Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Crl ne ben buralara yeni düştüm de bilmiyorum o kadar benim ilk gebeliğim ve kadın doğumda ilk kontrolümdü. Karnımdan baktı keseyi göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü. Siyah bi nokta gösterdi bana da işte bu diye herhalde içinde bebek de vardır cuma kontrole çağırdı bakalım o zaman ne diyecek sonucu yazarım. Sizin bi sonraki muayeneniz ne zaman?

Merhaba kızlar SAT 11 Ekim 15 Kasım da beta 387 çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimizin sağlıklı geçen gebelik ve bebiş nasip olur
Merhaba benim de sat 10 ekim yakınız sizinle. 13 kasımda betam 846 çıkmıştı. Bu beta muhabbeti kafamı karıştırıyor hemen hemen aynıysa gebeliğimiz betalarımız arasındaki fark neyden kaynaklıdır acaba? Bilginiz var mı?

Kese içindeki bebeğin baş popo mesafesi. Bebeğin boyu yani

İkiniz de farklı bir insan olmanızdan kaynaklı. Bu soru şeye benziyor ikimizde insanız ve cinsiyetimiz aynı ama burnumuz neden farklı demek gibi

Kızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .

Aaa hayırlı olsunn Olsun sağlıkla hayırla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…