Bende de şidettli olmasa da azıcık yorulduğumda gemen oluyor kasık bel ağrıları. Gazdan da olabilir kabızlı da var. Bir doktordan dinlemiştim normal diyordu
Ben bugün temizlik yaptım ve şu an yoğun bi kasık ağrım var. Zaten gün içinde ara ara oluyordu ama şimdi fazlaca oldu uzanıyorum. İnşallah geçer. İlk hamileliğimde hiç ağrım olmamıştı. Her hamilelik ne kadar farklı birbirinden
Benim inanılmaz bel ağrım ve kasık ağrım var gece uykumdan uyanıyorum belimin ağrısından. Sanki içerden cayır cayır yanıyor öyle bir ağrı masaj yapılsa da geçmiyor
Merhaba bayanlar 5 haftalik gebe olarak aranizdayim. 3. Çocuğum elhamdülillah. Uzun zamandır topiği takip ediyorum artık yazayım dedim. 2 hafta sonra doktora gideceğim kalp atışlarını duyabilmek için. Umarım keyifli bir şekilde hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız. Ve mide bulantilarim daha başlamadi. Diğerlerinde 5-6 haftada olmuştu. Ama bunda kendimi daha iyi hissediyorum bakalım bunda nasıl olacak. Yoğun göğüs ağrım ve ara ara kasik bel ağrılarım var.
İnşallah. Hep bi negatif düşüncede olmak istemiyorum ama korkuyorum biraz da. 1 haftadir lekelenmem durmadı simdi yine geldi İnşallah güzel haberler olur
Eşim yarın gidelim diyor yoksa cuma günüydü randevum değiştirip yarına aldım büyük ihtimalle sadece kese gözükecektir hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İnşallah. Hep bi negatif düşüncede olmak istemiyorum ama korkuyorum biraz da. 1 haftadir lekelenmem durmadı simdi yine geldi İnşallah güzel haberler olur
Allahın izimiyle olumsuz birşey yoktur içini ferah tut ben kızımda sürekli lekelenmem oluyurdu doğuma kadar diyim çok şükür sağlıkla doğdu kızım şimdi 10 yaşında Allahın izniyle sizinde sıkıntısız sorunsuz alıcaksınız kucağınıza
Allahın izimiyle olumsuz birşey yoktur içini ferah tut ben kızımda sürekli lekelenmem oluyurdu doğuma kadar diyim çok şükür sağlıkla doğdu kızım şimdi 10 yaşında Allahın izniyle sizinde sıkıntısız sorunsuz alıcaksınız kucağınıza