Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Şükür akşamdan beri ateş mates kalmadi iyi gibi, zaten bilmeden hep kucağımda oturdu sarıldık uzandık geçen gecmistir de ben ondan önce geçirmiştim geçen hafta, bakalım tekrar gelmeZ inşallah, çok sagolasinn 😊

Kız çok pis bı acı ya kopacak sanki damar atıyor geriliyor birşey oluyor öff yani 🤦🏻‍♀️
Ya evlat tabiki annesinden başka kime gider ne yapar eşin olsaydı durum farklı olurdu tabi
Ama sen bir kere geçirmişsin zaten bir daha olacağını sanmıyorum çocuklarda tekrarlanma çok gördüm influenza
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏🥰

Şükür akşamdan beri ateş mates kalmadi iyi gibi, zaten bilmeden hep kucağımda oturdu sarıldık uzandık geçen gecmistir de ben ondan önce geçirmiştim geçen hafta, bakalım tekrar gelmeZ inşallah, çok sagolasinn 😊

Kız çok pis bı acı ya kopacak sanki damar atıyor geriliyor birşey oluyor öff yani 🤦🏻‍♀️
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim🌸

Ya evlat tabiki annesinden başka kime gider ne yapar eşin olsaydı durum farklı olurdu tabi
Ama sen bir kere geçirmişsin zaten bir daha olacağını sanmıyorum çocuklarda tekrarlanma çok gördüm influenza
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏🥰

Çok sagolasinn, Eşim isten gelince alıyor ya, hasta olurum falan diye çekilmiyor, zaten ben de böyleyim yorulurum diye gün içinde boş olunca da geliyor, o da bakmasa uyku falan uyuyacak hal kalmıyor, sürekli ateş kontrolü ya da uyuyamiyor çocuk ateşten masal falan istiyor, öyle bakıyoruz şükür ağır değil bugün ateşi falan düzeldi

Günaydın hanımlar
önceki gebeliğimde gebelik şekeri çıkınca diyet uyguladım son trimesterda sadece 2 kilo aldım onu da ben değil bebek aldı, bebeğin kilosu 2 kg arttı:) hiç ödemim falan da olmamıştı toplamda 11 kilo ile doğuma gitmiştim. bence dikkat ederseniz almazsınız ama dikkat etmek çok çok zor malesef iştahlar inanılmaz açılıyor
Bende dikkat etmeye çalıştıkça daha da alıyorum ya . 64 kilo ile hamile kaldım suan 71im

Güzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
Evet boğmaca vakaları arttığı için tetanoz aşılarına boğmaca eklenmiş. Ben geçen sene teyenoz olduğum için aslında olmayacaktım ama boğmacadan dolayı tekrar yapılacakmış

Şimdi uyuduğumuz yanımıza kâr:KK45:
Ahahaha aynen hazır oğlum deliksiz uyuyorken tadını çıkarayım bir 2,5 yıl deliksiz uyku yok çünkü 🤭 ama geçeceğini bilince rahatlıyor insan oğlum ilk dogdugunda bir daha uyuyamayacagim sanıyordum 30 aylıkken falan geçti deliksiz uykuya 🤣

Evet boğmaca vakaları arttığı için tetanoz aşılarına boğmaca eklenmiş. Ben geçen sene teyenoz olduğum için aslında olmayacaktım ama boğmacadan dolayı tekrar yapılacakmış
Canım zaten aslında her gebelikte tekrarlanması gerekiyor anneyi koruyor ama bebeğe koruma geçmesi için hamilelikte uygulanması gerekiyor. Gebelik öncesi olsan da antikorlar bebeğe geçmiyor o yüzden iyi yapmışsın ❤️ hem daha kapsamlı bu seferki o da daha iyi koruyuculuğu daha yüksek ❤️

Ayyy kizlaaaar 🥰

İsim seçtiniz mi ya? Bizim üç tane seçenek vardı ikisini koyacağız sanırım. Annem hastaneye girmeden önce İnci inci diyip duruyordu. O yüzden inci kesin olacak 🤣 yanına da ben Nora istiyordum eşim Roza istiyordu. Sanırım kızımız da Roza'yı seçti. Roza diye seslenince tekmeler geliyor 🥰 Nora'yı hiç sallamadı 🤣 babasının kızı şimdiden belli.

İnci Roza olacak kızımın ismi 🦪🌹

Ayyy kizlaaaar 🥰

İsim seçtiniz mi ya? Bizim üç tane seçenek vardı ikisini koyacağız sanırım. Annem hastaneye girmeden önce İnci inci diyip duruyordu. O yüzden inci kesin olacak 🤣 yanına da ben Nora istiyordum eşim Roza istiyordu. Sanırım kızımız da Roza'yı seçti. Roza diye seslenince tekmeler geliyor 🥰 Nora'yı hiç sallamadı 🤣 babasının kızı şimdiden belli.

İnci Roza olacak kızımın ismi 🦪🌹
Ayy maşallah pek güzel ismi. Kızım olsaydı inci koymak istiyordum bende 🫠 biz henüz netleştiremedik. Evde herkesin farklı bi fikri var. 3 kişinin beğendiğini 1 i beğenmiyo 2 kişi beğeniyo 2 kişi beğenmiyo falan 😅 ortak noktada buluşamadık. Doğduğunda yüzüne bakınca belki daha net oturur kafamızda 😄

Güzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
Bana da az önce yazdı hemşire. Aynı aşı heralde di mi ? 🤔
IMG_5279.webp

Kızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Çok geçmiş olsun yeni okudum iyi oldugun mesajini da gördüm cok sevindim bidaha yaşama insallah gebelik bitene kadar rahat olursun
selamlar kızlar 🥹 karın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Ben tatli badem yağı,bhindistan cevizibyagi birde sudocrem aldim bebis için ama simdiden ben kullanmaya başladım karnima vs sürüyorum yumusak tutuyir
Lütfen birlikte hamilelik öncesi kilomuza dönelim 🫠 benim gaza getirilmeye çk ihtiyacım var 🤭
Ben hamilelik öncesinden de düşük olabilir miyim please🤚 cunku hamile kalmadan da istedigim kiloya ulasamamistim :( 70 ile hamile kaldım 76 yim suan 80i gecerim diye düşünüyorum 🥹

Hanımlar herseyi aldınız mı hazirmisiniz artik. Benim 3-5 eksigim kaldi bu hafta sonu kiyafetleribyikayip hastane çantasını hazirlamaya baslicam artık 7. Aya girdik malum ne olur ne olmaz. ( anne çantası, kanguru, çorap vs ufak tefek şeyler kaldı eksik) aldıklarımı paylasirim birazdan sizede fikir olur belki.

Kendime pijama aldim gecelik de almak istiyorum doğum öncesi muayenelerde kolaylık olsun diye Normalde gecelik tarzı sevmem pek pijama takımı giyerim hep ve gecelikler o kadar pahalı ki bir geceliğe 900-1000 lira vermek zoruma gidiyor Üstelik sonrasında pek giymeyeceğimi düşündüğüm bir şey için Siz ne düşünüyorsunuz bu durumda.

Back
X