İnşallah kuzucummm. Benim sadece 12. Hafta bir defaya mahsus akıntıyla karışık ince pembe bi leke gelmişti sonra kesildi. O zaman da doktora gittiğimde hiç bi sorun yok yorulmuşsundur demişlerdi.
Kuzum puseti birinin vermesi de çok iyi olmuş. Eşime dolaptan almayı teklif ettim ama istemedi. Maxi de aynı cybex gibi baya beğendik ona karar kıldık çok teşekkür ederim
sen hiç telaş yapma tüm her şey güzel olacak. Yarın gidince Rabbim içini rahatlatsın kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah

her gebelik birbirinden farklı demek ki. Bu benim ilk gebeliğim. Başlarda çok fazla kusma olduğu için çok zorlanmıştım ve kendimi çok nazlı hissediyordum. İki gün arayla İki tane çok çok yakın arkadaşımın gebelik haberini aldım. Her şeyden şikayet ediyorlar

eşim diyor ki sen resmen melekmişsin

herkesinki farklı dedim. Şimdi biri 8 biri 5. Haftada. Her şeyi bana soruyorlar. Ben çok profesyonelmişim gibi

her şeyi nasıl bu kadar iyi biliyorsun falan diyorlar

kadınlar kulübü ailem sayesinde tabikiiii

Yıllarca hep 40 kilo dolaştım

asla kilo alamadım, hiç bi zaman yaşımı göstermedim insanlar hep çocuk sandılar (32 yaşındayım)

sonra baktım hamile kalamıyorum spora gideyim diyetisyene gideyim falan diyip sıkı bi diyete girdim. 47-48 kiloya kadar çıktım ve hamile kaldım

ama tabi kusma vs derken 43 e geri dönmüştüm. Şimdi 52 kiloyum. Vücudum gerçekten taşımakta zorlanıyor sanırım bebişi. Aslında bebişten de ziyade memelerimi

aşırı büyüdüler sırtım felaket durumda
kuzum pregoyu dün inceledik gerçekten beğendiniz modeller arasındaydı. Ama sonra maxi cosi de karar kıldık en son