- 21 Mayıs 2014
- 4.187
- 3.089
Maşallah canım kaç haftalık bebişben bugün gittim muayeneye keseyi gördük kalp atışı için sonra tekrar gideceğim :)
Merhaba kızlar bu tersler ne için bilgi verimisiniz
5+6 canım :)Maşallah canım kaç haftalık bebiş
hadi inşallah hayırlısıyla görürsün canım :)Ben de randevu saatimi bekliyorum kese için geldim
Crl neMerhabalar ben de 5+1’dim dün :) doktora gittiğinizde bebeği gördünüz mü acaba crl ölçümü yapıldı mı? Bu haftalarda genelde görünmüyor diyorlar ama. Ben de cuma günü doktora gittim kese haftasına göre ilerideydi ama bebek sanki çok küçük geldi o nedenle çok korkuyorum size danışmak istedim
MerhabaMerhaba kızlarSAT 11 Ekim 15 Kasım da beta 387 çıktı yarın doktor randevum var inşallah hepimizin sağlıklı geçen gebelik ve bebiş nasip olur
Canım 2 tane kalp durması sebebiyle kaybım var bu testte pıhtılaşma testi trambofoli paneli diye geçiyor genetik kısmında yaptırılıyorMerhaba kızlar bu tersler ne için bilgi verimisiniz
Normal sanırım ben de bugün itibariyle 5+4 üm. Yaklaşık 2 haftadır var kasık ağrılarım 2 doktora da söyledim üstünde bile durmadılarBenim gün içerisinde ara ara vuran kasık sancım var normal mi? 5. Haftam
İnşallah hayırlısıyla görürsünüzBen de randevu saatimi bekliyorum kese için geldim
Kese içindeki bebeğin baş popo mesafesi. Bebeğin boyu yaniCrl neben buralara yeni düştüm de bilmiyorum o kadar benim ilk gebeliğim ve kadın doğumda ilk kontrolümdü. Karnımdan baktı keseyi göremedi vajinal muayene yaptı orda gördü. Siyah bi nokta gösterdi bana da işte bu diye herhalde içinde bebek de vardır cuma kontrole çağırdı bakalım o zaman ne diyecek sonucu yazarım. Sizin bi sonraki muayeneniz ne zaman?
GünaydınnGünaydın
Topiği ben açıyorum.
O ogretmennnhaniiimm1
hayatbeninedenyoruyosun
Bugün randevusu olan arkadaşlar, ins hep güzel haber alır. Biz de heyecanla bekliyoruz.
TeşekkürlerKese içindeki bebeğin baş popo mesafesi. Bebeğin boyu yani
Ben ne öğrendiysem, kadınlar kulübündenTeşekkürlerböyle böyle öğrenicez bir şeyleri
İkiniz de farklı bir insan olmanızdan kaynaklı. Bu soru şeye benziyor ikimizde insanız ve cinsiyetimiz aynı ama burnumuz neden farklı demek gibiMerhababenim de sat 10 ekim yakınız sizinle. 13 kasımda betam 846 çıkmıştı. Bu beta muhabbeti kafamı karıştırıyor hemen hemen aynıysa gebeliğimiz betalarımız arasındaki fark neyden kaynaklıdır acaba? Bilginiz var mı?
Insallah sorunsuz bir sekilde keyifle gececekGünaydınn
Saat 3 te randevum bende heycanla bekliyorum hadi bakalım
Aaa hayırlı olsunnKızlar çıktım kontrolden iki kese göründü. İkiz .şoku atlatamadım hala. İkisinde de kalp atımı başlamış. Haftaya 6+4’te salı günü tekrar gideceğiz. Sonrada normal kadın Doğumdan devam edebilirsiniz dedi doktor. Beta gerçekten her gebelikte farklı. Bizim artış 2 kattı ilk transferin 10. Günü 245 çıktı. Sonra 466 gibi bir değer. İkisinin de tutabileceğine ihtimal vermemiştim. Çünkü ikizde hep değerler yüksek olur gibi bir bilgi vardı . Hepinizin hayırlı sonuçları olur inşallah .