6 haftada kese görünür bebek azda olsa gözükür kalpde duyulur 1ihtimalSizce ilk hastane ziyaretimi ne zamana alsam
Bende öyle düşünüyodum ama eşim internetten araştırmış illa bi gidelim diyo değerler yükselmesi lazımmış baktıralım diyoGeçmiş olsun diyeyim. Bununla geçsin gitsin insçalışıyor musun ?
Migren de zorlayıcı. Tetikleyen bi şeyler mi var acaba ? Pek bilgim yok ama
Haftaya perşembe cuma iyi bence. 5+2, 5+3 olur. Kese karından da görülür.
Peki 6.haftaya kadar beklememin bana bi zararı olur mu acaba bu hafta da gitsem bile neye bakılacak ki6 haftada kese görünür bebek azda olsa gözükür kalpde duyulur 1ihtimal
Ayy bende araştırıyorum onuKızlar çatlak oluşmaması için hangi kremi kullanacaksınız?
Yok olmaz merak etme suan çok küçük annesi seninle aynı doğurucaz ben gittim bugün işte 2 hafta sonraya verdi günü benden baz alPeki 6.haftaya kadar beklememin bana bi zararı olur mu acaba bu hafta da gitsem bile neye bakılacak ki
Çatlak oluşmaması maalesef kremlerle mümkün olan bişey değil çatlağı sizin önleminiz max %30 oranında önlüyo kalan 70lik kısım genetik ve karın büyüklüğüyle alakalı ilk çocuğumda vazelinler nemlendiriciler bitkisel yağlar neler denedim yine de çatlaklar oldu ikinci çocuğumda el kremi bile sürmedim taş gibi eski çatlağa ek tek bi çatlağım yok ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçilmiyoKızlar çatlak oluşmaması için hangi kremi kullanacaksınız?
İlk gebelikte 7+0da gidip hepsini birden görmüştüm. Bunda 5+3te gittim. Amacım kese görmekten ziyade, rahim içinde mi tutundu. Dış gebelik var mı bunu görmekti.Bende öyle düşünüyodum ama eşim internetten araştırmış illa bi gidelim diyo değerler yükselmesi lazımmış baktıralım diyobende biraz daha büyüsün de gittiğimize değsin bari keseyi görelim istiyorum geç gitmenin bi tehlikesi var mı acaba
İlkinde bir şey kullanmadım. Hiç çatlağım da olmadı.Kızlar çatlak oluşmaması için hangi kremi kullanacaksınız?
Bende sendenim kiloluyum ultrasonla görmek zor oluyor bol su iç idrara sıkışık gel öyle görürüz diyordu özeldeki doktorum ama 7+3 te devletteki doktor direkt gördü keseyi bebeği kalp atışınıBugün kontrolden geliyorum tam 6+0 günlüğüm karından bişi göremedi kiloluyum epeyce göbeğim var vajinal baktı keseyi gördü yolu saç oluşmuş dedi ama ben göremedim haftasıyla uyumlu hiçbi sıkıntı yok dedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi aslında çok rahatladım ama altı haftalık bebiş görünmesi lazımdı birazcık sanki gibi yine böle stresle geçecek bir hafta beni bekliyor aspirin başla dedi kalbini duyuncada iğneye başlıcam dedi kürtajım oldu bilere tedbir alalım dedi yinede çok şükürrr
Duştan sonra ıslakken okaliptüs yağı sürüyorum ben badem yağı ve limon yağıda eklemeyi düşünüyorum içine . Bu şekilde çok iyi nemlendiriyor esnemelerde de çatlamaz diye düşünüyorum da bakalım göreceğizKızlar çatlak oluşmaması için hangi kremi kullanacaksınız?
Evet doğru ilk gebelikte kullandım ama ismini hatırlamıyorum iyi bi krem oldugunu hatırlıyorum sadece ama 8 aya kadar çatlak olmadı 9.ayda ne yazık ki çatladım çok aşırı değil ama yinede çatladımÇatlak oluşmaması maalesef kremlerle mümkün olan bişey değil çatlağı sizin önleminiz max %30 oranında önlüyo kalan 70lik kısım genetik ve karın büyüklüğüyle alakalı ilk çocuğumda vazelinler nemlendiriciler bitkisel yağlar neler denedim yine de çatlaklar oldu ikinci çocuğumda el kremi bile sürmedim taş gibi eski çatlağa ek tek bi çatlağım yok ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçilmiyo
Ay evet ne yazık ki annemin çatlağı var oldukça yoğun işte o yoğun çatlağı ben kendimde istemiyorum en azından belki aşırı çatlağı önlerim diye bu gebelikte de bişeyler kullanmak istiyorumİlkinde bir şey kullanmadım. Hiç çatlağım da olmadı.
Bana kalırsa bu şeyler genetikle ilgili. Yani yapınız ona müsaitse, misal annenizde çatlak olsuysa, muhtemelen sizde de olacak. Kremler siddeti azaltır sadece.
Duştan sonra ıslakken okaliptüs yağı sürüyorum ben badem yağı ve limon yağıda eklemeyi düşünüyorum içine . Bu şekilde çok iyi nemlendiriyor esnemelerde de çatlamaz diye düşünüyorum da bakalım göreceğiz
Sen önlemini alıcan ama yine de olursa üzülme sakın biz bu dünyadan ayrılınca evlatlarımızı bu dünyaya imzamız olarak bırakıyoruz onlar bizim içimizde ki dünyalarından ayrılırken bize imza bırakıyolarEvet doğru ilk gebelikte kullandım ama ismini hatırlamıyorum iyi bi krem oldugunu hatırlıyorum sadece ama 8 aya kadar çatlak olmadı 9.ayda ne yazık ki çatladım çok aşırı değil ama yinede çatladımen azından aşırı çatlamasını önlemeye çalışırım diye kullanmak istiyorum bakalım
Ben coraspin alıyorum akşamları 100 lükkızlar aranızda spririn coraspirin kullanan varmı benim bir boş gebelikten kürtajım var yaşım 37 dr gerek duymamıştı ama kimiside yaştan dolayıda kullan diyor
Ahaha yaa harikasınSen önlemini alıcan ama yine de olursa üzülme sakın biz bu dünyadan ayrılınca evlatlarımızı bu dünyaya imzamız olarak bırakıyoruz onlar bizim içimizde ki dünyalarından ayrılırken bize imza bırakıyolarhem önceden anne ben nerden çıktım diye sorunca çatlakları gösteriyodum buralardan diye
Annelik vermek demek çok fazla fedakarlık demek sevgini kalbini uykunu saçlarını kaşlarınıAhaha yaa harikasınbenim sezaryen doğum ya direkt kesi izim var orayı gösteririm doktor kesti böyle doğdunuz diye düşünüyorum
Ahh annelik ya her anlamda fedakarlık yani çok başka bişey gerçekten
Aa kirpikler mi o kadar oluyo muAnnelik vermek demek çok fazla fedakarlık demek sevgini kalbini uykunu saçlarını kaşlarınımesela ben o kadar fedakarım ki kirpiklerimi bile verdim bakalım bu sıpa nelerimi alacak
Düşük olmasını engellediğini biliyorum canım bende bende günde bir kukanıyorum oksapar 6000 vuruyorum bebeğe giden kan pıhtılaşmasını engellemek için günde 6000 oksapar 100 mg progestan kullanıyorum valla ne diyim kizlar uçunda evladım olmasa vurulmam ilk başlar çok iyi idi hevesli hevesli vuruyordum şimdi çok acıyor hatta öyleki sürekli vurmaktan iğne girmiyor bazı yerlere ama herşey bebeklerimiz için diyip devam ediyoruzKızlar bana doğuma kadar her gün 1 vurulmak üzere oksapar iğne verdi bugün ilk defa vurdum göbekten. Kanama falan yapar mı bu iğne? Transfer öncesinden beri ecopirin içiyordum geçen hafta bir iki damla kanamam olunca sakın içme dedi bıraktırdı şimdi de bu iğneyi verdi hem de 6000 lik