Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana hiçbir test yapılmadan verildi bu iğne ben ona şaşırdım size de pıhtı için tahlil yapmadan direkt mi verdiler böyle? Ben de 100 mg progestan vuruluyorum bugünden itibaren 50 mg indirdi kanda progesteron değerim 24 ve 5+5 gebeyim.

Yok kuzum benimki tüp bebek

Kızlar bide bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım aşırı vardı ama 2 gündür sanki yok oldu normal herhalde bu değil mi? (5+5)

Ay çok sevindim sağlıkla ilerlesin insallah

Ben femometer diye bir uygulama kullanıyorum. Pek bir öneri vs yok ama bebeği gün gün gösteriyor bir de tıkladığında gelişimleri görebiliyorsun o anlamda memnun kaldım.

Negüzel duymuşsun bende bir haftayı nasıl geçiricem diye düşünüyorum henüz bebeği göremedim haftaya kalp ayısına çağırdı ins bir aksilik olmaz yoksa kalbim dayanmicak bu strese 3. Bebişim ama çok daha heyecanlı ve korku içindeyim sanırım yaşanmışlıklar arttıkça duygular daha yoğunlaşıyor hakkımızda en güzeli nasip olsun insallah

Kızlar bide bişey sormak istiyorum benim kasık ağrım aşırı vardı ama 2 gündür sanki yok oldu normal herhalde bu değil mi? (5+5)
Benim de aynı olunca niye oldu olmayınca niye olmadı diyorum iki gün olmuyo sonra tekrar başlıyor ben bir şey olcağını sanmıyorum stabil değildir bence

Bende günde 1 paketle hamile kaldım 1 haftaya kadar günde bı dal içtim hep ama içince acayip bı vicdan azabı çektim daha oluşmaya çalışan ciğerlerine duman gittigini düşündüm eşimden son kez bı dal istedim bu son diye onu bı güzel içtim sigarayla veda eder gibi uzun süre seni elime almayacagim ben anneyim ilk fedakarlığım bu olsun dedim sondurdukten sonra Allah'a çok dua ettim Allah'ım bebeğime zarar vermeme izin verme diye sonra ertesi gün her kokan sigara beni acayip ogurttu çok fazla mide bulantısı yaşadım eşimden bı kez çekeyim dedim bulantidan ölüyordum sonra bidaha da içmedim hamilelerin duası kabul oluyo sizde içten samimi bı sekilde Allah'a yalvarin

Kızlar,
Sizde akıntı var mı yarın 8. Haftam olacak ama bende hiç akıntı olmuyor. Göğüslerim de bir şişti durdu sanki inmiş gibi geliyor birde ağrı yok hiç. İnsan ne kadar tedirgin oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…