Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Hay maşallah. 🧿 38. Haftaya kadar çalışan gebe. 👏🏻

İns. Tüm dualarınıza amin diyorum. 🤲🏼
Şimdi konuştum. Dr lar suyu iyice azaldığı için birkaç gün sonra son bi çare deneyecekmiş. Dışarıdan enjektörle amniyon sıvısının içine su enjekte edeceklermiş. 😳 Böyle bi şey de hiç duymadım. Enfeksiyon riski olur. Olmaz mı ?..🙄

Netten girdim baktım. Dr arda lembet diye bi Dr un videosunda bundan bahsediyor. Sınırlı vakada çok da uygun olmayan bu tedavi uyguladığımız oluyor diyor. Ama işe yaraması bi yana enfeksiyon riski de ciddi boyuttaymış.

Annemi aradım dedim. Dua et. Rabbim tüm evlatları annelerine bağışlasın 🤲🏼 🥺
Bir noktada doktorlara güvenmek gerekiyor, yeni çare çözüm yolları üretmeleri güzel. Zor süreçler Allah yardımcısı olsun..
Hastanede yatmakta zor zaman hiç geçmiyordur.

Merhabalar. Benim bebeğimde baş aşağıymış hatta hep hareketlerini aşağıda hissediyorum.
Ama doktorum bu bi problem,risk felan demedi. Aksine sıkıntı olmaz orası onun istediği yerde durur dedi.
Ben sormasam bu durumu söylemeyecekti bile.
Size doktorunuz ne dedi? Ne kadar aşağıda yani önemli olan rahim kanalına girmemesi diye biliyorum.
Benim bebeğim makat gelişli şuanda. Çok aşağı inmiş. Hep kasıkta atıyordu hala orada :(

Kızlar idrar da benim 13 marttakinde protein +1 çıkmış sizde nasıldı bu gün verdiğimi bekliyorum şimdi.

Selamlar bir sorum olacak 75 gr şeker yüklemesinde hangi değer üzeri şeker var demek oluyor?
IMG_5088.webp

Kızlar idrar da benim 13 marttakinde protein +1 çıkmış sizde nasıldı bu gün verdiğimi bekliyorum şimdi.
IMG_5221.webp

Bu sabaha karşı Kartal’da verdiğim tahlil.

IMG_5220.webp

Bu da öğleden sonra Zeynep kamil de verdiğim.

İlkinde 3+ pozitif. İkincisinde hiç protein yok.
Perşembe dr a gidip 24 saatlik idrarda bakılsın isteyeceğim. 🤷‍♀️

1+ protein kötü bir sonuç değil. Enfeksiyon vb durumunda da idrarda protein görülebiliyormuş. Tansiyonların iyiyse endişe etme 💙

Eki Görüntüle 3573100
Bu sabaha karşı Kartal’da verdiğim tahlil.

Eki Görüntüle 3573101
Bu da öğleden sonra Zeynep kamil de verdiğim.

İlkinde 3+ pozitif. İkincisinde hiç protein yok.
Perşembe dr a gidip 24 saatlik idrarda bakılsın isteyeceğim. 🤷‍♀️

1+ protein kötü bir sonuç değil. Enfeksiyon vb durumunda da idrarda protein görülebiliyormuş. Tansiyonların iyiyse endişe etme 💙
Bende bu gün idrar verdim bakalım inş çıkmaz ya bu hamilelik psikolojik olarak beni yordu anneliği düşünemiyorum hep endişeliyim 🥹 3 yüksek değil mi ? Tansiyonun nasıl ? Sana doktorlar ne dedi ?

bunu ben de gördüm ama 200ün üzeri diyabet 180-200 arası prediyabet yazıyor o kafamı karıştırdı o yüzden sordum sizlere. Tanı konulan Diyet verilen varsa hangi değerlere verildi onu merak ediyorum aslında.
Bu değerlerle diyet verildi.
IMG_5222.webp

Bende bu gün idrar verdim bakalım inş çıkmaz ya bu hamilelik psikolojik olarak beni yordu anneliği düşünemiyorum hep endişeliyim 🥹 3 yüksek değil mi ? Tansiyonun nasıl ? Sana doktorlar ne dedi ?
Aynı gün iki farklı sonuç olunca, ama tahliller de aynı değil, ayrıntılı bakılacak işte perşembe.

Tansiyonum iyi. Arada ölçüyorum. 140/90 seviyesi olursa tehlikeli. Sende tansiyon yükseliyor mu ?

Bu değerlerle diyet verildi.
Eki Görüntüle 3573134

Aynı gün iki farklı sonuç olunca, ama tahliller de aynı değil, ayrıntılı bakılacak işte perşembe.

Tansiyonum iyi. Arada ölçüyorum. 140/90 seviyesi olursa tehlikeli. Sende tansiyon yükseliyor mu ?
Benim iyi sen çok ölç protein yüksek gözüküyor tuzsuz ye limon tüket 🥹🥹

Benim bebeğim makat gelişli şuanda. Çok aşağı inmiş. Hep kasıkta atıyordu hala orada :(
Benimki makat gelişli değil baş aşağı sayılır konumu ama hareketlerini bende orada hep hissediyorum.
Sizi korkutan ne oldu ben onu tam anlamadım doktor bu bir risk mi dedi size?
Açılmanız veya sancınız var mı?
Doğum 7 Temmuz gösteriyorsa şuanda 27. hafta içindesiniz herhalde kaç zamandır böyle bebeğiniz?
Ayrıca tam bugün şöyle bi yazıya denk geldim atayım sizede;

Eklentiler

• IMG_0901.webp
    IMG_0901.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 43
Uyyyyy!
Ama yok sana sigara! :anne:
İns bu bebeğin hürmetine tamamen çıkar hayatından 🤲🏼
Ay ladyim öyle çok isterim ki ama kahve ☕💙sigara 🚬hayaliyle direniyorum hahahah
Off al bendende o kadar bı an evvel emzirme zamanı da gelip geçse diye hayal kuruyorum 😂 28 yaşındayım bari bu kadar icmemisken 2. Yi de yapayım diyorum bide sonra aralıksız devam 😂
3 gün sonra 33 yaşım doluyor... 15 yaşımdan bu yana sigara içiyorum. Bırakmak ölmek gibi oldu hahaha😀😀😀😀
Valla benim şöyle bir planım var bu sayede sakince bekliyorum. Doğurayım eve geldiğimiz günün akşamına bebişi uyutup kahvenin yanında 1 tane içeceğim :KK8:
Sen yine eve gelince demişsin, ben dedim ki eşime doğumdan sonra aşağı inip bbirer tane içmez miyiz 😝

içmeyiz dedi ama olsun, çabama sağlık 🤣🤣🤣
Sorma hahahaa benimde canım aşırı istiyor ama içmiyorum ki eşim içiyor kokuyor mis gibi 🥹
Eşim de bıraktı ben iradesizim diye 🤣🤣🤣🤣 ama iş yerinde herkes içiyo mis gibi 🥲🥲

Canım kızlarım yalnız olmadığıma çok sevindim 🥲🥲🤣🤣🤣

Ay ladyim öyle çok isterim ki ama kahve ☕💙sigara 🚬hayaliyle direniyorum hahahah

3 gün sonra 33 yaşım doluyor... 15 yaşımdan bu yana sigara içiyorum. Bırakmak ölmek gibi oldu hahaha😀😀😀😀

Sen yine eve gelince demişsin, ben dedim ki eşime doğumdan sonra aşağı inip bbirer tane içmez miyiz 😝

içmeyiz dedi ama olsun, çabama sağlık 🤣🤣🤣

Eşim de bıraktı ben iradesizim diye 🤣🤣🤣🤣 ama iş yerinde herkes içiyo mis gibi 🥲🥲

Canım kızlarım yalnız olmadığıma çok sevindim 🥲🥲🤣🤣🤣
Ne kadar çok sigara içen varmış grupta 😂😂 ilk aylarda bulantidan kokusunun olduğu yere giremiyodum ama mide bulantısı geçince deli gibi çekiyor canım doğum yapınca da süte geciyo diyolar emzirirkende günde bı iki dal içsek nolurki çok etkilermi acaba sütü 😂

Ne kadar çok sigara içen varmış grupta 😂😂 ilk aylarda bulantidan kokusunun olduğu yere giremiyodum ama mide bulantısı geçince deli gibi çekiyor canım doğum yapınca da süte geciyo diyolar emzirirkende günde bı iki dal içsek nolurki çok etkilermi acaba sütü 😂
Hahahahahahah yemin ederim aynen öyle 14.haftaya kadar tiksiniyordum sonra bulantım geçti ve şiddetli bir istek nüksetti 🤣🤣🤣

Yani sağıp hemen sigara içsek o arada sağdığımızı versek falan gibi yaptığım saçma planlar 😝😝🙈🙈🙈

Hahahahahahah yemin ederim aynen öyle 14.haftaya kadar tiksiniyordum sonra bulantım geçti ve şiddetli bir istek nüksetti 🤣🤣🤣

Yani sağıp hemen sigara içsek o arada sağdığımızı versek falan gibi yaptığım saçma planlar 😝😝🙈🙈🙈
Allah bizi kurtarsın tiksindirsin bacım hiç içmemiş olmayı çok isterdim 10 yıl bekledim bende bebişim olacak diye yıllarca paket paket içtim şimdi evladım var ama sigara içmek için yanıp tutusuyorum insan işte olmayani hep istiyo 😂

Back
X