- 8 Ağustos 2011
- 11.384
- 7.179
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.561
Benim de uykum var. Sanki ilk trimester a döndüm.Günaydın kızlar
Her şeyi çözdüm uyku olayını çözemedim. Uykum var sürekli. Kafamı biraz yatay koyayım uyuyorum.Dün gece oğlumu uyuttum saat 20.30 gibi onla uyudum vücut uykuya ihtiyaç duyuyor demek ki
Benim de uykum var. Sanki ilk trimester a döndüm.
Şimdi uyuduğumuz yanımıza kârAh ben de aynı şeyi düşündüm. Bu ilk trimesterda olmuyor muydu sadece diye. Artık ne yapalım uyuyabildigim kadar uyucam
Yaa çok geçmiş olsun canım umarım iyidir oğlun yeni yeni okuyorum mesajlarıİnfluenza pozitifmis benim bebee ben ne olacağım dedim belirtiler artinca bı acile gelirsin yapacak birsey yok şimdilik dedi
Al benden de o kadar geceleri yatarken bir anda o kramplar diz arkasından bi tutuyor resmen eşime bağırıyorum koptu bacağım diyorum hahahBenim de bacağa giriyor, Allah'ım bı feryat figan gece mece komşular duyuyorsa adımız çıkacak bı günuyandırıp masaj yaptırıyorum açılmıyor bı süre acayip sıkıntılı kopacak sanki
Bende gece güzel uyurum hahaGünaydın kızlar
Her şeyi çözdüm uyku olayını çözemedim. Uykum var sürekli. Kafamı biraz yatay koyayım uyuyorum.Dün gece oğlumu uyuttum saat 20.30 gibi onla uyudum vücut uykuya ihtiyaç duyuyor demek ki
Yaa çok geçmiş olsun canım umarım iyidir oğlun yeni yeni okuyorum mesajları
Eğer ki devam ediyorsa dikkat et eşim de iki hafta önce kapmıştı evde sürekli kızımla maskeyle dolaştık ayrı odalarda uyuduk süreci biz kapmadan atlattık şükür
Al benden de o kadar geceleri yatarken bir anda o kramplar diz arkasından bi tutuyor resmen eşime bağırıyorum koptu bacağım diyorum hahahonu tarifş yok gerçekten inanılmaz
Benimde gözüm dönmüş 3 kutu dondurma aldım eve gidince yerim hepsinden azar azar diye iş çıkışı eve gittim yemek yedim koltukta uyuyakalmisimŞiiiiişt! Yaklaşın. Size bi şey diyicem
Ben dün gece dondurma yedim. Bi de bir iki tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması.
Bir hafta daha dişimi sıkıcam. O zaman da domatesli makarna yiyicem
Ben iki gebeliğimde de 20 lerden sonra almaya başladım kilo hatta artıya geçmiş olsam da usun süre aynı kiloda ilerledim azar azar aldım yani kilolarımın %70 ini son trimestırda aldım ben ilk gebeliğimde 10 ikincide 7 kilo almıştım bakalım bunda kaç alacağım. Çok dikkat ettiğim söylenemez şimdilik + 2 gibiyim onu da son zamanlarda aldım.Oyy çok geçmiş olsun kız geçenlerde daha griptin sen. Evde çocuk olunca hastalık da çok geliyor demek umarım bu defa yakalanmazsın
Tecrübeli anneler ya, son 3 ayda kaç kilo alınıyor ben de dün düşün düşün uyuyamadım. Neredeyse 8 kilo almışım, hedef kiloma 4 kaldı yani her ay 1,5 kilo ancak alabilirim demek. Bazı topiklerde okudum son 3 ay 9-10 kilo alınıyormuşlütfen bu konuda akıl verin ya hangi ayda kaç kilo alınır hiçbir yerde bilgi bulamıyorum...
Geçmiş olsun canım ped mi kullansan bu dönem? Bir de kızlar kegel egzersizi ihmal etmeyin ya çok önemli idrar kaçırma konusunda doğum sonrası da faydasını göreceksiniz.
rdrsn benim huydaşım ben de takıntı yaptım şu anda da salacak değilim hedef kiloma 4 kilom kaldı ve önümde 3 ay var ayy
Benimde baldirlarima pazar günü yataktan kalkamadım çok kötü bir acıKızlar ayağıma sürekli kramp giriyor başına gelen oluyor mu
Doktora gitmelisin ve bu durumu söylemelisin. Ben olsam randevu tarihimi beklemez hemen giderdimKızlar ya bu bebiş niye hareket etmiyor benim 3-4 günde bir bariz belli şekilde bir kaç dk ediyor sonra kabuğuna çekiliyor fetal dopplerle kontrol ediyorum o derece oda olmasa pskolojim bozulacak bir şey oldu diye resmen 24+5 şuan normal mi?
boğmaca da eklendi içeriğine. Burda yaptıran arkadaşlar oldu ben de yaptıracağımGüzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
Ayyyy biz bu gurupta 3-4 ay sonra bebişlerimizi mi paylaşıcaz :) minnoş kıyafetleriyleHele bakın güzel teyzeleri
Ben oğluşuma yeni ciciler aldım ilk kıyafetleri bunlargelip gidip bakıyorum sürekli
Bunlar bile büyük gelir sanırım küçücük olacaklar
Ben 28.deyim kac gündür resmen zapdetemedim:) dün sakinki 20 haftalık hamileyim gibi çok azdı hareketleri ruh halinize iyi olmanıza dinlenmenize de baglı yani bende öyle oluyorKızlar ya bu bebiş niye hareket etmiyor benim 3-4 günde bir bariz belli şekilde bir kaç dk ediyor sonra kabuğuna çekiliyor fetal dopplerle kontrol ediyorum o derece oda olmasa pskolojim bozulacak bir şey oldu diye resmen 24+5 şuan normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?