Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ben hangi ayda kaç kilo aldım hatırlamıyorum ama çoğunu son trimesterda aldım. pirelideve nin dediği de doğru. Yemesen de şişiyorsun.

O yaz çok sıcaktı, müthiş bi ödem olmuştu bende. Yüzün gözüm ellerim öyle sisti ki gören sana ne oldu diyordu

Dedim ya yaklaşık 20 kg aldım. Ama doğumdan sonra hiçbir diyet yapmadığım halde, kızım 6 aylıkken üstümde bunun sadece 3 kg ı kalmıştı. Hamilelil kilosu geldiği gibi uçtu gitti.

Kalan 3 kg verip sıkılaşmak için de 4 ay spora gittim. Hayatımda o kadar fit ve kaslı old bi dönem olmamıştı.

Tekrar söylüyor gibi oluyorum ama şekeri, patates, pirinci, unlu mamülleri kesin. Fazla kilo almadığınızı göreceksiniz.

Tekrar söylüyor gibi oluyorum ama şekeri, patates, pirinci, unlu mamülleri kesin. Fazla kilo almadığınızı göreceksiniz
Bu çok doğru. Hergün yemeyince bile fark ediyor. Gözüm korktu kızlar bayramda aldıgım 1 kilo gitti ama bundan sonra kilo alırsam üzülürüm dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su

Kız evde olan bebeyle kalsa biz hasta olmazyiz şükür çocuk öyle zırt port hasta olan bı çocuk değil, yer içer, yemek ayırmaz falan da benim on yaşında bı görümcem var sağolsun okula da gidiyor malum ayın iki haftası hasta iki haftası hastalık başlangıcı ya da birisiyle geçirir, bayramda da hastalığına denk geldik uzak dur destekte dinletemedik, ne diyelim çocuğa ondan da bize zıpladı, eşim hastalandi ben hastalandım tam iyileşecek gibiydim bikac gün geçti çocuğa geldi kv. Kp. Kaynım hepsi sürünuyor şu anda

Kiloya gelince de son ayda haftalık yarım kilo kadar alınıyor, dikkat etsen iyi olur ben 80 olmuşum ya bugün tartildim da, başından bu güne on kilo aldım, artık tutacağız bı şekilde, oglumda 75te doğurmuştum Taranta

Bu çok doğru. Hergün yemeyince bile fark ediyor. Gözüm korktu kızlar bayramda aldıgım 1 kilo gitti ama bundan sonra kilo alırsam üzülürüm dikkat etmeye çalışıyorum ve bol su

Et et son üç ayda haftalik yarım kilo alınıyor en az dikkat etmezsek işimiz yaş

80 lere kadar hamile kadınlar sigara vs iciyormus 80 lerden sonra kanıtlanmış bebeğe zarar verdiği bende gecenlerde okumuştum
Kanıtlandı ama maalesef hala içen ve içenilirsin diyen doktorlar var. Çok yakın arkadaşım bursa da acıbademe gidiyordu gebeliğinde. Doktoru sigara başka çocuk başka şey içebilirsin dedi. Kendim duymasam kız uyduruyor derdim. Gebeliği bpyunca da içti maalesef insanların bu umursamazlığı çok içler acısı

Lady sen iyi diyet nasıl gidiyor listen aşırı sınırlıydı
Dün akşam açtığım gediği saymazsan iyi gidiyor

Şaka bi yana, diyet yapmaya başladığımdan beri hiç kaçamak yapmadım. Ben almıyorum ama bebek güzel kilo alıyor.
Onun göbeği hala önden gidiyor.

Bakalım, diyet asıl bu üç ay ise yarayacak mı…

Enazından kendini dizginliyorsun maşallah bundan sonrası da evet bakalım nasıl ilerliycez görücezz

Kızlar ayağıma sürekli kramp giriyor başına gelen oluyor mu

Benim de bacağa giriyor, Allah'ım bı feryat figan gece mece komşular duyuyorsa adımız çıkacak bı gün uyandırıp masaj yaptırıyorum açılmıyor bı süre acayip sıkıntılı kopacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…