaşım. Biz gebeler olarak bol bol dua gönderiyoruz anneciğine😍

Kızlar ben bi kaç ay evvel internetten bi sayfada liste görüp yapmıştım. Bi deftere yazdım. Ara ara aldıkça tik atıyorum aldıklarıma. Oldukça geniş kapsamlı bir liste. Yani hepsi olmazsa olmaz şeyler değiller ama yine de listede hepsi bulunsun diyerek ekledim. Listeyi sizlerle de paylaşayım belki ihtiyacı olan olabilir. Hatta bebeğine ne alalım diye soran çok arkadaşımız oluyor. Listede aldığım şeyleri işaretledim geri kalanlardan birini seçin alın diyorum 🤣 biberonlarımız emzirme yastığımız emziklerimiz falan hep arkadaşlar tarafından seçildi. Herkes seçtiğini alıyor bence çok mantıklı 😂

Eklentiler

• IMG_6905.webp
    IMG_6905.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_6904.webp
    IMG_6904.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_6903.webp
    IMG_6903.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6902.webp
    IMG_6902.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6901.webp
    IMG_6901.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6900.webp
    IMG_6900.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Eşim çalışıyor sabah baya erken gidiyor bir de sabah akşam yetmiyor 3 kere çıkarmazsak yapıyor tutamıyor henüz 6 aylık olduğu için. Onu da şimdilik ben hallediyorum ama doğumdan sonra muhtemelen tek yapamam özellikle ilk zamanlar uykusuzluk ve yorgunluk sebebiyle.

Gittiğimiz yere biz de götürüyoruz fakat bazı yerlere almıyorlar örneğin geçen gün saatlerce hastanedeydik onu götüremezdik eve bıraktık eve geldiğimizde kötü bir manzara vardı. Gerçekten evlat gibi ama aşırı hareketli bir evlat. Durmuyor bağlanmıyor tutulmuyor cinsinden dolayı sanırım ekstra hareketli ve ben dışında herkese batıyor yavrum
Hımm küçük çünkü daha sizin. Ev düzeninize alışması, tuvalete alışması için 1 yaşa gelmesi lazım bizimki o aylarda evin her yerine işiyordu 🤦🏻‍♀️ biz sabah çıkıp akşam dönüyoruz ve bekliyor ama küçükken ben de çok sıkıntı çekmiştim.

Doğumdan sonra eşiniz yarım saat erken uyanıp gezdirsin sabah. Evde tuvalet alanı yaptıysanız öğlen o kısımda idare eder aslında ben gazete havlu vs balkonda çiş köşesi yapmıştım çok sıkışınca oraya yapardı.

Çekim falan hic aklima gelmemişti benim 😁
Ayy benim daha ne eksiklerim varmis sen yazinca buda yok buda yok diye okudum hep hahahaha emzirme sutyeni korse vs bende almadim daha.

Oda için de birkaç c balon ve kapı süsü düşünüyorum sadece hediyelik vs yaptirmicam çünkü annemler ve kvmler haric kimseyi istemiyorum 😁
Bize kimse gelmez zaten herkesten 10 saat uzaktayız hediyelik ben de yaptırmam 😁 balon ve kapı süsü işte odada fotoğraf çekilirken bebişle güzel görünür.

Ben ya doğuma kadar 7-8 kilo alırım diye bir beden büyük sipariş vermiştim şu an aldıklarımı iade ediyorum geceliklere 2 hamile rahat gireriz 💔

Kızlar merhaba umarım süreçleriniz güzel geçiyordur 🌸🌼❤️🙏🏼 Ben şeker yükleme testi yaptıracağım doktorum hastanede çalışmıyor özel kliniği var. Aile hekimliğinde yaptır dedi ancak sordum yapmıyoruz dediler. Bunu özel hastanede hangi bölümde yaptırabilirim, acilde yapılır mı acaba

kuzum köpek değil ama iki kedimiz var. Canımdan çok seviyorum ikisini de. Kedilerimden biri aşırı uzun tüylü ve strese girmiş her yeri topak topak oldu. Veteriner traş etmemiz lazım dedi. Normalde hiç yanaşmıyordum ama evin temizliğine de yetişemiyorum deli gibi tüy döküyorlar şu sıralar. Dün anestezili bi şekilde ikisini de traş ettirdik ben muhtemelen 2-3 ay çok rahat edeceğim ama dünden beri yorganın içinde yatıyorlar kendilerini çıplak mı hissediyorlar anlamadım sesleri solukları çıkmıyor. Canımdan can gitti resmen 😔
Benimde kedim var ve mevsim gecisinden dolayi bu ara aşırı tüy döküyor oturdugu yerde kopyasını bırakıyor sankii. Surekli de tanıyorum ama bu ara idare edicem doguma yakın traslatmayi düşünüyorum cocuk olunca hem rahat edeyim hemde bebegim de rahat eder ustumuzden basimizdan gelip onuda rahatsiz etmez diye dusundum

Kızlar merhaba umarım süreçleriniz güzel geçiyordur 🌸🌼❤️🙏🏼 Ben şeker yükleme testi yaptıracağım doktorum hastanede çalışmıyor özel kliniği var. Aile hekimliğinde yaptır dedi ancak sordum yapmıyoruz dediler. Bunu özel hastanede hangi bölümde yaptırabilirim, acilde yapılır mı acaba
Normal kadın doğuma randevu alıp gideceksin. İstemi Dr yapıyor.

Evet tüy döküyor bizimki de yaklaşık 1 aydır. Elimde koli bandı ile dolaşıyordum biz de tıraş ettirdik ama yine de bu sefer kısa olan tüyler dökülüyor. Bu minnoşların tüylerine yapacak bir şey yok ama bebeğe dokunmasın önemli olan o :(

Evet tüy döküyor bizimki de yaklaşık 1 aydır. Elimde koli bandı ile dolaşıyordum biz de tıraş ettirdik ama yine de bu sefer kısa olan tüyler dökülüyor. Bu minnoşların tüylerine yapacak bir şey yok ama bebeğe dokunmasın önemli olan o :(
Bebeğim alerji olmasın yeter modundayım bende. ama doktorum anne karnından alışık o kedilere dedi. Anne gebelik öncesi ve gebelikte kedilerle haşır neşirse genelde alerji ihtimali düşük oluyormuş. Umarım öyle olur

Back
X