Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla harika fikir

Evet çevrem kullanınca şaşırdım ben dhaa önce boş gebeliğimde de kullanmıştım . Kıbrısta yaşıyorum türkiye gibi değil burası doktorlar hiç ilgilenmiyorlar baştan savma özelinde. Bahsediyorum. Doçent e gittim geçen hafta sordım gerek yok dedi kendi doktorumda gerk görmedi ama endişeliyim birde ikiz gebelik benimki . Sorarsanız doktorunza ne açıklama yapcak bana da dönün merak içerisindeyim

Malesef benimde kilom var ya . Birde daha önce boş gebelik yaşayınca korktu bir kat daha fazla okuyorum insanda acaba sorun olurmu kullanmadımdan zarar olurmu falan

Teşekkür ederim yorumun için banada lekelenme durur gibime geliyor bir kaç güne azaldı çünkü. İnşallah bizde kalp atışını duyarız

Merhabalar gençler, çekilin grubun nenesi geldi:) 42 yaşındayım ve 3.çocuğum olacak inşallah.23 ekim sat. Bugün dr kontrolüm var. Hepimize güzel ve kolay bir yolculuk diliyorum
Ayyy batlarimiz aynı doktordan çıkınca da yaz bakalım ne diyecek aynı haftadayiz

ben çok neo ile ilgili bilgi bulamadım fetal dna ile ilgili diğer sorduğum yer kendi dr um tanıtımını yapmış google da denk geldim şişli galen laboratuvarı
aklım karıştı biraz

Yeni yoneticimiz Hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğurur kucağımıza alırız bebislerimizi
Yas: 26
İlk çocuk
Sat: 29 Eylül
Kese: 5 haftalikken göründü 7mm
Kalp atışı: 6+1 de göründü
Tahmini cinsiyet: erkek hissediyorum :)
Tahmini doğum tarihi 13 temmuz

Bende aynıyım senle tek besin kaynağım peynirli tost ketçap salça salatalık fln meyve bile zor içim almıyor. 8+6 yım bugün. Benimki de 7. Haftalarda başladı. Öncesinde ne bulantım ne de tiksintim vardı. Şimdi düşüncesi bile mahvediyor beni yok olsun istiyorum o yemekler resmen Bana bide mide yanması eşlik ediyor. Geçmeyeceğini üzülerek söylemek istiyorum Ama herkes farklı tabi sende de farklı seyredebilir.

Malesef benimde kilom var ya . Birde daha önce boş gebelik yaşayınca korktu bir kat daha fazla okuyorum insanda acaba sorun olurmu kullanmadımdan zarar olurmu falan
Ben açıkçası kullanmak istemezdim ama eczacılardan tut en az 3-4 doktora sordum çok gerekli değil ama kullanabilirsin dedi hepsi. Eczacım da zararlı olmadığını söyledi kendisi de doğum yapmış bi kadın olduğundan ona güvendim açıkçası. Aspirinle iğne etkisi farklı olduğundan da devam edeceğim artık sonuna kadar inşallah fırsatın imkanın varsa başka bi doktordan daha tavsiye almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…