selamlar kızlar

karın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING
Benim karnım çok büyüdü aslında ama henüz bir çatlak yok olmaz inşallah. Ancak göğüslerimin alt kısmında minik bi çatlama oldu. Hamileliğin ikinci ayından beri bio-oil, incia çatlak kremi kullanmaya başlamıştım. Son iki aydır da bu ikiliye lierac ekledim. Doktorum karnın çok büyük nolur kullan diye ısrar etti
Oh be çok şükür çok sevindim. Biz burda resmen bi aile olduk herkes iyi insanlar cidden iyi ki bende buraya üye olmuşum ve sizleri tanımışım. Kadın kadının yurduduru burada gösteriyor canım bacılarım
çok şükür çok güzel bir aile olduk hem de

en özel anlarımızı birlikte paylaşıyoruz şu an. Bu çok kıymetli
Merhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm
ikisini de bilmiyorum ne yazık ki . Doktorum gülenay gençosmanoğlu ile anlaşmalıydı ona yaptırdık o yüzden. Biz memnun kaldık.
Herkese günaydın, ben yine aşırı üzgünüm.
Evinde köpek besleyen var mı? Varsa bu süreçte nasıl baş ediyorsunuz yardım eden var mı size?
kuzum köpek değil ama iki kedimiz var. Canımdan çok seviyorum ikisini de. Kedilerimden biri aşırı uzun tüylü ve strese girmiş her yeri topak topak oldu. Veteriner traş etmemiz lazım dedi. Normalde hiç yanaşmıyordum ama evin temizliğine de yetişemiyorum deli gibi tüy döküyorlar şu sıralar. Dün anestezili bi şekilde ikisini de traş ettirdik ben muhtemelen 2-3 ay çok rahat edeceğim ama dünden beri yorganın içinde yatıyorlar kendilerini çıplak mı hissediyorlar anlamadım sesleri solukları çıkmıyor. Canımdan can gitti resmen
Bana da az önce yazdı hemşire. Aynı aşı heralde di mi ?
Eki Görüntüle 3576909
kuzucum doktorum en başından beri bu 3 lü aşıyı yapacağız diyordu. Çünkü yenidoğanlarda boğmacadan dolayı ölümler hala çok fazlaymış. Biz ücretli alıp yaptıracaktık ama devlet ücretsiz yaptı bir anda

doktorum da çok sevindi. Aile hekimliğinde gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi. İçin rahat olsun
Lady tetanoz ile ayrı mı bu aşı ben aşılarımı oldum çünkü
Kuzum içeriğinde tetanoz defteri ve boğmaca var.
Çok geçmiş olsun yeni okudum iyi oldugun mesajini da gördüm cok sevindim bidaha yaşama insallah gebelik bitene kadar rahat olursun
Ben tatli badem yağı,bhindistan cevizibyagi birde sudocrem aldim bebis için ama simdiden ben kullanmaya başladım karnima vs sürüyorum yumusak tutuyir
Ben hamilelik öncesinden de düşük olabilir miyim please

cunku hamile kalmadan da istedigim kiloya ulasamamistim

70 ile hamile kaldım 76 yim suan 80i gecerim diye düşünüyorum
Amin kuzucuğum Allah razı olsunn inşallah
Hanımlar herseyi aldınız mı hazirmisiniz artik. Benim 3-5 eksigim kaldi bu hafta sonu kiyafetleribyikayip hastane çantasını hazirlamaya baslicam artık 7. Aya girdik malum ne olur ne olmaz. ( anne çantası, kanguru, çorap vs ufak tefek şeyler kaldı eksik) aldıklarımı paylasirim birazdan sizede fikir olur belki.
Kendime pijama aldim gecelik de almak istiyorum doğum öncesi muayenelerde kolaylık olsun diye Normalde gecelik tarzı sevmem pek pijama takımı giyerim hep ve gecelikler o kadar pahalı ki bir geceliğe 900-1000 lira vermek zoruma gidiyor Üstelik sonrasında pek giymeyeceğimi düşündüğüm bir şey için Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda.
Ben de baya şeyini aldım sanırım. Bu ay da iyice alır ve iki ay içinde her şeyi tamamlarız diye düşünüyordum ama bu ay kartlara çok yüklenmişiz

biraz ara vermemiz lazım sanırım

gecelik ben de almadım ve almayacağım ya. Kısa boyluyum hiç yakıştırmıyorum kendime. Bi de tesettürlüyüm. Güzel olan gecelikleri de hep kısa boylu yapıyorlar. O yüzden pijama takımından devam edeceğim sanırım.
Kizlar bir güzel haber daha vereyim size.
Annemin bilinci yaklaşık iki haftadır kapalıydı. Geçen salı kemoterapi tedavisine başladılar. Çok riskliydi, vücudu kaldırabilir mi bilmiyoruz demişlerdi. Yoğun bakım hastası normalde ama hematolojide yoğun bakım yok. Risk alıp tedaviye baslayacagiz dedi doktoru.
Bugün bilinci açılmış

iyiyim demis, babamı sormuş

daha mutlu olmazdım. Sizinle de paylaşmak istedim çok şükür
ayyyy çok şükür nasıl güzel bir haber verdinnn. Rabbim iyileşip hastaneden yürüyerek çıktığı günleri de gösterecek ben inanıyorum arkadaşım. Biz gebeler olarak bol bol dua gönderiyoruz anneciğine