Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla tam net olarak kaçıncı haftada olduğumu bilmiyorum ama 5 e yakınım. Bende de gaz sorunu oluşmaya başladı. Normal demek ki

Merhaba, ben 2li 3 lü yaptırmayım doğrudan bunu yaptıracağım. Ben de Neo ile görüştüm. Araştırınca en güvenilir orası geldi bana

Bi buluştuğumuzu düşünsene
Merhabalar gençler, çekilin grubun nenesi geldi:) 42 yaşındayım ve 3.çocuğum olacak inşallah.23 ekim sat. Bugün dr kontrolüm var. Hepimize güzel ve kolay bir yolculuk diliyorum
Bacımmm!
40lar kulubu
Güzel haberleler gel

mrb bende daha önceki gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum aradan 1 yıl sonra aşılama ile hamile kaldım bende doktora durumumu söyledim bana da kansulandırıcı vermedi ama cevremde herkes bi zaararı yok kullan dediler hatta bazı doktrların you tubede videoları var kullanılması ile ilgili bende riske atmak istemediğim için kendim coraspirin aldım ama hergün kulllanmıyorum haftada iki defa alıyorum tekrar doktora gittiğimde yine soracam

Merhabalar gençler, çekilin grubun nenesi geldi:) 42 yaşındayım ve 3.çocuğum olacak inşallah.23 ekim sat. Bugün dr kontrolüm var. Hepimize güzel ve kolay bir yolculuk diliyorum
maşallah canım sağlıkla kucagına alırsın inş benimde yaşım var geç evlendik 37 yaşındayım benim ilk olacak inşallah

Kızlar lekelenme herkeste oluyor mu yoksa kiminde olup kiminde olmuyormu? Lekelenmesi olmayan varmı aramızda 20 30. Haftalık olan
Canım benim ilk gebeliğimde yerleşme kanaması oldu ilk hamile kaldığım zaman. 1 gün sadece. Onun dışında doğum zamanına kadar hiç olmadı. Bu gebeliğimde yerleşme kanaması bile olmadı. Şuan herhangi bir lekelenme falan da yok. Ama çok kişiden duyuyorum normaldir sanırım. Çok ağır ve ağrılı olmadıkça.
İlk hamileligimde 6 aylık olduğunda uygun görmüştü Dr um o zaman yaptırmıştım. İki dişim yan yana curumustu kanal tedavisi olmuştum. En uygun zamani Dr un bilir canım
kızlar bugün 5+3 acayıip gaz sıkıntısı yaşıyorum sürekli bi lavaboya git gel durumu var bulantı yok haftaya gidecem doktora bu kadar gaz olması normal mi
Bulantı bende de yok 6+6dan bildiriyorum. Ama bir siskinlik bir gaz hem midemde hem karnimda. İlkinde hiç böyle olmamıştım. Çok berbatim
Canım ben daha Dr a gitmedim herhangi bir ilaca da başlamadım. Sanırım direk gebelikten kaynaklı. Çok fenayım çok. Karnım şimdiden kocaman. Eşim bu kadar büyük olması normal mi diyor 54 kg bir bireyim yani kocaman karnım var şimdiden

Ben 6000 ilk oksapar vuruyorum vurduktan 3 sn sonra kalbim gümbür gümbür yerinden çıkacakmış gibi atıyor. Kızlar normal mi bu elimi ayağımı birbirine karıştırıyor

Avm güvenlik kapısından geçmiyorum. Güvenliğe yaklaşıp hamileyim diyeceğim. Güvenlik diyor ki anladım zaten, buyrun geçin. Çünkü abartısız 4-5 aylık gibi şiş karnım. Pantalon beli sıkıp acıtıyor. Dokununca acıyor. Üstüne yatamıyorum…

Bir arkadaşım da 3-6 ay arası yaptırmıştı canım

Yanlız değilsin canım bende öyleyim

Aynen öyle o kadar bariz belli ki hamile olduğum demeden anlayabilir karşıdaki insanlar bende yatamiyorum batıyor resmen.. ayniymisiz gerçekten ya. İlk işim bu şişkinliği sormak olacak Dr a çok rahatsız edici çünkü

ahahahaha hahahaha gazman çok iyiymiş. ya şekerim ben sindirimle ilgili o kadar sıkıntı çekiyorum ki 6 aylık hamile göbeğim var taş gibi. hani ben de çok isterim gaz çıkarabileyim rahatlayayım ama yok. hahahahaha 40 yıl düşünsem böyle bir şeyi isteyeceğimi düşünmezdim ama sana şu an özeniyorum hahahah

Kızlar 7+3 oldum galiba. 2 gündür midem bir enteresan. Bulantım yok esasen ama su bile içmek istemiyorum Masterchef reklamı görüyorum içim kötü oluyor, markete girdim girmemle çıkmam bir oldu yiyeceklere bakmaya koklamaya tahammül edemedim. Sütten yumurtadan neredeyse her şeyden tiksinme geldi mandalina yiyebiliyorum sadece biraz da zorla tost.

Ne bu normal mi çocuğa hiç yararlı bir şey gitmiyor zorlayıp su içiyorum yine de ama 3 litre içemiyorum çok zorlanıyorum.

İlk trimesterda annenin depolarından kullanıyor
bebek. Endişe etme.

İlk gebelikte devamlı kusuyordum. Kilo verdim. Ama dr sorun yok demişti.

Ay hani tablo olacaktı yok

ANNE ADI
SAT
KESE
KALP ATIŞI
TAHMİNİ CİNSİYET
BEBEĞİN İSMİ
Taranta babu 3414 Ekim5+16+411 Temmuz

Kızlar bakın ne diyeceğim bu platform çok uğraştırıcı diyorum ki bir kişi belirleyelim yöneti Olsun bir wp grubu kuralım isteyen istediği şeyi yazsın bilgi alsın burası çok uğraştırıyor insanı ne dersiniz olur diyenler numarasını özelden yazabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…