Tecrübeleri annelere birkaç sorum olacak, benim gibi ilk kez anne olanlardan da bilgisi olan varsa elbette memnun olurum.

1. Park yatak çok da pratik görünmedi bana, arabaya koyup tatile götürebilecek kadar ufak değil bence, çünkü bir de yatağı olacak, onu nasıl götürdünüz yanınızda seyehatlerde? Bir türlü kafama yatmadı, yoksa çok istiyorum bir park yatak. Bir de kumaş kalitesini sağlık açısından nasıl değerlendirmek lazım? Hep plastik türevleri barındırıyor…
2. Süt sağma makinelerinden hastane tipi kullanan/kiralayan oldu mu? Benim çevremde hep bunları kullandılar, koskoca makinalar…
Elektrikli mi manuel mi öneriyorsunuz?
3. Doğum yaptığınız hastanenin pediatrisine mi başvuracaksınız doğumdan sonra? Çocuk doktoru konusu da son ana kalsın hiç istemiyorum. Mesela aşılar için nereye götüreceğiz? Aile hekimliğinde tüm bu takipler var mı?
4. Doğumdan kısa bir süre sonra belki 2 hafta sonra bizim seyehat etme zorunluluğumuz olabilir, bunu tekrar düşünmeli miyim? Her ikimiz açısından da yerimizde ne kadar süre kalmamız en sağlıklısı olur?
Şiödiden çok teşekkür ederim!