- 8 Kasım 2024
- 617
- 1.376
- 28
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.581
Ya evlat tabiki annesinden başka kime gider ne yapar eşin olsaydı durum farklı olurdu tabiŞükür akşamdan beri ateş mates kalmadi iyi gibi, zaten bilmeden hep kucağımda oturdu sarıldık uzandık geçen gecmistir de ben ondan önce geçirmiştim geçen hafta, bakalım tekrar gelmeZ inşallah, çok sagolasinn
Kız çok pis bı acı ya kopacak sanki damar atıyor geriliyor birşey oluyor öff yani
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimŞükür akşamdan beri ateş mates kalmadi iyi gibi, zaten bilmeden hep kucağımda oturdu sarıldık uzandık geçen gecmistir de ben ondan önce geçirmiştim geçen hafta, bakalım tekrar gelmeZ inşallah, çok sagolasinn
Kız çok pis bı acı ya kopacak sanki damar atıyor geriliyor birşey oluyor öff yani
Evet evet artık o aşamalara geçeceğizAyyyy biz bu gurupta 3-4 ay sonra bebişlerimizi mi paylaşıcaz :) minnoş kıyafetleriyle
Ya evlat tabiki annesinden başka kime gider ne yapar eşin olsaydı durum farklı olurdu tabi
Ama sen bir kere geçirmişsin zaten bir daha olacağını sanmıyorum çocuklarda tekrarlanma çok gördüm influenza
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah
Çok teşekkür ederim eski mesajları okuyamamıştım. Hemşire suan ilk yaptığım kişi sen oldun diyince gerildimboğmaca da eklendi içeriğine. Burda yaptıran arkadaşlar oldu ben de yaptıracağım
Bende dikkat etmeye çalıştıkça daha da alıyorum ya . 64 kilo ile hamile kaldım suan 71imGünaydın hanımlar
önceki gebeliğimde gebelik şekeri çıkınca diyet uyguladım son trimesterda sadece 2 kilo aldım onu da ben değil bebek aldı, bebeğin kilosu 2 kg arttı:) hiç ödemim falan da olmamıştı toplamda 11 kilo ile doğuma gitmiştim. bence dikkat ederseniz almazsınız ama dikkat etmek çok çok zor malesef iştahlar inanılmaz açılıyor
Evet boğmaca vakaları arttığı için tetanoz aşılarına boğmaca eklenmiş. Ben geçen sene teyenoz olduğum için aslında olmayacaktım ama boğmacadan dolayı tekrar yapılacakmışGüzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
ay ortadaki takımı aynı almışız :) güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah :)Hele bakın güzel teyzeleri
Ben oğluşuma yeni ciciler aldım ilk kıyafetleri bunlargelip gidip bakıyorum sürekli
Bunlar bile büyük gelir sanırım küçücük olacaklar
Yaa ne güzel tesadüfay ortadaki takımı aynı almışız :) güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah :)
Ahahaha aynen hazır oğlum deliksiz uyuyorken tadını çıkarayım bir 2,5 yıl deliksiz uyku yok çünküŞimdi uyuduğumuz yanımıza kâr
Canım zaten aslında her gebelikte tekrarlanması gerekiyor anneyi koruyor ama bebeğe koruma geçmesi için hamilelikte uygulanması gerekiyor. Gebelik öncesi olsan da antikorlar bebeğe geçmiyor o yüzden iyi yapmışsınEvet boğmaca vakaları arttığı için tetanoz aşılarına boğmaca eklenmiş. Ben geçen sene teyenoz olduğum için aslında olmayacaktım ama boğmacadan dolayı tekrar yapılacakmış
Ayy maşallah pek güzel ismi. Kızım olsaydı inci koymak istiyordum bendeAyyy kizlaaaar
İsim seçtiniz mi ya? Bizim üç tane seçenek vardı ikisini koyacağız sanırım. Annem hastaneye girmeden önce İnci inci diyip duruyordu. O yüzden inci kesin olacakyanına da ben Nora istiyordum eşim Roza istiyordu. Sanırım kızımız da Roza'yı seçti. Roza diye seslenince tekmeler geliyor Nora'yı hiç sallamadı babasının kızı şimdiden belli.
İnci Roza olacak kızımın ismi
Bize ne oluyor yaBenimde gözüm dönmüş 3 kutu dondurma aldım eve gidince yerim hepsinden azar azar diye iş çıkışı eve gittim yemek yedim koltukta uyuyakalmisim
Evet herkes doğum hikayelerini paylaşacak gün geçiyor heyecan artıyorAyyyy biz bu gurupta 3-4 ay sonra bebişlerimizi mi paylaşıcaz :) minnoş kıyafetleriyle
Bana da az önce yazdı hemşire. Aynı aşı heralde di mi ?Güzel anneler merhabalar ;
Bugün tetanoz 2.doz olmaya gittim bana sağlık ocağında farklı versiyonda aşı uyguladılar . Bu aşı yürürlüğe yeni girmiş . Gebeyken yapılıyormuş. Yapan oldu mu yada bilgisi olan var mı merak ettim.
Lady tetanoz ile ayrı mı bu aşı ben aşılarımı oldum çünkü
Çok geçmiş olsun yeni okudum iyi oldugun mesajini da gördüm cok sevindim bidaha yaşama insallah gebelik bitene kadar rahat olursunKızlar biraz duaya ihtiyacım var. Benim bi 15 sene önce falan ciddi bi göbek deliği çevresinde ağrım olmuştu ve iltihaplı kanlı bir sıvı geliyordu göbek deliğimden. O zaman ufak bir operasyon geçirmiştim ve çok uzun süren bi antibiyotik tedavisi görmüştüm operasyon sonrası. İleriki senelerde de ara ara tekrarlamıştı batikonla sürekli pansuman yapıyordum evde. Epeydir de sorun yaşamıyordum. İki gündür yine göbek deliğimden iltihaplı bir sıvı gelmeye başladı ve canımı da çok yakıyor. Göbeğim büyüdükçe göbek deliğim de dışarı çıkmaya çalışıyor haliyle ağrı daha da fazla. Şimdi eşim iş dolayısıyla şehir dışında ailem zaten başka şehirde yaşıyor. Ağrım da fazlalaşınca doktoruma yazdım yarın genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu durum bebişe zarar verir mi çok korkuyorum beni bi kaygı aldı şimdi. Kimseye de söyleyemiyorum paniklemesinler diye. Oturdum ağlıyorum evde
Ben tatli badem yağı,bhindistan cevizibyagi birde sudocrem aldim bebis için ama simdiden ben kullanmaya başladım karnima vs sürüyorum yumusak tutuyirselamlar kızlarkarın çatlağınız için neler kullanıyorsunuz acaba, bugüne kadar hiç yoktu bu hafta itibari ile başlıyor gibi avokado yağı kullanıyordum ama sanırım yetersiz
Ben hamilelik öncesinden de düşük olabilir miyim pleaseLütfen birlikte hamilelik öncesi kilomuza dönelimbenim gaza getirilmeye çk ihtiyacım var
Hepsini halledicezBen hamilelik öncesinden de düşük olabilir miyim pleasecunku hamile kalmadan da istedigim kiloya ulasamamistim 70 ile hamile kaldım 76 yim suan 80i gecerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?