• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar iki gündür çok ciddi bir sırt ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafda daha fazla ne yapabilirim hiç bilmiyorum masa başı çalışıyorum arada kalkıp yürüyorum ayağa kalktığım oluyor ama ağrıyı geçiremiyorum
Magnezyum kullanmıyorsan alabilirsin belki. Doktoruna danışsan çok iyi olur. Birde pilates ve yürüyüş bi tık azalttı bnm ağrılarımı. Tavsiye ederm.

Magnezyum kullanmıyorsan alabilirsin belki. Doktoruna danışsan çok iyi olur. Birde pilates ve yürüyüş bi tık azalttı bnm ağrılarımı. Tavsiye ederm.
Kullanmıyorum canım d vitamini ve demiri bile yeni başladılar magnezyuma sıra gelemedi 🙄 iltihaplı romatizmam var oda mı etkliyor nedir anlayamadım

Stylo Paris Kadın Ve Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Queen Çok Fonksiyonel Termo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası, Leke Tutmaz, Su Geçirmez - Fiyatı, Yorumları pembeli olanın aynısıydi renk tip olarak. Diğeri gibiydi aynı içi de gözleri falan. Aynı bebek arabasına asacak aparatları falan vardı kuzum. Aynısını bulamadım maalesef hem instada hem de sitelerini aradım tarayicida ama.yok kapanmislar maalesef. Aynı bunlar gibiydi işte çok kullanışlı oluyor. Her göze bir şey koyuyorsun neyin nerde olduğunu biliyorsun rahatça kullanıyorsun canım. Bir sürü model var çeşit çeşit.. inşallah bulursun gönlüne göre bir şey ❤️😍
Ayy ugrastirdim senide sagol bakiyim artik sansima hangisi denk gelirse kullanislisini bulurum insallah 🤣
Ayy ne güzel bende onu alacağım galiba 😍😍
Gule gule kullan simdiden 🫠🌸🌸

Kızlar günaydın :) güzel bir gün olsun inşallah. Göğüs uçlarınız kaşınıyor mu acıyor mu durumlar nasıl .
Benim kaşıntı yok ama hassasiyet var regl olmadan önce oldugu gibi geçmiyor da üstelik hamileliği öğrendiğimden beri...
Tecrübeli anneler deneyimlerinize güvenerek bu beşik nasıl sizce ? Uzun süre kullanılır gibi hem anne yanında hem ayrı odasında gerekirse de istenilen yere taşınır tekerlekli fln .

Ben ahşap beşik aldım aynı böyle tekerlekli ama ancak kızımın odasında dekor olarak kaldı tekerlekleri olsada ha deyince bir yerden diğer odaya gitmiyor hantal. Park beşik aldık sonra daha kullanışlı oldu
Tecrübeleri annelere birkaç sorum olacak, benim gibi ilk kez anne olanlardan da bilgisi olan varsa elbette memnun olurum. 😊
1. Park yatak çok da pratik görünmedi bana, arabaya koyup tatile götürebilecek kadar ufak değil bence, çünkü bir de yatağı olacak, onu nasıl götürdünüz yanınızda seyehatlerde? Bir türlü kafama yatmadı, yoksa çok istiyorum bir park yatak. Bir de kumaş kalitesini sağlık açısından nasıl değerlendirmek lazım? Hep plastik türevleri barındırıyor…

2. Süt sağma makinelerinden hastane tipi kullanan/kiralayan oldu mu? Benim çevremde hep bunları kullandılar, koskoca makinalar…
Elektrikli mi manuel mi öneriyorsunuz?

3. Doğum yaptığınız hastanenin pediatrisine mi başvuracaksınız doğumdan sonra? Çocuk doktoru konusu da son ana kalsın hiç istemiyorum. Mesela aşılar için nereye götüreceğiz? Aile hekimliğinde tüm bu takipler var mı?

4. Doğumdan kısa bir süre sonra belki 2 hafta sonra bizim seyehat etme zorunluluğumuz olabilir, bunu tekrar düşünmeli miyim? Her ikimiz açısından da yerimizde ne kadar süre kalmamız en sağlıklısı olur?

Şiödiden çok teşekkür ederim! 🩵
1) biz ilk ahşap beşik aldık görüntü güzel ama kullanışlılık açısından park yatak daha iyi hele bizim gibi ailelerden uzakta olup gittiginiz yerde uzun vadeli yatılı kalacaksaniz kesinlikle park yatak diyorum
2) hiç sagacak kadar sütüm olmadı şükür 2 yıl emzirdim ama akmasada damlıyor cinstendi sütüm. Bu yüzden manuel aldım ama elimde kaldı. Gerek olursa sonradan alınabilir bence
3) bana doğum yaptığım hastanenin çocuk doktoru doğumdan 3 gün sonra kontrol vermişti öyle gitmiştik. Asi kartlarını da o zman vermişlerdi diye hatırlıyorum
4) bu biraz bebeğin ve sizin durumunuza bağlı şimdiden birşey düşünmek farazi olabilir. Ama bir sıkıntı olmazsa bebekler arabada uyumayı seviyor emip uyur yol boyunca inşallah...

Kızlar iki gündür çok ciddi bir sırt ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafda daha fazla ne yapabilirim hiç bilmiyorum masa başı çalışıyorum arada kalkıp yürüyorum ayağa kalktığım oluyor ama ağrıyı geçiremiyorum
Ben de inanılmaz sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj vs yapıyor ama bana mısın demiyor ağrı. Bugün nöbetçiyim magnezyum ve kalsiyumum iyice dibi görmüş. Muhtemelen ondan. Aslında takviye de kullanıyorum ama yetersiz demek ki. Doktoruma yazdım ikiye çıkardık bakalım magnezyumu

Kızlar biz sanırım tamamız💜💜 aldıklarımın fotosunu çektim veya görselini paylaştım fikir için.
Hepsi çok güzeller canım güle güle kullansın bebeğin sağlıkla 😍❤️
Ayy ugrastirdim senide sagol bakiyim artik sansima hangisi denk gelirse kullanislisini bulurum insallah 🤣

Gule gule kullan simdiden 🫠🌸🌸
Yok canım inan hiç uğraşmadim 2 dklık iş ne olacak. İnşallah bulursun gönlüne göre. Sadece link eklemeyi basarabildim mi emin değildim olmuş sanırım 🤣🤣❤️

O zaman ne olur ne olmaz çift alez ve yastık alezi alayım ben bunları bile bilmiyorum
İnşallah sütun güzel olur da derdin o olsun, pedli örtü falan serersin çarşaf altına, ben öyle yaptım son çare, yatmadan da muslin örtü aldım onu kestim dörde, kat kat yapıp göğsüme koyup yattım kurtuldum, onları yıkamak daha kolay oluyor, gündüz neyse de, yatak falan mahvolmasin ugrasilmaz o halde 😂

Hepsi çok güzeller canım güle güle kullansın bebeğin sağlıkla 😍❤️

Yok canım inan hiç uğraşmadim 2 dklık iş ne olacak. İnşallah bulursun gönlüne göre. Sadece link eklemeyi basarabildim mi emin değildim olmuş sanırım 🤣🤣❤️
Link göremedim ama markasi yaziyor ya ordan bakicam simdi 😊

Kızlar bu park yatak almayı düşünenler elelenin 6in1 i güzel duruyor bu park yataklar peki reflü yatağı olabiliyor mu bi tarafımı kaldırınca oluyor falan diyorlardı da oluyor mu acaba park yatak alanlar başka hani markaları aldı bir tane de yoyko gördüm

Çok teşekkür ederim ☺️
Elele madre olanı aldınız dimi? :) bende çok duydum bi de Elele 6in1 var onunla arasında kaldım bakalım ☺️
İnşallah memnun kalırsınız 😊
Canım merhaba bu 6in 1 park yatak reflü yatağı olabiliyor mu bilgin var mı bir de bu aşağıdaki görseldeki çok düz değil mi az eğimli olsa mükemmel olurdu bunları düşününce de kararsız kaldım 🥹
IMG_8861.webp

Stylo Paris Kadın Ve Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Queen Çok Fonksiyonel Termo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası, Leke Tutmaz, Su Geçirmez - Fiyatı, Yorumları pembeli olanın aynısıydi renk tip olarak. Diğeri gibiydi aynı içi de gözleri falan. Aynı bebek arabasına asacak aparatları falan vardı kuzum. Aynısını bulamadım maalesef hem instada hem de sitelerini aradım tarayicida ama.yok kapanmislar maalesef. Aynı bunlar gibiydi işte çok kullanışlı oluyor. Her göze bir şey koyuyorsun neyin nerde olduğunu biliyorsun rahatça kullanıyorsun canım. Bir sürü model var çeşit çeşit.. inşallah bulursun gönlüne göre bir şey ❤️😍
Ay buna bayıldım 💕

Kızlar biz sanırım tamamız💜💜 aldıklarımın fotosunu çektim veya görselini paylaştım fikir için.
Oyyy bunlar ne güzel ciciler ya en güzel alışveriş 💗💗 Ben henüz birşey almadım nereden başlayacağımı bilmiyorum 🤷‍♀️ yaz bebeği ne giyer onu da bilmiyorum 🤷‍♀️ ama bir yerden başlayacağım 😍

Ben de inanılmaz sırt ağrısı çekiyorum eşim masaj vs yapıyor ama bana mısın demiyor ağrı. Bugün nöbetçiyim magnezyum ve kalsiyumum iyice dibi görmüş. Muhtemelen ondan. Aslında takviye de kullanıyorum ama yetersiz demek ki. Doktoruma yazdım ikiye çıkardık bakalım magnezyumu
Sabah ilk işim değerlerime bakmak olsun o zaman bi bakayım ona göre olmadı bende başlarım

Back
X