- 12 Temmuz 2006
- 55.554
- 213.211
- 52
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #1.981
Merhaba,
Ayy şu forumda en yürek ferahlatıcısın gerçekten kaçıncı teşekkürüm bilmiyorum iyi ki varsın !İlk trimesterda annenin depolarından kullanıyor
bebek. Endişe etme.
İlk gebelikte devamlı kusuyordum. Kilo verdim. Ama dr sorun yok demişti.
Valla harika fikirKızlar bakın ne diyeceğim bu platform çok uğraştırıcı diyorum ki bir kişi belirleyelim yöneti Olsun bir wp grubu kuralım isteyen istediği şeyi yazsın bilgi alsın burası çok uğraştırıyor insanıne dersiniz olur diyenler numarasını özelden yazabilir
Yasak, hatta arkadaş ceza almış sanırım yazdığından dolayı hesabı pasif şu anValla harika fikir
maşallah canım bugün tam olarak kac haftalıksınBende bugün kalp atışını duydum çok şükür
Ayy şu forumda en yürek ferahlatıcısın gerçekten kaçıncı teşekkürüm bilmiyorum iyi ki varsın !
Evet çevrem kullanınca şaşırdım ben dhaa önce boş gebeliğimde de kullanmıştım . Kıbrısta yaşıyorum türkiye gibi değil burası doktorlar hiç ilgilenmiyorlar baştan savma özelinde. Bahsediyorum. Doçent e gittim geçen hafta sordım gerek yok dedi kendi doktorumda gerk görmedi ama endişeliyim birde ikiz gebelik benimki . Sorarsanız doktorunza ne açıklama yapcak bana da dönün merak içerisindeyimmrb bende daha önceki gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum aradan 1 yıl sonra aşılama ile hamile kaldım bende doktora durumumu söyledim bana da kansulandırıcı vermedi ama cevremde herkes bi zaararı yok kullan dediler hatta bazı doktrların you tubede videoları var kullanılması ile ilgili bende riske atmak istemediğim için kendim coraspirin aldım ama hergün kulllanmıyorum haftada iki defa alıyorum tekrar doktora gittiğimde yine soracam
Malesef benimde kilom var ya . Birde daha önce boş gebelik yaşayınca korktu bir kat daha fazla okuyorum insanda acaba sorun olurmu kullanmadımdan zarar olurmu falanBana da test yapmadılar ama oksapar kullanıyorum. Coraspirin yerine ecopirin kullanıyorum coreaspirin midemi mahvetti. Genelde 2 ya da daha fazla düşüğü olanlara ya da kilosu olanlara test yapmadan iğneyi veriyor bazı doktorlar. Önlem amaçlı sadece. Bazı doktorlar aspirin bile vermek istemiyor. Bi kaç doktor gezdim benher ihtimale karşı kullanıyorum bu şekilde de olmazsa sorun başka bişeydir artık kısmet için rahat etmiyorsa senin de benim gibi başka doktorlarada görün. Çünkü düşüklerin hiç birinde net bir sebep yok maalesef .
Ay bu tam olarak benn gaz mı kasık sancısı mı bilmiyorum da kıvrandırıyor resmenKarın ağrısı bende de çık oluyorgaz sancısı gibi kasıklarıma da vuruyor . Özellikle akşam halim kalmıyor . Büyüyorlar belki ondan diyorum
Teşekkür ederim yorumun içinBenim de bir hafta boyunca bu lekelenmem devam etti Ben de daha embriyo'yu görmemiştim çok şükür bir hafta sonra lekelenmem durdu 6+1 de kalp atisi gördük. Progestan kullanıyorum hala.
şu an 7+1 im Allah'ıma çok şükür
Ayyy batlarimiz aynıMerhabalar gençler, çekilin grubun nenesi geldi:) 42 yaşındayım ve 3.çocuğum olacak inşallah.23 ekim sat. Bugün dr kontrolüm var. Hepimize güzel ve kolay bir yolculuk diliyorum
Yeni yoneticimiz Hayırlı olsunMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 04-07-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Bende aynıyım senle tek besin kaynağım peynirli tost ketçap salça salatalık fln meyve bile zor içim almıyor. 8+6 yım bugün. Benimki de 7. Haftalarda başladı. Öncesinde ne bulantım ne de tiksintim vardı. Şimdi düşüncesi bile mahvediyor beni yok olsun istiyorum o yemekler resmenKızlar 7+3 oldum galiba. 2 gündür midem bir enteresan. Bulantım yok esasen ama su bile içmek istemiyorum Masterchef reklamı görüyorum içim kötü oluyor, markete girdim girmemle çıkmam bir oldu yiyeceklere bakmaya koklamaya tahammül edemedim. Sütten yumurtadan neredeyse her şeyden tiksinme geldi mandalina yiyebiliyorum sadece biraz da zorla tost.
Ne bu normal mi çocuğa hiç yararlı bir şey gitmiyor zorlayıp su içiyorum yine de ama 3 litre içemiyorum çok zorlanıyorum.
Ben açıkçası kullanmak istemezdim ama eczacılardan tut en az 3-4 doktora sordum çok gerekli değil ama kullanabilirsin dedi hepsi. Eczacım da zararlı olmadığını söyledi kendisi de doğum yapmış bi kadın olduğundan ona güvendim açıkçası. Aspirinle iğne etkisi farklı olduğundan da devam edeceğim artık sonuna kadar inşallahMalesef benimde kilom var ya . Birde daha önce boş gebelik yaşayınca korktu bir kat daha fazla okuyorum insanda acaba sorun olurmu kullanmadımdan zarar olurmu falan