- 21 Ekim 2024
- 1.101
- 1.424
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.521
Çok geçmiş olsunnnn inş sana bulaşmazİnfluenza pozitifmis benim bebee ben ne olacağım dedim belirtiler artinca bı acile gelirsin yapacak birsey yok şimdilik dedi
Ben hangi ayda kaç kilo aldım hatırlamıyorum ama çoğunu son trimesterda aldım.Tecrübeli anneler ya, son 3 ayda kaç kilo alınıyor ben de dün düşün düşün uyuyamadım. Neredeyse 8 kilo almışım, hedef kiloma 4 kaldı yani her ay 1,5 kilo ancak alabilirim demek. Bazı topiklerde okudum son 3 ay 9-10 kilo alınıyormuşlütfen bu konuda akıl verin ya hangi ayda kaç kilo alınır hiçbir yerde bilgi bulamıyorum...
Bu çok doğru. Hergün yemeyince bile fark ediyor. Gözüm korktu kızlar bayramda aldıgım 1 kilo gitti ama bundan sonra kilo alırsam üzülürüm dikkat etmeye çalışıyorum ve bol suTekrar söylüyor gibi oluyorum ama şekeri, patates, pirinci, unlu mamülleri kesin. Fazla kilo almadığınızı göreceksiniz
Aa kilo mu verdinBu çok doğru. Hergün yemeyince bile fark ediyor. Gözüm korktu kızlar bayramda aldıgım 1 kilo gitti ama bundan sonra kilo alırsam üzülürüm dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su
Benim bu tatlı kaçamaklarını bırakmam lazım anladımŞiiiiişt! Yaklaşın. Size bi şey diyicem
Ben dün gece dondurma yedim. Bi de bir iki tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması.
Bir hafta daha dişimi sıkıcam. O zaman da domatesli makarna yiyicem
Bu çok doğru. Hergün yemeyince bile fark ediyor. Gözüm korktu kızlar bayramda aldıgım 1 kilo gitti ama bundan sonra kilo alırsam üzülürüm dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su
Kanıtlandı ama maalesef hala içen ve içenilirsin diyen doktorlar var. Çok yakın arkadaşım bursa da acıbademe gidiyordu gebeliğinde. Doktoru sigara başka çocuk başka şey içebilirsin dedi. Kendim duymasam kız uyduruyor derdim. Gebeliği bpyunca da içti maalesef80 lere kadar hamile kadınlar sigara vs iciyormus 80 lerden sonra kanıtlanmış bebeğe zarar verdiği bende gecenlerde okumuştum
O zaten mecbur.Benim bu tatlı kaçamaklarını bırakmam lazım anladım
Toparlıycaz inşallahEt et son üç ayda haftalik yarım kilo alınıyor en az dikkat etmezsek işimiz yaş
İvettttt bayramda ki ödemlerim gitti muhtemelenAa kilo mu verdin
Lady sen iyi diyet nasıl gidiyor listen aşırı sınırlıydıO zaten mecbur.
Hem istediğimi yiyeyim hem kilo almayayım olmuyor. Kısıtlı gün. Dişimizi sıkıcaz.
Dün akşam açtığım gediği saymazsan iyi gidiyorLady sen iyi diyet nasıl gidiyor listen aşırı sınırlıydı
Enazından kendini dizginliyorsun maşallah bundan sonrası da evet bakalım nasıl ilerliycez görücezzDün akşam açtığım gediği saymazsan iyi gidiyor
Şaka bi yana, diyet yapmaya başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım. Ben almıyorum ama bebek güzel kilo alıyor.
Onun göbeği hala önden gidiyor.
Bakalım, diyet asıl bu üç ay ise yarayacak mı…
Eyüp EkiciMerhaba sevgili anneler ya ankara'da detaylı ultrasın iki hoca arasında kalakaldım Eyüp Ekici, Hüseyin Dumanlı, bu kararsızlık beni bitirecek, yok mu beni yönlendirebilecek birileri yalvarırımm
Rekorumu kırdın bacım tebrik ediyorum 13le ikincilikte yerimi aldım27+0 dayız ve +14 kg ile yol devam ediyorgeçen kilolar konuşulmuş o zaman bakamamıştım sanırım en yüksek kg bende
Kızlar ayağıma sürekli kramp giriyor başına gelen oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?